БАТКОВ: БЕСЕН СЪМ ЗАРАДИ ПРОГРАМАТА, ИМА ПОДПИРАНЕ ОТ СТРАНА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: БАТКОВ: БЕСЕН СЪМ ЗАРАДИ ПРОГРАМАТА, ИМА ПОДПИРАНЕ ОТ СТРАНА

Мнениеот Old_death » 19 фев 2009 17:00

Аз го казах по принцип, че не искам благодарности, защото точно за това станах Модератор и това се иска от мен. Друг е въпроса ,че хванах темата още в началото, но не може винаги да е така. Защото и аз си имам други задължения, и ако не съм на линия сигурно щеше да има оплаквания към мен.

Няма проблеми.Все пак и вие сте хора ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

КАКА ЖИ

Мнениеот КАКА ЖИ » 19 фев 2009 17:01

АИДЕ БЕ ГОСПОДИН МОДЕРАТОР КВО СЕ СКРИ.
КАТО ЩЕ НИ МОДЕРИРАШ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КОЙ СИ.
ЩОМ НЕ ИСКАШ ДА СЕ ПРЕДСТАВИШ,ПОЧВАМ ДА ПОДОЗИРАМ ЧЕ СИ ОТ ЛЕВСКИ МАЙ А...?
Последна промяна от Darina на 20 фев 2009 12:11, променено общо 1 път.
Причина: Модераторът си върши работата. Няма значение кой е

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 19 фев 2009 17:02

КАКА ЖИ написа:ЕИ КОЛЕГА СТИГА СИ ТЪРКАЛ АМИ КАЖИ КОЙ СИ
С КОИ НИК СИ ВЛИЗАЛ ТУКА ПРЕДИ ДА СТАНЕШ МОДЕРАТОР А[/b][/color]

Виж какво. Търкането е първия етап от изчистването на форума, и когато има такива мнения е естествено да се махнат. А за ника ми , нали се сещаш, че мога да ти напиша 10 такива и пак истинският да го няма. Не мисля, че за някой е важно това, с какъв ник съм бил преди това. Никовете се сменят, но хората си остават същите.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 фев 2009 17:39

Абе защо почвам да си мисля, че "Отбора на народа" го хвана страх от зелените на Фичо от Сандански... :?:

Имат 2 мача помежду си за 3 дни и втория е гостуване :idea:

Верно, че няма да е в Сандански, затова ще се направи каквото може на първия мач някои зелени титуляри да пропуснат мача за купата...

Явно бай Ганя се е притеснил, че ако стане някои непредвиден "сакатлък" за купата - ще се наложи да уволнява 3-ти треньор за по-малко от една календарна година.... :D

Кой е съдията на мача от първенството :?:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 фев 2009 18:08

Old_death написа:.За какво смяташ че след като сработи врътката с привличането на Лечков в изпълкома по същата схема там се вкараха ТИМ,Гигов и Ганчев.Просто се разширяват възможностите за бъдещи далавери.

Пич в мого груба грешка си, ако си мислиш, че ТИМ или Гриша Ганчев ще подарят титлата на говедата! И ТИМ, и Ганчев могат да купят и продадът Сестричков без да им мигне окото, той е като цаца пред 2 огромни сома! Нали затова влязоха повече президенти в управата, за да има контрол и да се спре с авантите към подуенските келеши! Сега остава наистина да намалят отборите на 10, т.е. рязаните карабини от подуене да загубят донорите си на точки и ще видиш как изведнъж евроидиота ще се бори да не изпадне от групата!
Ако "Титан" са сериозни и смятат да инвестират яко в отбора ви, то това означава, че след максимум година в родният шампионат ще има само 3-4 стойностни отбора, които всеки сезон ще спорят помежду си: Черно Море, ЦСКА и Литекс, евентуално Сливен като при отбора на Лечков резултатите няма да дойдат от чисто технически качества, а от това, че Лече е вицепрезидент на БФС!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”