Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kishe
Контакти:

Re: Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове

Мнениеот kishe » 20 сеп 2010 11:37

батков взе да ми прилича на христолов само бълва глупости заканва се а нищо не става.какво стана с казанската афера НИЩО а се заканваше абе май е по добре да си мълчи
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 20 сеп 2010 11:40

Parmalat написа:
Собственикът на Левски Тодор Батков отново взриви медийното пространство с разкрития. Адвокатът бе гост в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", където направи куп интересни признания. Той разкри, че в УЕФА, където го разпитваха за "черно тото" у нас, разполагат със запис за опит на уреждане на мача Рома - ЦСКА от миналото издание на надпреварата. Адвокатът внесе още интересни разяснения около разпитите си.

"Има запис, в който човек се опитва да уговори треньора на Динамо Минск и бивш футболист на Рома (Сергей Гуренко), който да подкупи Франческо Тоти с 500 000 евро. Аз познах гласа, че е на същия Артур, който бе замесен и в нашата Казанска афера", разкри адвокатът.

"Уреждането на мачове е неприятно явление. Трябва да направим всичко възможно, за да го изкореним, защото не е честно за футбола, за играчите и за феновете. Като представител на Левски, който членува в Европейската клубна асоциация, аз участвам в работна група по състезанията, чийто председател е Умберто Гандини от Милан.

На 6-7 септември имаше Отчетно-изборно събрание, като ме помолиха да дойда по-рано. Разпитва ме висш служител на УЕФА, който участва при тегленето на жребия в евротурнирите и председателят на Комисията по корупцията и измамите.

Разговорът бе конкретно за ситуацията в България, като те са разтревожени от сигналите за уредени мачове в "А" група и останалите професионални дивизии, аматьорите, децата, дори и приятелски срещи. За моя радост името на Левски не бе замесено", коментира Батков.

Той се върна и на случая с Казанската афера, който бе точно преди 1 година. "Съмнявам се, че прокуратурата ще направи нещо по случая. Фактите са известни вече на всички - висш офицер от ГДБОП е помогнал на мошеника Артур да напусне България.

Става дума за офицера Марио Костурков, който на всичкото отгоре е човекът, който се бори с нелегалните залози в България", каза още Батков.

В заключение той си пожела хубавите неща, които се случват в Левски много скоро да заразят всички останали клубове, за да дръпне футбола ни нагоре. Той изрази и своето мнение, че новият национален селекционер, който и да е той, трябва на всяка цена да върне Бербатов в националния тим, за да имаме успехи.

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read30998.html

Много уредени мачове в България според собственика на Левски,а това ако за ЦСКА е вярно... :|

А ако не е вярно ?,ще се извиниш ли , чрез нова тема, че си цитирал лицето Тодор Батков.А дали ти стиска, да си напишеш истинското име и ще си понесеш ли правните последствия, ако не се окаже истина "цитатът ти"?????.Аз също изгледах цялото интервю по БТВ, но останах с впечатлението, че Тара нещо беше поос*ан и не каза нищо в прав текст и основното беше, някакво интервю по телефона с този Артур, което четохме още преди година във всеки спортен сайт.Защо тогава не пусна темата бе великан ?, а не ти ли направи впечатление , мекият тон на Батков ?,не те ли е срам да измъкваш цитати от контекста и да се опитваш да манипулираш обществено мнение :?: .Оставете го този отбор на мира най-накрая.Пък и ще видим , какво ще стане след пуснатата жалба на ЦСКА срещу батков
пп.Смени си ник-а на Мармалад вече пич, гола вода и кал в ушите си

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 20 сеп 2010 11:45

04 септември 2010г.: Вестник "Уикенд"
Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото ( мача с Базел завършил 3:1 там ) и после следва обяснение защо бил уреден
12 септември 2010г. Тодор Мустакатков
Разследват няколко клуба за черно тото. Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото

18 септември 2010 вестник "Уикенд"
Артур помагал за уреждане на мачове на ЦСКА

20 септември 2010г. Мустака
ЦСКА се опитали да уредят мача с Рома, Артур бил уреждал.

