Защо има надраскано българско знаме Шумен мрази ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: До кога ?

Мнениеот tatusindo » 12 сеп 2010 23:55

Darko22 написа:
анто маина написа:На Бразилия е нормално,имате бразилец ,а за Англия ,питай знаменосеца.

Е добре имаме ама нужно ли е да го има Бразилското Знаме.Бербатов като играе в Ман виждъл ли си знаме на България,или Иван Иванов и Иван Стоянов като играят за Алания имали го някъде Българското знаме?

Естествено,че съм виждал българското знаме на Олд Трафорд,и то няколко пъти ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

tomask
Контакти:

Re: Защо има надраскано българско знаме Шумен мрази ЦСКА

Мнениеот tomask » 13 сеп 2010 00:23

Аз съм виждал на Ливърпул - Ман.Ю БГ ЗНАМЕ !

Потребителски аватар
bomberman64

Re: До кога ?

Мнениеот bomberman64 » 13 сеп 2010 10:50

Darko22 написа:
анто маина написа:На Бразилия е нормално,имате бразилец ,а за Англия ,питай знаменосеца.

Е добре имаме ама нужно ли е да го има Бразилското Знаме.Бербатов като играе в Ман виждъл ли си знаме на България,или Иван Иванов и Иван Стоянов като играят за Алания имали го някъде Българското знаме?

ЗА МАЧОВЕТЕ НА БЕРБА ВИНАГИ ИМА БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА ,МАЧОВЕТЕ НА ИВАНКОВ ВИНАГИ ИМА ПО 10 ТИНА БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА,НА ПОЧЕТНАТА ОБИКОЛКА СЪС ШАМПИОНСКИЯ АВТОБУС ИЗ УЛИЦИТЕ НА БУРСА ЕДИНСТВЕННО БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕШЕ И НИКОЙ И КОПЧЕ НЕ КАЗА !!!ВИЖТЕ СНИМКИТЕ !А ЗА ТИЯ ИВАН СТОЯНОВ И ИВАН ИВАНОВ - КОИ БЯХА ТЕ?АА ОНЕЗИ СМОТАНЯЦИ ОТ БОКЛУКЧИИСКИЯ ОТБОР .........СКА ДЕТО ЩЕ ИМ НАПЪЛНИ БЕШИКТАШ КОШНИЦАТА В ЧЕТВЪРТЪК!!!!ТЕ ОЩЕ НЕ ЗСА ЗАСЛУЖИЛИ ДА ИМ СЕ ВЕЕ ЗНАМЕТО...................... А ЧЕ ШУМЕН МРАЗИ ЦСКА ТОВА СИ Е ТАКА .
Изображение

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 13 сеп 2010 15:05

кой е надраскал надписа ? егати простаците.
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 15 сеп 2010 19:17

Въпросното знаме е дело на на някакъв пълен комплексар от Шумен. Знам го това защото имам колега от Шумен и той ми разправя, че тоя бил някакъв висок около 1,60...абе бил над два метра висок ама като се качи на масата! Много бой са го били като ученик, и нещо се повредило момчето. Психически се повредило, което обяснява и творенията му.
Иначе абсолютно навсякъде където успешно играят български футболисти се издигат български знамена. Разбира се гвоздеят беше на изпращането на Мартин Петров от Сервет, когато премина във Волфсбург. Тогава един цял сектор на стадиона в Женева направиха хореография, като вдигнаха картони и изобразиха българското знаме, мисля имаше и някакъв надпис на български "Благодарим ти Марто" или нещо такова.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

shhh05
Контакти:

Мнениеот shhh05 » 22 сеп 2010 14:00

И на мен ми е много странно това със чуждите знамена
Бях обещал на един братовчед да го карам на мача със Гент
и като му звъннах в четвъртък няколко часа преди мача да се разберем
първото нещо което което ме попита беше :

"Абе имам едно знаме на Англия, да го взема ли?"
и не му схванах логиката много много :)

Върни се в “Футбол - България”