Има ли външен проблем, във ф. Локо Пд,или той си е вътрешен?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Re: Има ли външен проблем, във ф. Локо Пд,или той си е вътрешен?

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 17 фев 2009 23:18

Има една много хубава българска поговорка "луд умора няма" тя е важи много силно за един от редовно повизаващите се юзери във този форум.Надявам се,че няма да ви е трудно да разгадаете за кой иде реч.Понякога така се оплита във своите раздвоения на личноста та сам не може да разбере в даден момен кой точно е и това си личи от писанията му в някой постове които си направих труда да прочета и се смях от все сърце.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 фев 2009 23:37

fc_maritza_1921_pld написа:Има една много хубава българска поговорка "луд умора няма" тя е важи много силно за един от редовно повизаващите се юзери във този форум.Надявам се,че няма да ви е трудно да разгадаете за кой иде реч.Понякога така се оплита във своите раздвоения на личноста та сам не може да разбере в даден момен кой точно е и това си личи от писанията му в някой постове които си направих труда да прочета и се смях от все сърце.

Фен на Марица, яростно се хвърля в защита на фенове на Локо Пд, във форума на ЛОКО ПД :shock: ! Говори за раздвоение на личността, без да се аргументира, с довода "Пловдив-вечен и непреходен", докато снощи, цяла вечер пожелавам успех на Пловдивския футбол и на Локо Пд, в частност. Ако самия той разбира, какво търси тук, какво точно защитава и ми репликира, с някакви неграмотни, няколко поста. Вместо да пише "момен", "повизаващите", "във този" и други, да говори за раздвояване на личността, защо не се попита, на кой отбор е фен всъщност и каква му е работата с мен :shock: и каква всъщност, кауза защитава?! :shock: ?! :idea: :idea: :?:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 17 фев 2009 23:45

Втора поговорка"гузен негонен бяга" как пък веднага се разпозна,че иде реч за тебе като никъде не съм посочил ник.Вчера още ти казах,че ако ситуацията беше обратна т.е. мним фен на даден отбор/в случая Славия/ се нахвърля яростно и безпричинно феновете от форума на Ботев-Пловдив по абсолютно същият начин бих реагирл едно към едно

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 фев 2009 23:55

fc_maritza_1921_pld написа:Втора поговорка"гузен негонен бяга" как пък веднага се разпозна,че иде реч за тебе като никъде не съм посочил ник.Вчера още ти казах,че ако ситуацията беше обратна т.е. мним фен на даден отбор/в случая Славия/ се нахвърля яростно и безпричинно феновете от форума на Ботев-Пловдив по абсолютно същият начин бих реагирл едно към едно

Кой друг, освен мен, изхождайки от изписалите постове в темата, би могъл да имаш впредвид и нелогичен ли е коментара ми, в този контекст? :shock: :?: :?:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 19 фев 2009 22:04

Железничарю,затваряй темата!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 фев 2009 22:25

smash_the_reds написа:Железничарю,затваряй темата!

Определено е за затваряне...Като гледам,няма "желаещи".Но,ако я затворя,току виж,Форевъра и "шампиона" ревнали,че налагам цензура.И пак ще се почне - Гьобелс,Хитлер,Борман,Менгеле....Нека си стои.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2009 22:47

Модератор ЛокоПД написа:

Определено е за затваряне...Като гледам,няма "желаещи".Но,ако я затворя,току виж,Форевъра и "шампиона" ревнали,че налагам цензура.И пак ще се почне - Гьобелс,Хитлер,Борман,Менгеле....Нека си стои.

Гледам днес те няма нещо, чак вечерта се появи, с няколко поста?! :D Да не си вампирясал и да си гладен, за банове :mrgreen: (искаш ли ветрило от материал - черно-бяла кръв)?! :shock: :D :D

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 фев 2009 00:10

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Гледам днес те няма нещо, чак вечерта се появи, с няколко поста?! :D Да не си вампирясал и да си гладен, за банове :mrgreen: (искаш ли ветрило от материал - черно-бяла кръв)?! :shock: :D :D

Защо не чисто бяла?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 20 фев 2009 00:19

Бъзикват ли те или така ми се струва?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 фев 2009 00:28

Модератор ЛокоПд:
Защо не чисто бяла?[/quote]

slavia_forever
Не ме разочаровай! Толкова се постарах, да ти колекционирам, толкова много материал, ЧЕРНО-БЯЛО ветрило, от локомотивски умопомрачително изразни постове, за да се упражняваш в кастренето, а ти не желаеш. 8-) Утре ще те обвинят, че не ми разчистваш пътя, в личния ми форум. :lol:

П.П. Нямаш ли достатъчно материал, от форум Локо Пд (МОЯ ФОРУМ), че искаш бяла кръв :idea: :?: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”