:lol: :lol: :lol: Сами проверете ако искате, аз умрях. Само едно ще ви кажа
НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ
Няма нищичко вярно :lol: :lol: :lol: Освен ако Уикенд не са прави, но той със сигурност чете вестника и след тва бълва небивалици, а вие му вярвате :lol: :lol: :lol:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 сеп 2010 11:52

батков взе да ми прилича на христолов само бълва глупости заканва се а нищо не става.какво стана с казанската афера НИЩО а се заканваше абе май е по добре да си мълчи

Не само прилича ами си е жив Селяк само дето има повече пари и връзки от него.
И между другото след 3-4 години резили на Левски много бързо забравихте кой беше главния виновник за провалите на отбора ви.Сега отбора ви потръгна и почнахте пак да величаете Батков но не се лъжете това ще е времено явление скоро ще разпродаде футболистите и отбора пак ще тръгне на долу.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 20 сеп 2010 12:03

Най-странното е ,че мача е бил уреден за победа на Рома според Беларуските вестници.Явно много са се страхували от нас,че са решили да го вземат по лесният начин :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Rodn1 на 20 сеп 2010 12:26, променено общо 1 път.

dionis56
Контакти:

Мнениеот dionis56 » 20 сеп 2010 12:04

БАТКОВ СТАВА СМЕШЕН С ТЕЗИ НЕГОВИ ИЗКАЗВАНИЯ НЕ ГО ЛИ РАЗБРА ЧЕ ЦСКА НЯМА ДА БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ ГРУПАТА И НЕГОВИТЕ ГЛУПОСТИ ЗА УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ ДА СИ СПОМНИ МАЧОВЕТЕ С ЛОКО МЕЗДРА И ТОГАВА ДА ГИ БРАЩОЛЕЕ ,ЧОВЕКА СИ Е С БОЛЕН МОЗЪК ОПРАВИЯ ЗА НЕГО НЯМА,ОТ ЛАКОМИЯ ЗА ПАРИ НАПРАВИ НЯКОЛКО ИГРАЧИ ЗА СМЯХ В РУСИЯ И ЕВРОПА СЕГА ОТБОРА ВЪРВИ ДОБРЕ И ТОЙ Е В СТИХИЯТА СИ НО НА МНОГО ХОРА СТАНА ПРОТИВЕН С НЕГОВОТО ДЕБЕЛАШКО ОСТРУМИЕ

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 20 сеп 2010 12:14

Да няма ли да спре с глупостите си.Всеки негов клиент ще си има едно наум какъв адвокат е да го преметнат по такъв елементарен начин и пак дрънка за Артур и митичния шеф на службите извел го от БГ

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 20 сеп 2010 12:21

Allein написа:04 септември 2010г.: Вестник "Уикенд"
Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото ( мача с Базел завършил 3:1 там ) и после следва обяснение защо бил уреден
12 септември 2010г. Тодор Мустакатков
Разследват няколко клуба за черно тото. Прокуратурата в Бохум разследва ЦСКА за черно тото

18 септември 2010 вестник "Уикенд"
Артур помагал за уреждане на мачове на ЦСКА

20 септември 2010г. Мустака
ЦСКА се опитали да уредят мача с Рома, Артур бил уреждал.

:lol: :lol: :lol: Сами проверете ако искате, аз умрях. Само едно ще ви кажа
НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ
Няма нищичко вярно :lol: :lol: :lol: Освен ако Уикенд не са прави, но той със сигурност чете вестника и след тва бълва небивалици, а вие му вярвате :lol: :lol: :lol:

Предлагам на модераторите да заключат темата на този пост и всеки сам да си прави изводи за агент Тара

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 20 сеп 2010 12:21

Едно не ми е ясно - Батков отива на разпит и по някаква причина му показват доказателства, запаиси и какво ли не...че той пък даже решава да ги обявява в общественото пространство! Толкова ли изтъпяхте, че да не видите какво глупости са това. Какъв е Тодор Батков? От какъв зор ще обсъжда някой с него точно уредени мачове на други отбори? Това е толкова смешно и прозрачно, че чак смях ме напушва! Ето, даже имена изважда...нали ако е вярно ще го погнат тия от Германия за изнасяне на секретна информация, това съсипва разследването...просто прекалява този с параноичните и евтини игрички!
Иначе мачове се уреждат много! Последния пример е от онзи ден - Банско - Ботев Криводол! Но да не забравяме съмненията около Левски - Локо Мездра, Марек - ЦСКА преди 2-3 години...съмнения е имало за всичко големи отбори у нас, включително Левски! А връх пък е този Артур - той стана като Фантомас - всичко говорят за него и никой така и не видя доказателства, че съществува!
ЕДНА ЛЪЖА, ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ СТАВА НА ИСТИНА и наглият адвокат, който цяла година прави Левски за смях го знае! Интересно защо феновете на Левски бързо забравиха, че бяха посмещището на Европа...явно всеки си има цена, а сините фенове са доста евтини...или доста простички, щом с 1-2 победи над посредствени Европейски отбори вече обявяват олигарха-мафиот с 10 човека охрана за месия!

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 20 сеп 2010 12:24

Аз съм левскар и ме е срам от това което борат говори по медиите
Българийо, събуди се!!!

Върни се в “Футбол - България”