Изпълкома обмисля вариант за “А” група да бъде 10 - 12 отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Изпълкома обмисля вариант за “А” група да бъде 10 - 12 отбор
Мисля, че 10 отбора е добра система. С четери мача помежду си има много мачове за гледане. И сезона да бъде като в Русия пролет есен.
ВДинев
Тъпо ще е сезонът да бъде пролет - есен. Просто пак ще има дълга зимна подготовка, но за сметка на това пък ще се играят повече срещи в по-сгъстен цикъл, което е яко в крайна сметка! при 10 отбора А група става с 36 кръга и е идеално. Най-тъпото е, че за това се говори от години, а 'умните глави' чак сега се сетиха, че всъщност отвсякъде така е по-добре. Все се говори как няма конкуренция в А група! Е така поне ще има! Нищо не пречи от 10 отбора да изпадат по два на сезон, като посл. изпада директно , предпоследните два и играят с 2рия и 3тия в Б група в плейоф . Ще има интрига и в челото и в дъното на таблицата, така реално няма да има златна среда и няма да има отбори като СЛАБИЯ, и т.н, които си осигуряват оставане през пролетния дял и после цяла пролет раздават точки насам натам...Това ще се избегне, защото разликата между 5тия и последния няма да е толкова голяма като точки...Ама вижте това е ясно от едно време, защо не са го направили досега?! Еми явно просто БФС печели повече като има такива схеми и далавери отколкото като се играе наистина футбол! Така че...аз докато не го видя няма да го повярвам...
10 отбора това си е пълна глупост! Дайте тда видим в топ 15 на европейските първенства са в подобен формат! Преди няколко години имаха първенство от 10 отбора, но на следващия сезон си върнаха варианта от 16! Един от пичовете беше писал първенството да бъде пролет-есен, това пък е още по-голямо безумие! В момента в Русия се правят стадионите с отопление на терена, зада могат да обърнат първенството си на цикъла есен-пролет!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Хлъчо, нямаме ресурс бе човек. И аз искам да е 16 отбора, с добри отбори, ама забелязваш ли, че колко години вече някой от отборите не завършва и играят по 15 отбора? И то тия 15 са със страшни компромиси. Нека се почне от 10, 12, и после като се пооправи положението да растат. Сега само замазваме, за да реанимираме отбори, които сами не искат да се реанимират.
-
- Контакти:
И аз мисля,че 10-12 отбора е добре,но какво ще стане тогава?Ботев и Локо Пловдив в ''Б'' група,а Вихрен и Локо Мездра в ''А''.Това решение е бягане от отговорност,пак стадионите ще са на трагично ниво.По-добре да се наложат много строги мерки за лицензирането на стадионите и който не е спазил изискванията в Б група.Според мен сегашния вариянт е най-добре. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Върни се в “Футбол - България”