бай- ганьо пак изби рибата...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
бай- ганьо пак изби рибата...
любимецът на червени и сини запалянковци пак остана в историята с потресаващата си тъпотия и наглост:" ...сами срещу всички..." били рогатите... нямам думи да опиша тоя интелектуален изрод.ако те са "сами с/у всички " в това синьо БФС,какво да кажат всички останали клубове...дайте да помогнем всеки с каквото може на уефски, те вече изнемогват да се борят със световния заговор...мъчно ми става...честно !
-
- Контакти:
Re: бай- ганьо пак изби рибата...
чакаме ,mike28 , със заплаха за банване
Напротив, съгласен съм автора на темата. Обаче не мога да разбера, защо пада на нивото на Батков, че да се занимава с очевидно умишлено пускани дразнения? Мен не ми пука кой- какво говори, за защо го прави. Щом е дал толкова пари за нов терен , общежитие, изкуствени игрища, все нещо е свършил, освен да реди простотии по медиите, Повечето президенти в А, че и Б група не могат да се похвалят и с това.
за какво да ме баннат ,бе ,душко ? нещо да съм те обидил ,или (не дай си боже) си роднина на оня..... нещо да съм излъгал или измислил???? айде стига с това баннване... тоя майк ,(според мен интелигентно момче,макар и левскарче...) направо ви кара да се насирате... живеем в "свободна държава" ужким...
-
- Контакти:
Батков е обикновен крадец и бандит. Противен при това. Но и Томов не е по- различен. Всички тези президенти са за махане, те затриват футбола.
Според мен трябва да има президенти от чужбина както в голямите английски клубове. За съжаление България не е особено популярна страна за такъв тип инвестиции.
Според мен трябва да има президенти от чужбина както в голямите английски клубове. За съжаление България не е особено популярна страна за такъв тип инвестиции.
Гаден терорист е този майк. 

-
- Контакти:
kkatan написа:за какво да ме баннат ,бе ,душко ? нещо да съм те обидил ,или (не дай си боже) си роднина на оня..... нещо да съм излъгал или измислил???? айде стига с това баннване... тоя майк ,(според мен интелигентно момче,макар и левскарче...) направо ви кара да се насирате... живеем в "свободна държава" ужким...
Напълно съм съгласен с теб, но ме е страх все пак. Заключиха ми тема само защото споменах в заглавието й животински вид.
- heavymetal
- Контакти:
kkatan написа:за какво да ме баннат ,бе ,душко ? нещо да съм те обидил ,или (не дай си боже) си роднина на оня..... нещо да съм излъгал или измислил???? айде стига с това баннване... тоя майк ,(според мен интелигентно момче,макар и левскарче...) направо ви кара да се насирате... живеем в "свободна държава" ужким...
ДНЕС СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН... УТРЕ РЕЙС ЩЕ ОТВЛЕЧЕШ... МАЙКИ СИ Е ЧОРБАРЧЕ АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ... ВИЖ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНО СЪМ СЪГЛАСЕН... И ЧЕ БАТКОВ НЕ Е БРАЯН РОБСЪН ЛОТАР МАТЕУС ИЛИ ДРУГ МАНЕКЕН СЪМ СЪГЛАСЕН...
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ОБАЧЕ С ТОВА ЧЕ НЕ СИ ГЛЕДАШ ЧИЧО ПЕНЧО И ЛУПИ А НАДНИЧАШ В ЧУЖДИТЕ ДВОРОВЕ... КОЕТО КАТО СЕ ЗАМИСЛИШ БИ ТРАБВАЛО ДА МЕ ЛАСКАЕ

Аз пък изобщо не съм съгласен. Темата е провокативна, комплексарска и откровенно тъпа. БФСто пак е синьо. Синьо, синьо, та чак дрънка от синьост. Само дето все Левски е преебания отбор. Батков има твърде много причини да бъде разстрелян моментално, но в изказването му не виждам нещо невярно. Останалото са само митове и легенди и нито един факт, дори за вкус.
Добре, спрете за момент. Батков и аз не мога да го дишам, така че съм последния човек, който ще тръгне да го защитава. Обърнете внимание на следния факт- това е все пак адвокат, достатъчно хитър при това (не казвам умен),а репликите които пуска са просто част от играта. Дребни психологически трикове, целящи да изкарат от равновесие противника. И като гледам какви теми пускате- бога ми, успява. Спрете да се вържете на евтини номерца като неговите, подминете ги с достойнство и толкоз. Разсипете го, за некадърно управление, за честа смяна на треньори, за лоша трансферна политика , обаче почнете ли да се занимавате с изказваниета му - ставате като него. Това е, който разбрал- разбрал, който не е, да продължава да гони вятъра....
Върни се в “Футбол - България”