До кога Ушеф ще тормози хората???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: До кога Ушеф ще тормози хората???

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 сеп 2010 22:09

nikullas написа:
Cesc Fabregas написа:Напълно си прав. Според мен това е голям проблем. В Англия ги е шубе да кажат една дума накриво ан полицай, щото ще ги приберат. Така и трябва да бъде, трябва да има респект!

аман от разбирачи
http://www.vbox7.com/play:cf527148&start=229
ето как е в най полицейската държава.чуйте какви са правомощията на полицията.точно заради такива путки и подлоги като теб ,които се нахвърлят върху човека сме на това дережде

Кой ти говори за Америка бе, бастун?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 24 сеп 2010 22:22

Cesc Fabregas написа:
nikullas написа:
Cesc Fabregas написа:Напълно си прав. Според мен това е голям проблем. В Англия ги е шубе да кажат една дума накриво ан полицай, щото ще ги приберат. Така и трябва да бъде, трябва да има респект!

аман от разбирачи
ето как е в най полицейската държава.чуйте какви са правомощията на полицията.точно заради такива путки и подлоги като теб ,които се нахвърлят върху човека сме на това дережде

В случая бастуна си ти!
По някога е по-добре да си мълчиш, и да те мислят за тъп, от колкото да си отвориш устата и да разсееш съмненията!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 сеп 2010 22:43

sokkoban написа:В случая бастуна си ти!
По някога е по-добре да си мълчиш, и да те мислят за тъп, от колкото да си отвориш устата и да разсееш съмненията!

"Българин Полицай в Америка Какви са Правилата Там на 4 Очи 23.05.2010"
Това какво означава, не-бастуне? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 24 сеп 2010 22:53

Cesc Fabregas написа:Как па все милите, добросърдечни Ултраси са онеправдани, те горките нищо никога не правят, никого не са пребили жестоко, ама мръсните ченгета само ги тормозят, а?
Бой по главите за всички кретени, позволили си да ударят нормален фен! :idea:

АБЕ сеск понякога е хубаво да премълчиш а не да даваш коментари на кило , ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 сеп 2010 23:29

SHYNE написа:
Cesc Fabregas написа:Как па все милите, добросърдечни Ултраси са онеправдани, те горките нищо никога не правят, никого не са пребили жестоко, ама мръсните ченгета само ги тормозят, а?
Бой по главите за всички кретени, позволили си да ударят нормален фен! :idea:

АБЕ сеск понякога е хубаво да премълчиш а не да даваш коментари на кило , ;)

Уточнил съм се с Пламен за какво става дума ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

BULTRAS_TR
Контакти:

Мнениеот BULTRAS_TR » 25 сеп 2010 05:25

Личи си ,че 1/2 от вас не са стъпвали по стадионите или поне не тези в селата , всеки знае , че голям % от ушатите са най-долния слой на обществото и влизат в полицията с връзки особено по селата ! Ако един човек иде точно 5-10(да не говорим за много повече) мача като фен в дадена агитка ще има и наблюдение и няма да бълва глупости по форумите щеше да ,знае че повечето от тези охранители по мачовете само чакат най-дребната повукация и тръгват да скачат ! Ако си редовен фен на Левски , ЦСКА , Локо (Пд) Ботев , ти много добре ще си наясно как се процедира от полицията ! И да може понякога ултраса да е виновен ,НО много често чичо мустакатко си превишава правата и вместо да приберат някой го пребиват и после го съдят ТЪПАЦИ ! П.Б не е някакъв светец , но със сигурност има опит в такива ситуации и никога няма да трагне да удря полицая особено в някво село , където знае ,че онзи е коплексиран селкси бек провалил се в повечето неща , с които се е захванал , не ставащ за нищо и избиващ комплексите си !

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 25 сеп 2010 08:17

Не половината а най-малко 2/3 от вас никога не са стъпвали по стадионите май?!?!Бях на мача но не съм присъствал на въпросната случка.Мога да гадая само какво точно се е случило.Съда в Пловдив обаче също не се е напрегнал да разбере :?: :?: :?: Изслушани са само потърпевшата страна(кибритопродавача с морски тен) и колеги на ушев???На всякъде по света това е "конфликт на интереси" след което съдебната система се скрива зад бързо производство и трупа точки в борбата срещу престъпноста.Аз за разлика от вас няма да следя случващото се с моя отбор пред монитора а в неделя пак ще съм в някво село със селски милиционери и ще гледам много внимателно някоя селска пръчка да не се подхлъзне някъде покрай мен та да не вляза и аз в затвора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тая присъда до нищо градивно не води-напротив.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 25 сеп 2010 08:49

Cesc Fabregas написа:
nikullas написа:

аман от разбирачи

Ти ли си най-отворения?Като нахлуха ушевите във вашия сектор и ви биха,нададохте вой до небето,даже и бай-ганьо се плюнчеше по разни предавания,ама сега щото тоя бил фен на Ботев-голяма работа,да го арестуват!!!Айде бЕгай си пускай остроумията някъде другаде!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 25 сеп 2010 08:51

Cesc Fabregas написа:
G.B.S написа:Кога за последно си ходил в Англия :roll:

Преди 2 седмици се върнах оттам ;)

:o :o :o

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 сеп 2010 15:59

shamana1912 написа:Ти ли си най-отворения?Като нахлуха ушевите във вашия сектор и ви биха,нададохте вой до небето,даже и бай-ганьо се плюнчеше по разни предавания,ама сега щото тоя бил фен на Ботев-голяма работа,да го арестуват!!!Айде бЕгай си пускай остроумията някъде другаде!

Абсолютно не си прав пич! Нямам нищо против феновете на Ботев, дори сте ми симпатични, имам много приятели от вашия отбор, изобщо не става дума за това, че е"канар". ;) Говоря принципно, независимо дали е Левскар, ЦСКА, от Нефтохимик и тн-ако не направил престъпление, трябва да си понесе последствията :roll: ;)
Айде лек ден :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - България”