Бербатов пак се мазни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

моряка
Контакти:

Re: Бербатов пак се мазни

Мнениеот моряка » 19 фев 2009 14:02

Къде пък Левски има връзка с МанЮ?Да си гледат Гонзо и толкова? :?:

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 19 фев 2009 14:16

моряка написа:Къде пък Левски има връзка с МанЮ?Да си гледат Гонзо и толкова? :?:

ФК"Левский" има връзка с "Челси" , "Тотнъм", "Барса" и "Реал".
Нали скоро Авраам Гран каза ,че в Лески се работи като в Челски
А Велев нали ходи в "Тотнъм" да преподава на тамошните треньори
А Мъри беше в Барса
А бате Бойко Борисов каза че Реал М и Левски са наааай - големите

Потребителски аватар
count_zero
Контакти:

Мнениеот count_zero » 19 фев 2009 14:21

еййй, то на човека да не му е кеф в отбора му бе! и почвате - ми според мен и САФ, и Гигс, и Скоулс са от МАЛКОТО, от които Митко може наистина да научи ОЩЕ нещо за тази игра. наместо да се радваме, че от Ицо насам не сме имали толкова успешен играч - ние сме постоянно кисели. много ясно, че горните трима са исторически стълбове в този отбор... най-много за ван дер Саар и за Рио да има следващи хвалби, също са много големи. за Тевез, Рууни, Роналдо, Карик и Неманя вече се е изказвал ласкаво... абе, дали пък на това не му се вика качествена работа в екип, а :?:
that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 фев 2009 14:27

RTL-a написа:Бербатов: Няма втори като Пол Скоулс
Чет, 2009-02-19 12:30

то не беше:

''Няма по-велик от Фъргюсен''
''Трябва да има паметник на Гигс на Олд Трафорд''

сега очаквам да каже:

''Статуя 500 метра висока за Джон О'Шей''

Ама ти си болен мозък, ей! Сигурно те и дразни защо го показват по телевизията, а не тебе?! Защо дава интервюта, а не ги даваш ти? Защо печатат НЕГОВОТО мнение, а не твоето?! Защо се налага ти да го коментираш, а той и хабер си няма за дребната ти душица?!..... Ама и смешник си! Напротив, показва респект към съотборниците си, които, ако не се лъжа и ШЛ взеха?!.... Ето сигурно, затова и съотборниците му го уважавата, а ти по-добре, тракай там на контра страйка, и пуцай лошите....

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 19 фев 2009 14:27

Бербатов е супер, но наистина не му е работа да коментира мениджъра и съотборниците си, а просто да си гледа собствената игра.. Гигс, Скоулс и Фъргюсън отдавна са клубни легенди на 'червените дяволи' и Митко не открива топлата вода с тея си приказки.. само, че е смешно да се прехласва като 6 годишно хлапе пред тях.. не звучи искрено, дори напротив точно 'мазнене' е думата колкото и да не е приятна на мнозина.. имам чувството че е клубна политика тва да се хвалят съотборниците до небесата пред медиите, а в съблекалнята ако искат могат да се замерят с обувки да се псуват и бият .. ама за пред вестниците "ооо да Митко е супер(ама го смързява да тича понякога) Гигси е страшен има 10 титли(ама му е време да се пенсионира дано се сети сам иначе трябва да го контузим на тренировка и преотстъпим в Евертън) и Рио е много готин(ама иначе е много просто парче и пие като смок) и т.н и т.н.............

откак отиде в Ман Юнайтед Бербо вкарва по-малко, но дава повече интервюта.. изобщо стана звезда в истинския смисъл на думата :D

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 фев 2009 14:39

то не беше:

сега очаквам да каже:

Поклон пред тъпата тема!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 19 фев 2009 14:59

то не беше:

сега очаквам да каже:

За мен пък си е напълно в реда на нещата.Искат му интервю на Бербатов,трябва да каже нещо - и той казва какво мисли...Това е !И е прав за Райън Гигс ,трябва да му направят паметник !Феноменален играч,пример за младите...Скоулс също е жива легенда за Ман Ютд,много скромен като човек и невероятен играч.
По принцип тва си е политика на Съра и на клуба с хвалбите.Вдига се самочувствието на играчите! :)
Другите,които заслужават похвала са Руни и Неманя !
Не виждам нищо лошо да се изтъкват положителните качества на даден играч по този начин. Това е мнението ми ! :P
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Върни се в “Футбол - България”