ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Охо-Бохо

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот Охо-Бохо » 18 фев 2009 08:44

bultras написа:Жоро Илиев заслужава уважение, защото беше пич.Беше"ПРАВО,КУМЕ В ОЧИ" и никога *****.Станал е такъв, защото животът го е направил такъв......Роден в погрешно време и на погрешно място......и най-вече в погрешна държава........и затова, вместо днес да говорим за световни шампиони по борба, ние ги наричаме престъпници.Не ми се разказват тук дълги истории.Познавах някои от тия момчета.Те бяха хора без бъдеще в спорта(единственото нещо, което умееха) и видяха своя шанс.Голяма част от тях умряха с мотото-"По- добре няколко години цар, вместо цял живот куче".Бяха наивни и упоени от силата си...Те даже и не подозираха каква съдба ги очаква........А тази съдба им беше предначертана в самото начало - от техните създатели и бивши приятели....Жоро Илиев беше един силен мъж, който ако беше имал възможността да насочи енергията си в обратния полюс, сега щяхме да се гордеем с факта, че е българин....И не на последно място, нека не забравяме,че той не само е вземал, но е и давал много и за това което е давал, си заслужава паметната плоча..., а за другото, има кой да го съди.

П.П. Имам приятел от Белово, който навремето ми разказваше, че Пешо Патерицата,(който е родом от там),когато е минел през градчето , хората го благославяли,защото им купувал дърва за зимата, подпомагал финансово нуждаещите се , възродил футболния отбор, започнал да оправя стадиона, плащал заплати на играещите там деца и т.н....После ...едно надупчено Паджеро , спряло в дървото пред входа на у-ще Яне Сандански в Кючука .....Дали сега местния депутат помага на хората в Белово.......Едва ли.

Ако имам настроение, някой път ще ви разкажа още истории(за по-младите) от ония времена, ...но едва ли ще е скоро.

Браво, пич, накефи ме.Дано да има повече такива като теб и от двата лагера.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 18 фев 2009 09:02

Феновете на Локомотив искат да му издигнат паметник на ст. Локомотив а не на главната,щом ка то имат желание и възможност невиждам нищо лошо,на мен лично няма да ми пречи.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 18 фев 2009 09:08

Охо-Бохо написа:
bultras написа:Жоро Илиев заслужава уважение, защото беше пич.Беше"ПРАВО,КУМЕ В ОЧИ" и никога *****.Станал е такъв, защото животът го е направил такъв......Роден в погрешно време и на погрешно място......и най-вече в погрешна държава........и затова, вместо днес да говорим за световни шампиони по борба, ние ги наричаме престъпници.Не ми се разказват тук дълги истории.Познавах някои от тия момчета.Те бяха хора без бъдеще в спорта(единственото нещо, което умееха) и видяха своя шанс.Голяма част от тях умряха с мотото-"По- добре няколко години цар, вместо цял живот куче".Бяха наивни и упоени от силата си...Те даже и не подозираха каква съдба ги очаква........А тази съдба им беше предначертана в самото начало - от техните създатели и бивши приятели....Жоро Илиев беше един силен мъж, който ако беше имал възможността да насочи енергията си в обратния полюс, сега щяхме да се гордеем с факта, че е българин....И не на последно място, нека не забравяме,че той не само е вземал, но е и давал много и за това което е давал, си заслужава паметната плоча..., а за другото, има кой да го съди.

П.П. Имам приятел от Белово, който навремето ми разказваше, че Пешо Патерицата,(който е родом от там),когато е минел през градчето , хората го благославяли,защото им купувал дърва за зимата, подпомагал финансово нуждаещите се , възродил футболния отбор, започнал да оправя стадиона, плащал заплати на играещите там деца и т.н....После ...едно надупчено Паджеро , спряло в дървото пред входа на у-ще Яне Сандански в Кючука .....Дали сега местния депутат помага на хората в Белово.......Едва ли.
-

Ако имам настроение, някой път ще ви разкажа още истории(за по-младите) от ония времена, ...но едва ли ще е скоро.

Браво, пич, накефи ме.Дано да има повече такива като теб и от двата лагера.

