Има няколко експерта по терените в тая държава и убеден съм нито един от тях не драска в този форум. За това ако някой много го вълнува отговорът на този въпрос, да говори с поне трима независима един от друг професионалисти и да направи класация. Ще бъде интересно.
Иначе тук 30 души да ми цитирате гонзо, не е нито умно, нито достоверно, нито интересно.
Кой е най-лошият терен в "А"група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?
W84me написа:"Тича" е без конкуренция!
PROSTAK написа:PFC Litex написа:Не виждам никъде провокации в една дискусия кои футболни терени са най-лоши в България, без значение фен на какъв отбор я пуска, стига сте страдали от предразсъдъци.
Само да попитам по какви принципи определяте най лошия терен ?
Май само по външен вид а ? Скоро да сте виждали Бернабеу на какво прилича.Терена не се определя по външния вид разбирачи
Темата е "Кой е най-лошия терен в А група?", а не най-лош стадион. Има разлика.
Прави впечатление и нещо друго, което буди недоумение - как така Каварна има по-хубав терен от Варна/морската ни столица/, и на какво се дължи това? Липса на пари или на нещо друго?
на тези които включват по инерция в класацията Севлиево искам да кажа че са в огромна ама огромна заблуда
терена на стадион Раковски е с отлично тревно покритие. недостатъка му е че като повечето провинциални терени е близо до минималните допустими размери, а трибуните на стадиона едва събират няколко хиляди души...но като тревна настилка може да се мери с всеки хубав български стадион

терена на стадион Раковски е с отлично тревно покритие. недостатъка му е че като повечето провинциални терени е близо до минималните допустими размери, а трибуните на стадиона едва събират няколко хиляди души...но като тревна настилка може да се мери с всеки хубав български стадион
noi, за мен това се дължи на липса на заинтересованост за развитието на клуб "Черно море"
Каква политика водят ТИМ спрямо отбора мен не ме интересува и не съм им съдник, но безхаберието им към тази част от футболната игра е ужасяващо.
Каква политика водят ТИМ спрямо отбора мен не ме интересува и не съм им съдник, но безхаберието им към тази част от футболната игра е ужасяващо.

Litex, хайде наистина да не бъдеш съдник и да не се възмущаваш толкова.
До преди няколко месеца собствеността на стадиона беше на военните, след това дойде бойко и уж даде ключа...ама не е много сигурно какво и на кого даде. Докато клубът не получи стадиона при разумни условия - всичко ще се поддържа на прага на санитарния минимум....факт
Междувременно се изградиха 5-6 чудесни игрища и помощен стадион за юношите и всички детски формации тренират при супер условия - резултатите са на лице - можеш да погледнеш класиранията из детските първенства.
Политиката на клуба е една и съща от много време насам и дава своите резултати. Има и много грешки, катоосновна причина за това е че ни липсва футболен човек в ръководството.
Мога да направя и по-детайлен анализ на ситуацията, но никой тук не го интересува Черно море - просто си плюете.
Хайде, продължавай да се възмущаваш.
До преди няколко месеца собствеността на стадиона беше на военните, след това дойде бойко и уж даде ключа...ама не е много сигурно какво и на кого даде. Докато клубът не получи стадиона при разумни условия - всичко ще се поддържа на прага на санитарния минимум....факт
Междувременно се изградиха 5-6 чудесни игрища и помощен стадион за юношите и всички детски формации тренират при супер условия - резултатите са на лице - можеш да погледнеш класиранията из детските първенства.
Политиката на клуба е една и съща от много време насам и дава своите резултати. Има и много грешки, катоосновна причина за това е че ни липсва футболен човек в ръководството.
Мога да направя и по-детайлен анализ на ситуацията, но никой тук не го интересува Черно море - просто си плюете.
Хайде, продължавай да се възмущаваш.
noi написа:PROSTAK написа:PFC Litex написа:Не виждам никъде провокации в една дискусия кои футболни терени са най-лоши в България, без значение фен на какъв отбор я пуска, стига сте страдали от предразсъдъци.
Само да попитам по какви принципи определяте най лошия терен ?
Май само по външен вид а ? Скоро да сте виждали Бернабеу на какво прилича.Терена не се определя по външния вид разбирачи
Темата е "Кой е най-лошия терен в А група?", а не най-лош стадион. Има разлика.
Прави впечатление и нещо друго, което буди недоумение - как така Каварна има по-хубав терен от Варна/морската ни столица/, и на какво се дължи това? Липса на пари или на нещо друго?
Просто в Каварна искат да играят футбол, а на Тича ръгби и кални борби!
PFC Litex написа:noi, за мен това се дължи на липса на заинтересованост за развитието на клуб "Черно море"
Предполагам, че е незаинтерасованост. Но не може един голям град, който е икономически развит, да не може да отдели 300-500 000 лв за подмяна на тревното покритие на стадион Тича. Някой може да каже, че е криза. Но в тази криза на доста места се направиха подобрения по тревната настилка и по стадионите. Специално за Югозападна България - Благоевград, Перник, Сандански, с. Микрево. В др зони се знае за Разград, Несебър, Сливен, Каварна, Поморие и т.н.
Крайно време е феновете във Варна да направят нещо по въпроса и да накарат ръководството на Черно море да извърши подмяна на тревното покритие. От това ще спечелим всички - града, отбора, футболистите и не на последно място ние феновете.
-
- Контакти:
Само аз ли не мога да схвана каква връзка има това, колко пъти Черно море били Левски във Варна, с това кой отбор има най-лош терен? Колкото и да не им се иска на феновете на Черно море, Тича е един (ако не и най) от трагичните терени за момента. На Миньор също не беше кой знае колко добър, но се постараха и си го оправиха.
А като гледам колко отбора играят на националния ... нищо чудно след зимата, той да стане най-лош.
А като гледам колко отбора играят на националния ... нищо чудно след зимата, той да стане най-лош.
Да зададем въпросът така - какво общо имат феновете на Черно море със състоянието на стадион Тича?
Или пък да кажем иначе - какво направиха конкретно феновете на Левски/Черноморец/Пирин, че ръководствата им са решили да инвестират в нова тревна настилка?
Между феновете и състоянието на терена няма абсолютно никаква взаимовръзка и зависимост. Всъщност има една - преди 4:1 за купата феновете почистиха терена от снега....това е.
Или пък да кажем иначе - какво направиха конкретно феновете на Левски/Черноморец/Пирин, че ръководствата им са решили да инвестират в нова тревна настилка?
Между феновете и състоянието на терена няма абсолютно никаква взаимовръзка и зависимост. Всъщност има една - преди 4:1 за купата феновете почистиха терена от снега....това е.
Върни се в “Футбол - България”