Кой е най-лошият терен в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?

Мнениеот G0nzi » 22 сеп 2010 21:01

greenpeak написа:Много ясно, че за привържениците на подуенското отборче стадион "ТИЧА" ще е най-зле.
На "ТИЧА", за последните 10-ет месеца, подуенци получиха СЕДЕМ БЕЗСПОРНИ ГОЛА :mrgreen: . Няма отбор в БГ който да е унижавал "по-добре" сините от нас в последно време.
Крив им бил терена, топката им била мека, още нещо да се жалвате подуеци а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???
Бас хващам, че 95-ет на сто от тези които твърдят, че терена на ТИЧА е бил най-зле, надали някога са били на нашия стадиона.
Форумни драскачи, нищо повече :mrgreen: .

Специално за такива дълбоки провинциалисти които никога не са излизали от шуменското плата - Тича не е стадион а скучна боклуци (метали, кал и райграс!) Сега защото много си защитавате терена КЪДЕ ИГРАХТЕ МАЧОВЕТЕ ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ???????
Кой ви беше виновен?? И "отборче" можеш да викаш у вас на махленския ви тим не на ЛЕВСКИ - успехи които цаците никога НИКОГА няма да видят!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 22 сеп 2010 21:01

Fridtjof Nansen написа:Малко извън темата: На интересен природен феномен са се натъкнали научните работници в Института по океанология във Варна, който носи моето име. :) Днес при рутинните изследвания на морската вода в акваторията на Варненския залив е било отчетено, че солеността на морската вода е в пъти по-висока от обичайната (17 промила) като е достигнала 50 промила, надминавайки тази на Средиземно море (около 36 промила). Учените смятат, че съществува тясна връзка между природния феномен и потоците сополи и сълзи, излели се в Черно море след трагичния (за някои фенове на отбора) мач в понеделник. :lol: Специалистите прогнозират, че при подобна игра на варненския тим, явлението може да се разрасне, като до края на годината солеността на водата край Варна да достигне тази в Мъртво море (около 330 промила). На по-прост език за някои читатели на форума: Тази игра (футболът) не се играе с ритане на противника и симулации, трябва и малко акъл, а и по-читава селекция, плюс европейски терен! :)

А требва и СЪДИИ

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 22 сеп 2010 21:02

PROSTAK написа:
thehellriser написа:Но нека по същата логика да направим тема: "Кой е най-съдийският отбор на всички времена?"

УЕФСКИИИИИ :lol:

АПК, ТКЗС, ЦДНА, ЦСКА и т.н. все МИНАЛО!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,

PROSTAK

Мнениеот PROSTAK » 22 сеп 2010 21:03

kireto2 написа:
PROSTAK написа:
nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка...отбора на народа.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.

Това се опитвам да им кажа и аз ама...... единия почнал да ми говори за омраза.Каква омраза ве пич.Как няма да ви мразят феновете на морето,след като за последните 8 мача срещу вас има 9 дузпи 8-) След всеки такъв мач омразата към отборчето ви нараства,а наглите изказвания на футболистите и ръководството подклаждат вражда,която не е във ваша полза ;) Половината ви фенове се държат неадекватно и пускат злобни теми като тая за да се изкъкате всички сини джуджета.Терена не се определя по това как изглежда ;)

Аз се радвам ,че ни мразите! Съвсем нормално е слабите да мразят силните! Аз не мразя нито един БГ отбор, просто някои ме разсмиват! И съвсем нормално е, на силните отбори да им свирят дузпи, така е в цяла Европа!

:lol: :lol: :lol:
Разсмя ме.СИЛНИТЕ :lol: :lol: :lol: :lol:

PROSTAK

Мнениеот PROSTAK » 22 сеп 2010 21:05

G0nzi написа:
greenpeak написа:Много ясно, че за привържениците на подуенското отборче стадион "ТИЧА" ще е най-зле.
На "ТИЧА", за последните 10-ет месеца, подуенци получиха СЕДЕМ БЕЗСПОРНИ ГОЛА :mrgreen: . Няма отбор в БГ който да е унижавал "по-добре" сините от нас в последно време.
Крив им бил терена, топката им била мека, още нещо да се жалвате подуеци а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???
Бас хващам, че 95-ет на сто от тези които твърдят, че терена на ТИЧА е бил най-зле, надали някога са били на нашия стадиона.
Форумни драскачи, нищо повече :mrgreen: .

Специално за такива дълбоки провинциалисти които никога не са излизали от шуменското плата - Тича не е стадион а скучна боклуци (метали, кал и райграс!) Сега защото много си защитавате терена КЪДЕ ИГРАХТЕ МАЧОВЕТЕ ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ???????
Кой ви беше виновен?? И "отборче" можеш да викаш у вас на махленския ви тим не на ЛЕВСКИ - успехи които цаците никога НИКОГА няма да видят!

Доживях да кажат на Варненци провинциалисти :lol: :lol: Както и на Пловдивчани да им викате селяни :lol: :lol: ГЕЙАРЕНА е бижуто на ЕВРОПА.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 22 сеп 2010 21:07

Малко е недопустимо хора родени на 300-350км. от София да ни викат селяни ...

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 22 сеп 2010 21:09

megan fox написа:Май наистина терена на "Тича" е в най-лошо състояние в момента. :( :( :(

+1
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 22 сеп 2010 21:09

Абе ПРОСТАК знаеш ли защо грухите викате ГЕЙАРЕНА - Защото там ви осъзнахме какви сте! розови панделки, розови опашки, все характерни цска черти....
Аз не ще го предада,
за нищо на света,

yep
Контакти:

Мнениеот yep » 22 сеп 2010 21:13

Бахти темата! :lol: Това е все едно фен на Черно море (а и на почти всеки отбор в България) да отвори тема от сорта: "Кой е най - толерираният отбор в България" или "Кой отбор получава най - измислените дузпи" ;) Айде стига вече, ясно е, че теренът на "Тича" е един от най - лошите, но си мисля, че самата тема е провокация към еклерите. ;)

PROSTAK

Мнениеот PROSTAK » 22 сеп 2010 21:14

G0nzi написа:Абе ПРОСТАК знаеш ли защо грухите викате ГЕЙАРЕНА - Защото там ви осъзнахме какви сте! розови панделки, розови опашки, все характерни цска черти....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: кво е тва грухите? Май си от Анадола а ? ГЕЙАРЕНА е БИЖУТО на ЕВРОПА и там ще се проведе първия в света ГЕЙ ФУТБОЛЕН ТУРНИР на името на Великия ГОНЗУ покорил най високия връх в кариерата си - ВРЪХ АЗИС :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”