Най-добри коментатори

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
huntelaar
Контакти:

Re: Най-добри коментатори

Мнениеот huntelaar » 20 фев 2009 23:27

smash_the_reds написа:Борето Касабов-РингТВ!

а е пич не си прав - някога може да е бил - сега се посира да бърка имената и фактите на играчите и казва само 5 заучени фрази и е супер противен... гледам холадия и чемпионшип и русия по ринга и ... не струва
I`am the Eredivisie Master!!!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 20 фев 2009 23:30

От действащите а и горе-долу единствените в/ху който имам наблюдения и тези дето не ме дразнят са на Диемата (има един дето като вкара гол някой и си пуска гласа на волята и трябва да се намалят всякви видове телевизори в къщи), иначе аз считам коментаторите за добри, когато не дразнят, дават по важната статистическа информация и нямат дразнещ глас :lol:
GGMU

Потребителски аватар
armandov
Контакти:

Мнениеот armandov » 20 фев 2009 23:36

Коментаторите на Евроком са най-добрите заедно със Алекси Сокачев и Боби Борисов, "еврокомци" говорят постоянно и пускат майтапи,Алекси е също много добър като след гол неизпада във крясъци а говори силно,бързо и ясно,Боби Борисов и много умен и постоянно казва любопитни неща!!!
Когато умра не искам за мен плач на колене,а да ме помнят като човек от Сектор Г-е!!!

http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 20 фев 2009 23:40

mike28 написа:
amanotprostaci написа:"Точно тези от Бтв изобщо не ми ги слагайте в класациите."
Извинявам се, за момент си помислих, че тук се е появила тема, в която мога свободно да изкажа мнението си, без да ангажирам никого с него. А и не знаех, че това е твоята класация, съжалявам...

Спокойно, слагай си ги, просто с тези думи си изразих отношението към тях, какъв е проблема. ;)
Сега като се замислих, не бях прав- имат един , който харесвам, Тодор Кирков, жалко, че лансират Делев и Бакърджиев пред него. Сокачев принципно коментира доста непрофесионално, но компенсира с голяма емоционалност, така че се съгласявам с твоя избор.
Струва ми се, че двамата най- поготвени от българските в момента са Иван Тенев и Момчил Манчев, коментаторите на формула 1. Винаги готови с тонове информация и ме е радвало, как благоговеят пред звука на двигателите на болидите.

Сългасен съм за Тенев и Манчев , много интересни и задълбочени коментари правят като неща ,които никога не съм знаел ги обясняват с разбираем език в този иначе толкова сложен спорт- Формула 1
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 фев 2009 23:41

Еврокомците ли?До преди малко гледах мача от Бундеслигата Шалке-Дортмунд.Единия коментатор така заваляше,сякаш беше ударил 200 грама сливовица преди да седне да коментира!Много противен,че и акцент вкарва.
Диемите сякаш са с най-качествените хора,разбират си от работата и не се държат сякаш са хванати от гората. :)
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 фев 2009 23:46

miki28, наистина ли смяташ, че един коментатор с безизразен и скучен глас може да е най-добрият?Нали става въпрос за коментар, а не за ерудираност, като двете неща не е необходимо да са свързани.
съжалявам, че не съм си водил статистика през времето, но за мен дуетът Мичман-Петел е най-ужасяващият, който съм имал "удоволствието" да слушам-такава безизразност и липса на страст в коментара, особено на националния отбор..ама то не може да коментираш Левски -ЦСКА и България -Италия с еднаква страст, нали :mrgreen:

ПП-Добре, че се появи Ивайло Ангелов, та да има и по-калпазанин :mrgreen: :mrgreen:

Много харесвах Борис Касабов до момента, когато се изцепи, че "дефенда на Ювентус....".всъщност има ли значение за кой отбор е ставало дума-важното е дефенда :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2009 23:47

Няма едно мнение по въпроса,всеки от вас е готов да разпъне някой журналист,и да каже за друг,че е добър.
Много ги псуваме(доскоро включително и аз),ама я се поставете на тяхно място,много им е лесно да осбъждат мача без да ръсят глупсоти сякаш ;) Всяко нещо изглежда лесно преди да се захванеш с него ;) Така,че и тяхната хич не е лесна.
по темата Борис Касабов за мен е най-добър,тези от Диемите не са ми любимци ;)
Като екип и водещ(не коментатор,а водещ) Крумчо Савов хич не беше лош ;)
И сега следва черешката на тортата Дико Сашов и Асен(дето трябва да върне каданс :lol: )

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 00:09

Еми реално погледнато , то си е до вкуса на човека. Интересно, как за БНТ всички сме на едно мнение. Бяха си навремето школа (то не, че имапе други телевизии де)

Потребителски аватар
jivodar.kotarov
Контакти:

Мнениеот jivodar.kotarov » 21 фев 2009 00:16

Момчетата от Диема са добри,без ония с френския акцент-де да знам малко ме дразни.
От Ринга определено Борето Касабов-харесвам го от Световното в САЩ 94 г.
От БНТ Ибришимов се справя добре,иначе много се смея на коментарите на Петър Василев.
А Мичмана беше класика,лека му пръст.

Потребителски аватар
KlaasJanHuntelaar
Контакти:

Мнениеот KlaasJanHuntelaar » 21 фев 2009 00:45

1.Томето - двамата с В. Грънчаров като има мач на Левски спирам Тв коментатора и пускам тях.
2.Стефан Стоянов - особено в Гол Линия на мач от ШЛ
3.Ники Александров - Останах с впечатление че кагато го потърсиха по време на европеиското винаги беше около турци и нагъваше дюнери :D

ГОНГ СА НАИ-ДОБРИТЕ !!!
Истинският футбол е на албиона.

Върни се в “Футбол - България”