бай- ганьо пак изби рибата...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kkatan

Re: бай- ганьо пак изби рибата...

Мнениеот kkatan » 19 фев 2009 20:24

абе ,майк, това dream theater ли са ...

boroborovski
Контакти:

Мнениеот boroborovski » 19 фев 2009 20:26

mike28 написа:Добре, спрете за момент. Батков и аз не мога да го дишам, така че съм последния човек, който ще тръгне да го защитава. Обърнете внимание на следния факт- това е все пак адвокат, достатъчно хитър при това (не казвам умен),а репликите които пуска са просто част от играта. Дребни психологически трикове, целящи да изкарат от равновесие противника. И като гледам какви теми пускате- бога ми, успява. Спрете да се вържете на евтини номерца като неговите, подминете ги с достойнство и толкоз. Разсипете го, за некадърно управление, за честа смяна на треньори, за лоша трансферна политика , обаче почнете ли да се занимавате с изказваниета му - ставате като него. Това е, който разбрал- разбрал, който не е, да продължава да гони вятъра....

Да прав си. И все пак лично аз не мога да му се сърдя, че разсипва Левски. Да си се оправят левскарите , а не да получават оргазъм като се изцепи мустакатия.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2009 20:27

Нека си говори, колкото иска, но е смешно да кажеш "Жоазиньо отказа повиквателна за националния"
Алоо, в Бразилия футболът е религия, мечтата на всяко дете е да стигне национална формация.
За другите неща не го съдя, собственик на футболен клуб е и преди началото на сезона медийните войни са напълно нормални. ;)

Относно това, което е направил общежитие, терен и т.н., да хубаво е, полезно е, но пък и не трябва да се отдава толкова значение, защото те няма да излязат да играят, но това е друга тема.

Правят, правят, правят и все още нямаме нито един стадион, който да става за мач от груповата фаза на ШЛ.

Напрегнат е в момента Батков вижда се от разстояние, а и сътресенията у нас с ДДС-та и подобни истории се усеща, че му влияят дано не е замесен и той, че имам леки съмнения.........
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 фев 2009 20:27

Ахъм, на 3 юли, точно 7 години по късно, на същата дата ще ги гледам отново в Каварна.
За повече информация- http://news.ibox.bg/news/id_2029791905

kkatan

Мнениеот kkatan » 19 фев 2009 20:30

ДНЕС СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН... УТРЕ РЕЙС ЩЕ ОТВЛЕЧЕШ... МАЙКИ СИ Е ЧОРБАРЧЕ АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ... ВИЖ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНО СЪМ СЪГЛАСЕН... И ЧЕ БАТКОВ НЕ Е БРАЯН РОБСЪН ЛОТАР МАТЕУС ИЛИ ДРУГ МАНЕКЕН СЪМ СЪГЛАСЕН...
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ОБАЧЕ С ТОВА ЧЕ НЕ СИ ГЛЕДАШ ЧИЧО ПЕНЧО И ЛУПИ А НАДНИЧАШ В ЧУЖДИТЕ ДВОРОВЕ... КОЕТО КАТО СЕ ЗАМИСЛИШ БИ ТРАБВАЛО ДА МЕ ЛАСКАЕ ......

какъв рейс,какви 5 лв. ,бе младеж,ако майк е цесекарче ,аз ще се прекръстя на мюмюн! а за теб честно се притеснявам дето така лесно се палиш от идеите за отвличане на превозни средства... би трябвало да те наблюдават !!!

kkatan

Мнениеот kkatan » 19 фев 2009 20:31

... знаех си ,че си интелигентно момче......

boroborovski
Контакти:

Мнениеот boroborovski » 19 фев 2009 20:31

ДНЕС СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН... УТРЕ РЕЙС ЩЕ ОТВЛЕЧЕШ... МАЙКИ СИ Е ЧОРБАРЧЕ АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ... ВИЖ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНО СЪМ СЪГЛАСЕН... И ЧЕ БАТКОВ НЕ Е БРАЯН РОБСЪН ЛОТАР МАТЕУС ИЛИ ДРУГ МАНЕКЕН СЪМ СЪГЛАСЕН...
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ОБАЧЕ С ТОВА ЧЕ НЕ СИ ГЛЕДАШ ЧИЧО ПЕНЧО И ЛУПИ А НАДНИЧАШ В ЧУЖДИТЕ ДВОРОВЕ... КОЕТО КАТО СЕ ЗАМИСЛИШ БИ ТРАБВАЛО ДА МЕ ЛАСКАЕ ......
---------------
АТИЛА, ТОВА ТИ ЛИ СИ БЕ ?!

kkatan

Мнениеот kkatan » 19 фев 2009 20:35

"""Dream Theater са първият обявен хедлайнер на четвъртото издание на Калиакра Рок Фест 2009г, с концерт на 3-ти юли. """""
бах мааааму, вярно ,бе !!!!!!!!!! опппаааа там съм ,каквото и да стане!!!!!!!! майк, може да се видим там ,а !!!!???? кой набор си всъщност,ако не е тайна

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 фев 2009 20:39

Малък съм, 80-та година съм се появил на белия свят. Баси, явно съм някакъв супер хамелеон- червените ме мислят за син, сините за червен, пък аз съм от Дунав. Крайно време беше отбора да има силно лоби и на национално ниво.След Дунав съм за националния отбор и чак тогава иде ред на Левски.

kkatan

Мнениеот kkatan » 19 фев 2009 20:48

еееееее, синя ти е душичката, то си личи... но нищо де, бъди демократичен ,като си на такъв отговорен пост в държавата...истината е (за мен),че борат не мисли нищо хубаво на подуенци,ама не знам защо се заблуждавате ,че като построи общежитие и някакъв терен,не краде от парите на сините !?!?!? къде отидоха 6-7 милиона евра от ШЛ. никой никога и никъде не го накара да даде отчет за разходите... сега чорни като спря кранчето от израел... и веднага :" ...СВЕТОВНАТА КРИЗА УДАРИ ЛЕВСКИ..." шапки долу, кои са левски ,та ще ги удари кризата.!?!?!?!? кризата удари батюшка миша...,но нейсе... ние тук си се дърляме и си мислим ,че на някой футболен президент в БГ му пука за подопечните му..... наивници

Върни се в “Футбол - България”