ВЪН ФЕНОВЕТЕ ОТ СТАДИОНА !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: ВЪН ФЕНОВЕТЕ ОТ СТАДИОНА !!!

Мнениеот Lyubooo » 21 фев 2009 13:36

хахаха Томето съвсем е изперкал вече, това е супер идиотска статия и е много смешно че има разни типове дето и се връзват!
най-хубавото е че се светнаха че когато мачовете са по-късно, то така ще има повече хора свободни да отидат да гледат мачовете на живо, отколкото когато бяха в 2-3 часа и аз ги слушах от радиото в офиса, защото малоумния шеф не ни дава да имаме ТВ, видиш ли нямало сме да бачкаме! А сега когато са от 7часа, то ще съм свършил работа поне от 1 час и спокойно ще съм се придвижил до стадиона, ако ще и пеша, със ски или к'вото и да е. Що се отнася до великия студ, който ще изтерзае нежните ни тела, то повечето мъже са били в казарма и са се калили или поне знаят как да издържат някой и друг час на студ, а който не трае, да си седи в къщи на топло сгушен в жената и тя ако му даде, може и да гледа мача по ТВ-то!
Що се отнася до състоянието на стадионите, то то не е по-различно от цялостната картина на всички спортни бази в страната и отговорните фактори за това са на едно много топло и приветливо място и на мачове неходят освен ако ненаближават избори!
Смешна статия, смешен Томислав за пореден път!
абе чудя се как преди 30-40 години нашите татковци са пълнили стадионите! разликата не е в измеренията на студа или седалките с нагреватили или пък градски транспорт на 20 мин.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 фев 2009 13:44

[1948]CSKA написа:в краен случай една водка ще дойде добре xax Blue_Lion мани ги тия концетрати..пий си вино и тфа е ;)
лично мнение :)

И виното важи :twisted: Че се грееме,нЕма начин :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 фев 2009 13:45

Lyubooo написа:хахаха Томето съвсем е изперкал вече, това е супер идиотска статия и е много смешно че има разни типове дето и се връзват!
най-хубавото е че се светнаха че когато мачовете са по-късно, то така ще има повече хора свободни да отидат да гледат мачовете на живо, отколкото когато бяха в 2-3 часа и аз ги слушах от радиото в офиса, защото малоумния шеф не ни дава да имаме ТВ, видиш ли нямало сме да бачкаме! А сега когато са от 7часа, то ще съм свършил работа поне от 1 час и спокойно ще съм се придвижил до стадиона, ако ще и пеша, със ски или к'вото и да е. Що се отнася до великия студ, който ще изтерзае нежните ни тела, то повечето мъже са били в казарма и са се калили или поне знаят как да издържат някой и друг час на студ, а който не трае, да си седи в къщи на топло сгушен в жената и тя ако му даде, може и да гледа мача по ТВ-то!
Що се отнася до състоянието на стадионите, то то не е по-различно от цялостната картина на всички спортни бази в страната и отговорните фактори за това са на едно много топло и приветливо място и на мачове неходят освен ако ненаближават избори!
абе чудя се как преди 30-40 години нашите татковци са пълнили стадионите! разликата не е в измеренията на студа или седалките с нагреватили или пък градски транспорт на 20 мин.

Значи според теб е нормално да се играят мачове през зимата от 19.30, а през лятото от 14.30?

ПП-Прадядо ми дори не е чувал за футбол, та нека не гледаме какво е било преди 25 години или преди 50 години, защото тогава нямаше и такива лумпени, които сега се наричат агитка и сътворяват всякакви простащини на и около стадиона.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 21 фев 2009 13:54

milen.hrisrov написа:
[1948]CSKA написа:в краен случай една водка ще дойде добре xax Blue_Lion мани ги тия концетрати..пий си вино и тфа е ;)
лично мнение :)

И виното става,важно е да бъде постигната крайният резултат,като се сгреем.

Ром пиинете бре,сгрява супер :)

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 21 фев 2009 22:41

мани го началния час. Иди на стадиона и си подкрепи отбора, то ще ти стане топло

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 фев 2009 00:16

Lyubooo написа:хахаха Томето съвсем е изперкал вече, това е супер идиотска статия и е много смешно че има разни типове дето и се връзват!

Само за петък си прав! Събота и неделя е по добре да е от рано! Напълно подкрепям мнението на Томислав. Въпреки, че в такъв случай могат да пуснат едно известно количество хора с колички продаващи греяно вино.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 фев 2009 00:25

Това не е оправдание ;)
Следващата седмица има мачове от Шампионска лига ако български отбор участваше и е домакин тогава, как ще реагирате?
Изображение

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 22 фев 2009 10:12

Не съм съвсем съгласен с Томислав, защото в тоя случай наистина трябва да се вземат предвид интересите на всички! Да оставим настрана платените от ТВ2 пари... Тоя студ и т.н. ще трае още 1-2 седмици, т.е. 1-2 кръга. Така че проблемът с ниските температури отпада бързо-бързо... Лятото първенството свършва в средата на юни, когато си е чиста пролет още и едва ли ще има температури над 28-30 по това време. Тия жеги са юли и август, баш август, когато BG отборите ще се мъчат да влизат в ЕКТ...

Предишните години, като не даваха мачове по ТВ или най-много по 1 мач, беше някак терсене,чоглаво... За мен е далеч по-добре да има повече мачове на живо, да гледаш, сравняваш, да се информираш... А така и любимите ти клубове получават (уж така е планирано) парички. Който желае, винаги може да отиде на стадиона, хем през другото време може да е погледал по ТВ как се справя конкуренцията... В България за първи път има такова масово медийно излъчане на мачове от първенството. За първи път са дадени такива средства за ТВ-права, все пак!... Всички се учат, не може да няма грешки и неточни "пресмятания". Не може и да се угоди на всички!
И това няма нищо или почти нищо общо с налагащото се мнение, че тая година "Литекс" ще е шампион...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 23 фев 2009 21:19

PFC Litex написа:Това не е оправдание ;)
Следващата седмица има мачове от Шампионска лига ако български отбор участваше и е домакин тогава, как ще реагирате?

Ти Шампионската лига я остави на нас!... Били сме там и на дъжд, ама не стигнахме до снега... Там топлината идва отвътре и без загряващи средства!!! :lol: :lol: :lol:
А иначе посред зима и по това време си е чиста проба глупост!!! Ако имах кола нямаше да е проблем, ама я ти се прибери в тоя кучи студ от "Г. Аспарухов" до "Младост" /3 или 4/ при този редовен "грАДСКИ транспорт"... Пробвал съм и няма да рискувам повече! Жалко, че талончетата отабонаментната карта трябва сам да си ги скъсам!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”