Сакалиев?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Enravota
Контакти:

Re: Сакалиев?!

Мнениеот Enravota » 29 сеп 2010 10:03

кариерата на този "футболист" търгна надолу когато в Дупница не си призна за играта с ръка (след мача)...Като един п*тьо излъга...много дрънкаше...и явно клетвите на всички го хванаха... Който много говори и лъже рано или късно си го намира.
Да ходи да прави дует с братовчедка си...

stan da man
Контакти:

Мнениеот stan da man » 29 сеп 2010 10:20

sladi4koto написа:
NIGHT написа:Тръгна надолу защото вкара гол на Марек с ръка и приключи с кариерата !

Сакалиев никога не е вкарвал гол с ръка срещу Марек, ама чул от някъде и да го повтори като папагал

Хайде пак си помисли и припомни...

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 29 сеп 2010 10:28

сакалиев е едно голямо леке никога няма да забравя какво каза за лвески за участието им в ЛЕ Европа този сезон че ще бъде кратко като разходка с лодка хич не ми дреме къде е и какво става с него сам си е заслужил това негетивно мнение за него

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 29 сеп 2010 10:57

stan da man написа:
sladi4koto написа:
NIGHT написа:Тръгна надолу защото вкара гол на Марек с ръка и приключи с кариерата !

Сакалиев никога не е вкарвал гол с ръка срещу Марек, ама чул от някъде и да го повтори като папагал

Готов ли си да напишеш ЦСКА са най-добрия футболен клуб в България, а аз съм сляп като полпово прасе и се извинявам на Сакалиев, ако ти докажа, че не е вкарал гол с ръка срещу Марек. Това се отнася за всички, които твърдят, че е вкарал гол с ръка срещу Марек
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 29 сеп 2010 11:50

stan da man написа:
sladi4koto написа:

Гола наистина не го вкара СакаТлиев а Коце Хазуров,но преди това сакаТлиев игра с ръка !!!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 29 сеп 2010 12:22

Тая тема е за форума на Академик, чакат да си оправи проблемите в Полша и ще играе за тях.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 сеп 2010 12:49

СакаТлиев...
Тема за Академик, ама като гледам никой не пише във форума им... те по-зле и от Мездра са откъм фенове...

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 10 окт 2010 15:53

И аз не го харесвам,но някой ни го натресе.Дано поне по-скоро заиграе,да го видиме дали все още може!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 10 окт 2010 15:58

FCH написа:СакаТлиев...
Тема за Академик, ама като гледам никой не пише във форума им... те по-зле и от Мездра са откъм фенове...

Хайде колега,без да се обиждаме сега!Това,че малко пишеме във форума на Гонг,не означава че не пишеме в нашия,на Фен сайта ни!Може да сме малко,но сме ВЕРНИ!АКАДЕМИК-ОТБОР ВЕЛИК!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 окт 2010 18:30

Аз мисля че Сакалиев ще играе толкова за Академик, колкото игра и Владо Манчев... :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”