Новите простотии на Батков!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: Новите простотии на Батков!!!

Мнениеот АСМ1899 » 24 фев 2009 14:59

"Дис бритиш хомосекшуъл уф броук дъ гейм".
Точно тая реплика си беше много на място! Това че ония алчни,ненаситни, мазни и безсрамни шефове в УЕФА се правят на ударени (без малко да пропусна и шефовете в Англия) и си го пращат тоя травестит да им върши мръсната работа по стадионите едруг въпрос! Колко мача съсипа тоя изрод? Брой нямат! Наказание да е получил? Тоя мазник е прецакал толкова отбори, че заслужава да се онагледи казаното от Батков! :!:
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 24 фев 2009 15:04

АСМ1899 написа:"Дис бритиш хомосекшуъл уф броук дъ гейм".
Точно тая реплика си беше много на място! Това че ония алчни,ненаситни, мазни и безсрамни шефове в УЕФА се правят на ударени (без малко да пропусна и шефовете в Англия) и си го пращат тоя травестит да им върши мръсната работа по стадионите едруг въпрос! Колко мача съсипа тоя изрод? Брой нямат! Наказание да е получил? Тоя мазник е прецакал толкова отбори, че заслужава да се онагледи казаното от Батков! :!:

Майк Райли скоро пак беше подкупен! Мача Ливърпул - Челси... Изгони Лампард в 60 мин. някъде без никаква причина... Искам да кажа, че не само синя България мрази тоя педераcт, а и синя Англия и много други отбори от Европа...
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 15:06

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 фев 2009 15:07

1. Батков е прост комунист.
2. В случая, Батков е напълно прав и по четирите точки.

Не виждам защо едното би трябвало да изключва другото - и двете са факт.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 15:12

tprodanov написа:1. Батков е прост комунист.
2. В случая, Батков е напълно прав и по четирите точки.

Не виждам защо едното би трябвало да изключва другото - и двете са факт.

Съгласен съм,че е комунист,както съм и съгласен,че имате повече фенове,че евротурнирите сега са далеч по-трудни и че на ЦСКА комунистите са им помагали.Въпросът е,че той казва това да се хареса на левскарите и,че е от същата комунистическа клика като първанов,станишев и всичките боклуци във властта,както и техните деди!Да не говорим,че след похода в купата на УЕФА и влизането в Лигата,Левски можеше да влезе в друга орбита,но неговата крайна некомпетентност разруши всичко върна отбора към предишното му състояние.А кой ще е шампион не знам,както и не вярвам да ги минете по титли много скоро,до двайсетина или трийсетина години да,но скоро няма как да стане.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 фев 2009 15:18

acmilan написа:на ЦСКА комунистите са им помагали

Ти ме уби просто :o :o :o :o
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 15:24

a boy named goo написа:

Добре бе,братле,сега аз си казвам мнението.Вие даже сте създадени от тях,за това,че можете да вземате когото си поискате тогава и за сателитната система от военни отбори да не говорим.Теб те уважавам и не искам да влизаме в такива спорове,уважавам отдадеността ти към любимия отбор,но аз си имам мнение,което няма да се промени,а и мисля,че на всеки запознат с историята човек му е ясно това.Левски не са цвете за мирисане,но помощта към тях е несъпоставима с тази към ЦСКА.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

red-fan
Контакти:

Мнениеот red-fan » 24 фев 2009 15:25

Простете на глупака,той не е винпвен!?Смешното е ,4е има още по- глупави и му вярват.Да ме извинят,но отдавна е казано "БЛАЖЕНИ СА ВЯРВЯЩИТЕ".....сори :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 фев 2009 15:28

acmilan написа:
a boy named goo написа:

Добре бе,братле,сега аз си казвам мнението.Вие даже сте създадени от тях,за това,че можете да вземате когото си поискате тогава и за сателитната система от военни отбори да не говорим.Теб те уважавам и не искам да влизаме в такива спорове,уважавам отдадеността ти към любимия отбор,но аз си имам мнение,което няма да се промени,а и мисля,че на всеки запознат с историята човек му е ясно това.Левски не са цвете за мирисане,но помощта към тях е несъпоставима с тази към ЦСКА.

Препочитам да запазя мълчание, тъй като много е вероятно да се скараме, а аз не искам това ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 15:33

Препочитам да запазя мълчание, тъй като много е вероятно да се скараме, а аз не искам това ;)[/quote]
Аз нямам нищо против да изслушам мнението ти,стига да не подходиш с обиди към мен :D Аз не съм левскар,така че няма да ме обидиш с мнението си.В един спор няма как нито една от двете страни да промени мнението си,което е добре,защото трябва всеки да държи на позициите си,стига да не се преминава добрият тон ;)

Върни се в “Футбол - България”