BULTRAS_TR написа:Видях аз , феновете на един отбор, които мрънкат от първия кръг , че Ботев бил подкрепян ... разберете няма смисъл да плащаме и да даваме на някой нещо - не за друго , а защотото финансово не сме цъфнали ! Първо защо гостувахме на Карлово в Плд , ами защото и за двата отбора бе по изгодно финансово ! Сега вие всеки път ли като губите точки ние ще сме виновни а ? БФС ни изгониха от А група , защото много ни обичат нали , а сега сигурно за извинение ще ни дават и купата сигурно .... стига глупости моля ви се ! Нашият мач в Димитровград се отличава от вашия само по резултата иначе цялостната картинка е била същата ! А в Харманли пичовете излезнаха да играят футбол и да се надиграват , а не да рушат и затова и паднаха лесно !
Нещо не си разбрал! Зоналния съвет на БФС, който се намира в Пловдив и администрира нашата "В" група, дори и да ви помага, аз не упреквам вас за това. Вие и да искате не можете да въздействате, ако там има хора, които си гледат отговорно работата.
Не искам да го обръщам на наши и ваши - коментирах последния ни мач, в който съдията не просто грешеше, а направо си реши мача. Кой, как, защо, за мен не е толкова важно. Факта е, че загубихме точки. Още 2-3 подобни мача и отпадаме от борбата. Миналата година имахме положителен баланс в директните мачове и срещу Равда, и срещу Марица, а завършихме на сериозна разлика след тях. И тази година няма да е важно какво се случва в директните мачове, а кой ще губи точки срещу средняците. Слаби, силни, като ти отменят 2 гола, домакините лежат и чакат да свърши мача, а съдията даже свири по-рано края, е в такива мачове трябва да си Барселона, за да се измъкваш всеки път. А ние все пак сме отбор от нашата "В" група. От три заложени капана, поне единия ще щракне. После и да се оплакваш и да ревеш, кой ще ти обърне внимание на някакъв мач на такова ниво? Всичко минава и заминава, ядосвай се, ако си нямаш друга работа.
Че съдиите са слаби и правят много грешки от некадърност е ясно. Но точно защото са некадърни, когато имат поръчка, нещата стават ясни и за малките деца. Един по-опитен рефер можеше да докара мача пак до равен, че дори и до загуба, и без да става смешен.