Бербатов наше момче!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Бербатов наше момче!

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 фев 2009 16:19

blue lagoon написа:Е поне призна,че си имал предвид точно Попай! Сега не е зле да провериш как точно се изписва! А че хапваш спанак сега , когато е пьлен с нитрати е обяснението за клубната ти принадлежност! Пьк и грьцки казваш. Да не го бра онзи ден в Солун,на паметния мач? Но не ме интересува! И един сьвет: Не пробвай да се надписваш с мен! Не си ми от класата!

Хахахха!да ти имам и самочувствието!и аз съм левскар,ама тва твойто е ебаси смеха!Стига си се дул,не си интересен никому,виж,че и попай си прави майтап с тебе!Понякога трябва прсто да спреш глупогенератора! ;) :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 20 фев 2009 16:26

blue lagoon написа:Е поне призна,че си имал предвид точно Попай! Сега не е зле да провериш как точно се изписва! А че хапваш спанак сега , когато е пьлен с нитрати е обяснението за клубната ти принадлежност! Пьк и грьцки казваш. Да не го бра онзи ден в Солун,на паметния мач? Но не ме интересува! И един сьвет: Не пробвай да се надписваш с мен! Не си ми от класата!

Евала,железен си!!! :mrgreen: :mrgreen:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 20 фев 2009 22:30

Простотията няма цвят! Цецка Фабрегаскова сьщо го знае! Само че трябва да си я дьржи на тьмно,а не да я рьси наляво и надясно,но повече наляво....! :? ! Това че е някакьв левскар изобщо не звучи обнадеждаващо! Напротив направо си е срам! Аааа чак сега разбрах! Какьв Левскар си ти бе, майна-проста!

Върни се в “Футбол - България”