Никой пич продавал наркотици на децата ни не заслужава уважение - НИКОЙ!
Не заслужава уважение и заради друго - Премести отбора на град Кюстендил в Пловдив и въобще не помисли за съгражданите си.Направи го не заради феновете на Локомотив, а заради чисто икономически интереси!Да, феновете на Локомотив му се кефят, но всичко е за сметка на феновете от Кюстендил.Всичко, което е правил за някого, винаги е било за сметка на другиго, който си го е отнасял, така че въобще не ми хвалете такива престъпници.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 18 фев 2009 09:18

абе вие нормални ли сте!един от наи големите престъпници на България да го сравняват с Ботев?затова тази държава никога няма да се оправи,защото 90% от народа е тъп,робски,обичат да го водят за врата,а пък къде ще го отведат не е важно!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 18 фев 2009 09:54

Без да се заяждам,накратко:Нека да направим паметници на всички избити Мутри!Те вече са като партизаните,но един ден,като тях ще ги забравим,и ще им съборим пиадесталите! На престъпник,паметник не се полага! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 09:58

iskren написа:абе вие нормални ли сте!един от наи големите престъпници на България да го сравняват с Ботев?затова тази държава никога няма да се оправи,защото 90% от народа е тъп,робски,обичат да го водят за врата,а пък къде ще го отведат не е важно!

Прав си и именно за това, направих тази безумна съпоставка, за да се види как същата, меко казано контрастира, с Бългаската действителност и ценностна система в момента. :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 18 фев 2009 10:24

Абе форевър да те питам,ти от къде на къде сравняваш двамата,като не си имал честа да ги познаваш лично? Нали обичаш да говориш с ФАКТИ?Уповавш се на някъкви митове и легенди ,които копираш от някъкви си издания и хоп твоя мисъл или произведение!Кой ти е казал,че феновете на локомотив ще строят паметник или се дразниш от факта че хората са поставили една паметна плоча на стадиона в знак на признателност към човека направил ги щастливи за миг?Ти не беше ли щастлив когато твоята орда те направи радостен от дълго време?Говоря за момента когато станахте шампиони с Димата Руснака,Бай Миле,Маджо,Маргините и т.н.Къде са част от тях сега, а другите?Говори с ФАКТИ!Колко струваше вашата титла?А отбора градящ традициите си в последното деситилетие Литекс,колко струват техните титли?Ами титлите на ЦСКА и ЛЕВСКИ,колко струват и те?Не ти ли е ясно,че в България за всяка една титла се плаща?Така ,че хората направили една плоча на човека сбъднал мечтите им не са виновни за другата страна от живота на Георги Илиев!Те го правят в знак на признателност,каквато имаш и ти към хората сбъднали твоите мечти!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 10:39

dvdvd написа:Абе форевър да те питам,ти от къде на къде сравняваш двамата,като не си имал честа да ги познаваш лично? Нали обичаш да говориш с ФАКТИ?Уповавш се на някъкви митове и легенди ,които копираш от някъкви си издания и хоп твоя мисъл или произведение!Кой ти е казал,че феновете на локомотив ще строят паметник или се дразниш от факта че хората са поставили една паметна плоча на стадиона в знак на признателност към човека направил ги щастливи за миг?Ти не беше ли щастлив когато твоята орда те направи радостен от дълго време?Говоря за момента когато станахте шампиони с Димата Руснака,Бай Миле,Маджо,Маргините и т.н.Къде са част от тях сега, а другите?Говори с ФАКТИ!Колко струваше вашата титла?А отбора градящ традициите си в последното деситилетие Литекс,колко струват техните титли?Ами титлите на ЦСКА и ЛЕВСКИ,колко струват и те?Не ти ли е ясно,че в България за всяка една титла се плаща?Така ,че хората направили една плоча на човека сбъднал мечтите им не са виновни за другата страна от живота на Георги Илиев!Те го правят в знак на признателност,каквато имаш и ти към хората сбъднали твоите мечти!

