Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове
Абе като дрънка лъжи,защо "титаните" не го съдат за клевета? От 2 години го заплашват със съд,ама не смеят нещо да заведат дело? Явно има защо да ги е страх.
То уредени мачове има навсякъде,дори и у нас(което си е публична тайна).Ама точно Бай Ганьо Мустачков,да ми се прави на света вода ненапита...извинявай,аз никога не бих се вързал на нещо казано от него.И за Пармалат се отнася и за другите,които искат да му вярват. 

Само Черно море.
TPAtkov написа:Parmalat написа:Собственикът на Левски Тодор Батков отново взриви медийното пространство с разкрития. Адвокатът бе гост в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", където направи куп интересни признания. Той разкри, че в УЕФА, където го разпитваха за "черно тото" у нас, разполагат със запис за опит на уреждане на мача Рома - ЦСКА от миналото издание на надпреварата. Адвокатът внесе още интересни разяснения около разпитите си.
"Има запис, в който човек се опитва да уговори треньора на Динамо Минск и бивш футболист на Рома (Сергей Гуренко), който да подкупи Франческо Тоти с 500 000 евро. Аз познах гласа, че е на същия Артур, който бе замесен и в нашата Казанска афера", разкри адвокатът.
"Уреждането на мачове е неприятно явление. Трябва да направим всичко възможно, за да го изкореним, защото не е честно за футбола, за играчите и за феновете. Като представител на Левски, който членува в Европейската клубна асоциация, аз участвам в работна група по състезанията, чийто председател е Умберто Гандини от Милан.
На 6-7 септември имаше Отчетно-изборно събрание, като ме помолиха да дойда по-рано. Разпитва ме висш служител на УЕФА, който участва при тегленето на жребия в евротурнирите и председателят на Комисията по корупцията и измамите.
Разговорът бе конкретно за ситуацията в България, като те са разтревожени от сигналите за уредени мачове в "А" група и останалите професионални дивизии, аматьорите, децата, дори и приятелски срещи. За моя радост името на Левски не бе замесено", коментира Батков.
Той се върна и на случая с Казанската афера, който бе точно преди 1 година. "Съмнявам се, че прокуратурата ще направи нещо по случая. Фактите са известни вече на всички - висш офицер от ГДБОП е помогнал на мошеника Артур да напусне България.
Става дума за офицера Марио Костурков, който на всичкото отгоре е човекът, който се бори с нелегалните залози в България", каза още Батков.
В заключение той си пожела хубавите неща, които се случват в Левски много скоро да заразят всички останали клубове, за да дръпне футбола ни нагоре. Той изрази и своето мнение, че новият национален селекционер, който и да е той, трябва на всяка цена да върне Бербатов в националния тим, за да имаме успехи.
http://www.winner.bg/bulgarian-football/read30998.html
Много уредени мачове в България според собственика на Левски,а това ако за ЦСКА е вярно...
А ако не е вярно ?,ще се извиниш ли , чрез нова тема, че си цитирал лицето Тодор Батков.А дали ти стиска, да си напишеш истинското име и ще си понесеш ли правните последствия, ако не се окаже истина "цитатът ти"?????.Аз също изгледах цялото интервю по БТВ, но останах с впечатлението, че Тара нещо беше поос*ан и не каза нищо в прав текст и основното беше, някакво интервю по телефона с този Артур, което четохме още преди година във всеки спортен сайт.Защо тогава не пусна темата бе великан ?, а не ти ли направи впечатление , мекият тон на Батков ?,не те ли е срам да измъкваш цитати от контекста и да се опитваш да манипулираш обществено мнение.Оставете го този отбор на мира най-накрая.Пък и ще видим , какво ще стане след пуснатата жалба на ЦСКА срещу батков
пп.Смени си ник-а на Мармалад вече пич, гола вода и кал в ушите си
Не ми пука какви простотии си написал.Каквото са казали това съм постнъл,а на теб,че не ти е удобно си е лично твой проблем.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
terata написа:Абе като дрънка лъжи,защо "титаните" не го съдат за клевета? От 2 години го заплашват със съд,ама не смеят нещо да заведат дело? Явно има защо да ги е страх.
А пък от две години Батков като говори истини колко пъти от УЕФА санкционираха ЦСКА за корупция? Тая история с Казан беше такава мощна излагация, а той продължава да търси Артур, Мерилин и кой ли още не! Просто приеми, че тоя човек не е добре психически и това е!
А заглавието няма нищо общо със съдържанието, нека автора да се коригира!!! "Доказателството" е, че некви руснаци правят опити да подкупят Тоти! Какво общо има ЦСКА тук?

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- blue magic
- Контакти:
Нека се върнем за малко към "Казанската афера". Много странно е, че при този откровен опит за измама (а то си е направо измама, а не опит!) нито една институция не се ангажира. Единственото, което витае в публичното пространство е присмех по адрес на Тодор Батков и ЛЕВСКИ. Той на няколко пъти цитира въпросния Артур, сега и някакъв бопаджия, но никой не излезе да каже поне че има прокурорска преписка по случая. При положение, че един от водещите български клубове е измамен по този начин, при положение, че е замесена тотомафията, как така официалните институции мълчат? Онзи ден Е.Костадинов призна, че ЦСКА стои все още в А група само благодарение на него, тоест той косвено признава, че това е в нарушение на нормативите и пак - нищо.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
САМО АГЕНТ ТАРА ИМА ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ. ВСЕ ОЩЕ ПОЛУЧАВА ФАКСОВЕ ОТ ДС....
- samocskasamo
- Контакти:
Тоя Батков го признавам-наи големият смешник не само на Бьлгария или на Балканите а в света
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- blue magic
- Контакти:
vaskonti написа:terata написа:.
А пък от две години Батков като говори истини колко пъти от УЕФА санкционираха ЦСКА за корупция? Тая история с Казан беше такава мощна излагация, а той продължава да търси Артур, Мерилин и кой ли още не! Просто приеми, че тоя човек не е добре психически и това е!
Казанската афера е измама - т.е. престъпление - и трябва не Тодор Батков, а прокуратурата да се заеме. А дали е излагация или не - въпрос на гледна точка. Ако теб те излъжат и ти пробутат 500 фалшиви евро мисля, че ще се почувстваш "измамен", а не, че си се "изложил"!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
bayvalcho написа:САМО АГЕНТ ТАРА ИМА ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ. ВСЕ ОЩЕ ПОЛУЧАВА ФАКСОВЕ ОТ ДС....
...И от планетата Сириус.

Само Черно море.
- modor
- Контакти:
garfild8 написа:bayvalcho написа:САМО АГЕНТ ТАРА ИМА ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ. ВСЕ ОЩЕ ПОЛУЧАВА ФАКСОВЕ ОТ ДС....
...И от планетата Сириус.![]()
Сега да не замесите и наш Бижутер

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Върни се в “Футбол - България”