Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове
батков взе да ми прилича на христолов само бълва глупости заканва се а нищо не става.какво стана с казанската афера НИЩО а се заканваше абе май е по добре да си мълчи
селски вземи си скункса не се сърди
Parmalat написа:Собственикът на Левски Тодор Батков отново взриви медийното пространство с разкрития. Адвокатът бе гост в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", където направи куп интересни признания. Той разкри, че в УЕФА, където го разпитваха за "черно тото" у нас, разполагат със запис за опит на уреждане на мача Рома - ЦСКА от миналото издание на надпреварата. Адвокатът внесе още интересни разяснения около разпитите си.
"Има запис, в който човек се опитва да уговори треньора на Динамо Минск и бивш футболист на Рома (Сергей Гуренко), който да подкупи Франческо Тоти с 500 000 евро. Аз познах гласа, че е на същия Артур, който бе замесен и в нашата Казанска афера", разкри адвокатът.
"Уреждането на мачове е неприятно явление. Трябва да направим всичко възможно, за да го изкореним, защото не е честно за футбола, за играчите и за феновете. Като представител на Левски, който членува в Европейската клубна асоциация, аз участвам в работна група по състезанията, чийто председател е Умберто Гандини от Милан.
На 6-7 септември имаше Отчетно-изборно събрание, като ме помолиха да дойда по-рано. Разпитва ме висш служител на УЕФА, който участва при тегленето на жребия в евротурнирите и председателят на Комисията по корупцията и измамите.
Разговорът бе конкретно за ситуацията в България, като те са разтревожени от сигналите за уредени мачове в "А" група и останалите професионални дивизии, аматьорите, децата, дори и приятелски срещи. За моя радост името на Левски не бе замесено", коментира Батков.
Той се върна и на случая с Казанската афера, който бе точно преди 1 година. "Съмнявам се, че прокуратурата ще направи нещо по случая. Фактите са известни вече на всички - висш офицер от ГДБОП е помогнал на мошеника Артур да напусне България.
Става дума за офицера Марио Костурков, който на всичкото отгоре е човекът, който се бори с нелегалните залози в България", каза още Батков.
В заключение той си пожела хубавите неща, които се случват в Левски много скоро да заразят всички останали клубове, за да дръпне футбола ни нагоре. Той изрази и своето мнение, че новият национален селекционер, който и да е той, трябва на всяка цена да върне Бербатов в националния тим, за да имаме успехи.
http://www.winner.bg/bulgarian-football/read30998.html
Много уредени мачове в България според собственика на Левски,а това ако за ЦСКА е вярно...
А ако не е вярно ?,ще се извиниш ли , чрез нова тема, че си цитирал лицето Тодор Батков.А дали ти стиска, да си напишеш истинското име и ще си понесеш ли правните последствия, ако не се окаже истина "цитатът ти"?????.Аз също изгледах цялото интервю по БТВ, но останах с впечатлението, че Тара нещо беше поос*ан и не каза нищо в прав текст и основното беше, някакво интервю по телефона с този Артур, което четохме още преди година във всеки спортен сайт.Защо тогава не пусна темата бе великан ?, а не ти ли направи впечатление , мекият тон на Батков ?,не те ли е срам да измъкваш цитати от контекста и да се опитваш да манипулираш обществено мнение

пп.Смени си ник-а на Мармалад вече пич, гола вода и кал в ушите си
04 септември 2010г.: Вестник "Уикенд"
Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото ( мача с Базел завършил 3:1 там ) и после следва обяснение защо бил уреден
12 септември 2010г. Тодор Мустакатков
Разследват няколко клуба за черно тото. Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото
18 септември 2010 вестник "Уикенд"
Артур помагал за уреждане на мачове на ЦСКА
20 септември 2010г. Мустака
ЦСКА се опитали да уредят мача с Рома, Артур бил уреждал.
Сами проверете ако искате, аз умрях. Само едно ще ви кажа
НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ
Няма нищичко вярно
Освен ако Уикенд не са прави, но той със сигурност чете вестника и след тва бълва небивалици, а вие му вярвате

Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото ( мача с Базел завършил 3:1 там ) и после следва обяснение защо бил уреден
Разследват няколко клуба за черно тото. Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото

НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ
Няма нищичко вярно

батков взе да ми прилича на христолов само бълва глупости заканва се а нищо не става.какво стана с казанската афера НИЩО а се заканваше абе май е по добре да си мълчи
Не само прилича ами си е жив Селяк само дето има повече пари и връзки от него.
И между другото след 3-4 години резили на Левски много бързо забравихте кой беше главния виновник за провалите на отбора ви.Сега отбора ви потръгна и почнахте пак да величаете Батков но не се лъжете това ще е времено явление скоро ще разпродаде футболистите и отбора пак ще тръгне на долу.
Най-странното е ,че мача е бил уреден за победа на Рома според Беларуските вестници.Явно много са се страхували от нас,че са решили да го вземат по лесният начин