1. Нямам честта, да познавам Христо Ботев и Г. Илиев. Мога само да копирам и съпоставям документални факти. Ти ако можеш извади други. ИСТОРИЯТА НЕ СЕ КРЕПИ, НА ЛИЧНИ ПОЗНАНСТВА :idea: . Странно ми е, че трябва да ти обяснявам подобни неща (всъщност не ми е :idea: ).
2. Ако си чел, какво съм писал по отношение на тези, които управляват Славия, може би нямаше да изписваш, подобни на някои горните твърдения.
3. Кога и в кой пост съм казвал, за колко пари е купена титлата на Локо Пд, дали със сигурност е купена? :shock:
4. Нямам нищо против мечтите и въжделенията на хората, но Литекс например, поне не са ги вкарвали в "А" група, а по отношение на титлите на Левски и ЦСКА, не съм изписал малко и ако ти е толкова интересно, можеш да се поровиш в постовете ми, за да пишеш обективно следващия път! :!: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 18 фев 2009 10:54

slavia_forever написа:
dvdvd написа:Абе форевър да те питам,ти от къде на къде сравняваш двамата,като не си имал честа да ги познаваш лично? Нали обичаш да говориш с ФАКТИ?Уповавш се на някъкви митове и легенди ,които копираш от някъкви си издания и хоп твоя мисъл или произведение!Кой ти е казал,че феновете на локомотив ще строят паметник или се дразниш от факта че хората са поставили една паметна плоча на стадиона в знак на признателност към човека направил ги щастливи за миг?Ти не беше ли щастлив когато твоята орда те направи радостен от дълго време?Говоря за момента когато станахте шампиони с Димата Руснака,Бай Миле,Маджо,Маргините и т.н.Къде са част от тях сега, а другите?Говори с ФАКТИ!Колко струваше вашата титла?А отбора градящ традициите си в последното деситилетие Литекс,колко струват техните титли?Ами титлите на ЦСКА и ЛЕВСКИ,колко струват и те?Не ти ли е ясно,че в България за всяка една титла се плаща?Така ,че хората направили една плоча на човека сбъднал мечтите им не са виновни за другата страна от живота на Георги Илиев!Те го правят в знак на признателност,каквато имаш и ти към хората сбъднали твоите мечти!

1. Нямам честта, да познавам Христо Ботев и Г. Илиев. Мога само да копирам и съпоставям документални факти. Ти ако можеш извади други. ИСТОРИЯТА НЕ СЕ КРЕПИ, НА ЛИЧНИ ПОЗНАНСТВА :idea: . Странно ми е, че трябва да ти обяснявам подобни неща (всъщност не ми е :idea: ).
2. Ако си чел, какво съм писал по отношение на тези, които управляват Славия, може би нямаше да изписваш, подобни на някои горните твърдения.
3. Кога и в кой пост съм казвал, за колко пари е купена титлата на Локо Пд, дали със сигурност е купена? :shock:
4. Нямам нищо против мечтите и въжделенията на хората, но Литекс например, поне не са ги вкарвали в "А" група, а по отношение на титлите на Левски и ЦСКА, не съм изписал малко и ако ти е толкова интересно, можеш да се поровиш в постовете ми, за да пишеш обективно следващия път! :!: :idea:

1.Нали се сещащ,че историята се пише в угода на едни и в ущърб на други тоест тя внаги може да бъде манипулирана особено в България?Не е също тъка разумно да се сравняват две личности живяли в различни епохи и със различен статут в обществото всеки за времето си?
2.Не не съм чел повечето от твоите постове но няма и смисъл ти все едно и също дъвчиш от това разбира се,което съм прочел!Но когато фактите говорят и ти се измъкваш!Защо ли?
3.Ами подсъзнателно все този въпрос задаваш-Локо Пловдив или Велбъжд кой и как!?
4.Литекс бяха изпаднали в немилост във Б група,където и всъщност си бяха винаги но с парите на мутрите опа обърках се господата пишат новата си история ФАКТ!А за Левски и ЦСКА не се върти света само около тях,колкото и да им се иска!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 11:15

Ако феновете на Локото искат да издигнат паметна плоча на Г. Илиев на Ст. Локомотив,да го направят ! Не виждам никакъв проблем ! За разлика от много други отрепки,поне Георги Илиев е дал нещо на тази държава,но нали е "мутра" - айде щом е такъв да си затворим очите за добрите неща който е направил ! Някой по-горе беше писал,че се е родил в неподходящо време...Съгласен ! Кой квото иска да говори за него,за мен Г. Илиев заслужава ако не друго,поне уважение !
Изображение

Върни се в “Футбол - България”