*Иначе за Първите две и аз смятам ,че е това е идеалния вариант с изкл за баража ,защото съгласи се ,че не е много честно да се класира например 6 , а не третия[/quote]
Защо да не е честно, това си е варианта, в който например се решава един от влизащите във Висшата лига на Англия. 3-6 в Чемпиъншип играят баражи по между си и дори 6-я може да се класира.
Как трябва да изглеждат групите в България според мен
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как трябва да изглеждат групите в България според мен
интересното е че в системата която предложих 3,4,5,6 е именно английския вариант и повярвайте ми ще има много интересни сблъсаци за мястото даващо право за спор в елита с 10 отбор , а и ще има по голяма тръпка за феновете да видат своя отбор на 6 място как мачка по предните и дори с късметлийски гол да победи отбора на 10 място от А група.
Именно това е най-интерсното във футбола непредсказуемостта.
Именно това е най-интерсното във футбола непредсказуемостта.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
cska_90 написа:Parmalat написа:Висша лига - група 12 отбора система всеки срещу всеки по 4 пъти. 11 и 12 изпадат директно 10 играе бараж за оставане.
А-група единна 20 отбора всеки срещу всеки по 2 пъти класират се директно 1 и 2 ,а 3,4,5,6 отбор играят бараж помежду си и победителя спори за място в А група с 10 отбор от класирането.Изпадат 19,20 . Отборът на 18 място играе бараж за оставане.
Б -група единна 20 отбора всеки срещу всеки по 2 пъти класират се директно 1 и 2 ,а 3,4,5,6 отбор играят бараж помежду си и победителя спори за място в Б група с 18 отбор от класирането.Изпадат ,19,20
В-група 20 отбора всеки срещу всеки по 2 пъти класира се директно 1,2 а 3,4,5,6 играят бараж за влизане в по-горни ниво с класиралият се на 18 място. Изпадат 19 и 20!
Да но нали се сещаш ,че в момента във В гр(твоита Б) има около 80 отбора ,а ти даваш предложение за 20,а в селските (твоита В) над 300 а ти пак даваш предложение за 20.Останалите над 300 отбора къде ще играят.*Иначе за Първите две и аз смятам ,че е това е идеалния вариант с изкл за баража ,защото съгласи се ,че не е много честно да се класира например 6 , а не третия
Останалите 300 отбора ще сформират подобна система както е в конференциите на Англия ,а именно класирва се само 1-ят директно ,а 2,3,4,5 играят бараж!
Примерно най силните отбори от зоналните се обединяват и правят група така и в по -долното ниво до последното.Няма смисал като Североизточна или Северозападна защото реално няма да е толкова силна като една обща занална от най -силните амарьорски клубове.Не мисля че ще е толкова скъпо да отидат от единия до другия край на България.Все пак нашата държава е малка и не изисква толкова много разходи за път като Русия например.
Така висшата ни лига би имала 44 мача на сезон за отбор което означава повече емоций за феновете и по кратка почивка за отборите ни не както е сега 3 месеца.Освен това повечето мачове ще предоставят допълнително обдиграване на отборите и по добро поддържащо физическо ниво когато излязат да играят в чужбина.Няма да има оправдания от рода ама отбора не е обдигран и тем подобни.Реално за някои може да се виждат много 44 мача,но аз мисля че това е предпоставка за повече дербита и по интересни мачове.А и грандовете ще падат повече.Освен това за такъв дълаг сезон 22-ма равностойни играчи са минимум за поддържане на добро ниво и не на последно място предпоставки за младите ни играчи да растът всеки мач и да се каляват малко по-малко.
[center]R.I.P[/center]
cska_90 написа:Parmalat написа:Висша лига - група 12 отбора система всеки срещу всеки по 4 пъти. 11 и 12 изпадат директно 10 играе бараж за оставане.
А-група единна 20 отбора всеки срещу всеки по 2 пъти класират се директно 1 и 2 ,а 3,4,5,6 отбор играят бараж помежду си и победителя спори за място в А група с 10 отбор от класирането.Изпадат 19,20 . Отборът на 18 място играе бараж за оставане.
Б -група единна 20 отбора всеки срещу всеки по 2 пъти класират се директно 1 и 2 ,а 3,4,5,6 отбор играят бараж помежду си и победителя спори за място в Б група с 18 отбор от класирането.Изпадат ,19,20
В-група 20 отбора всеки срещу всеки по 2 пъти класира се директно 1,2 а 3,4,5,6 играят бараж за влизане в по-горни ниво с класиралият се на 18 място. Изпадат 19 и 20!
Да но нали се сещаш ,че в момента във В гр(твоита Б) има около 80 отбора ,а ти даваш предложение за 20,а в селските (твоита В) над 300 а ти пак даваш предложение за 20.Останалите над 300 отбора къде ще играят.*Иначе за Първите две и аз смятам ,че е това е идеалния вариант с изкл за баража ,защото съгласи се ,че не е много честно да се класира например 6 , а не третия
А,Б и В група могат да бъдат разпределени както са им местата, а отборите по назад в класирането ще са разпределени в регионални лиги(както са конференцийте в Англия)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”