Последна промяна от Rodn1 на 20 сеп 2010 12:26, променено общо 1 път.
БАТКОВ СТАВА СМЕШЕН С ТЕЗИ НЕГОВИ ИЗКАЗВАНИЯ НЕ ГО ЛИ РАЗБРА ЧЕ ЦСКА НЯМА ДА БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ ГРУПАТА И НЕГОВИТЕ ГЛУПОСТИ ЗА УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ ДА СИ СПОМНИ МАЧОВЕТЕ С ЛОКО МЕЗДРА И ТОГАВА ДА ГИ БРАЩОЛЕЕ ,ЧОВЕКА СИ Е С БОЛЕН МОЗЪК ОПРАВИЯ ЗА НЕГО НЯМА,ОТ ЛАКОМИЯ ЗА ПАРИ НАПРАВИ НЯКОЛКО ИГРАЧИ ЗА СМЯХ В РУСИЯ И ЕВРОПА СЕГА ОТБОРА ВЪРВИ ДОБРЕ И ТОЙ Е В СТИХИЯТА СИ НО НА МНОГО ХОРА СТАНА ПРОТИВЕН С НЕГОВОТО ДЕБЕЛАШКО ОСТРУМИЕ
Да няма ли да спре с глупостите си.Всеки негов клиент ще си има едно наум какъв адвокат е да го преметнат по такъв елементарен начин и пак дрънка за Артур и митичния шеф на службите извел го от БГ
Allein написа:04 септември 2010г.: Вестник "Уикенд"
![]()
![]()
Сами проверете ако искате, аз умрях. Само едно ще ви кажа
НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ
Няма нищичко вярно![]()
![]()
Освен ако Уикенд не са прави, но той със сигурност чете вестника и след тва бълва небивалици, а вие му вярвате
![]()
![]()
Предлагам на модераторите да заключат темата на този пост и всеки сам да си прави изводи за агент Тара
Едно не ми е ясно - Батков отива на разпит и по някаква причина му показват доказателства, запаиси и какво ли не...че той пък даже решава да ги обявява в общественото пространство! Толкова ли изтъпяхте, че да не видите какво глупости са това. Какъв е Тодор Батков? От какъв зор ще обсъжда някой с него точно уредени мачове на други отбори? Това е толкова смешно и прозрачно, че чак смях ме напушва! Ето, даже имена изважда...нали ако е вярно ще го погнат тия от Германия за изнасяне на секретна информация, това съсипва разследването...просто прекалява този с параноичните и евтини игрички!
Иначе мачове се уреждат много! Последния пример е от онзи ден - Банско - Ботев Криводол! Но да не забравяме съмненията около Левски - Локо Мездра, Марек - ЦСКА преди 2-3 години...съмнения е имало за всичко големи отбори у нас, включително Левски! А връх пък е този Артур - той стана като Фантомас - всичко говорят за него и никой така и не видя доказателства, че съществува!
ЕДНА ЛЪЖА, ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ СТАВА НА ИСТИНА и наглият адвокат, който цяла година прави Левски за смях го знае! Интересно защо феновете на Левски бързо забравиха, че бяха посмещището на Европа...явно всеки си има цена, а сините фенове са доста евтини...или доста простички, щом с 1-2 победи над посредствени Европейски отбори вече обявяват олигарха-мафиот с 10 човека охрана за месия!
Иначе мачове се уреждат много! Последния пример е от онзи ден - Банско - Ботев Криводол! Но да не забравяме съмненията около Левски - Локо Мездра, Марек - ЦСКА преди 2-3 години...съмнения е имало за всичко големи отбори у нас, включително Левски! А връх пък е този Артур - той стана като Фантомас - всичко говорят за него и никой така и не видя доказателства, че съществува!
ЕДНА ЛЪЖА, ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ СТАВА НА ИСТИНА и наглият адвокат, който цяла година прави Левски за смях го знае! Интересно защо феновете на Левски бързо забравиха, че бяха посмещището на Европа...явно всеки си има цена, а сините фенове са доста евтини...или доста простички, щом с 1-2 победи над посредствени Европейски отбори вече обявяват олигарха-мафиот с 10 човека охрана за месия!
- Right_side
- Контакти:
Аз съм левскар и ме е срам от това което борат говори по медиите
Българийо, събуди се!!!
Върни се в “Футбол - България”