Югоизточна "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Югоизточна "В" група

Мнениеот plovdivchanina » 10 сеп 2010 21:01

SobieskiVanilla написа:Да знаете какво се случи с Металик /Сопот/? Няма ги в А областна, няма ги в никоя от четирите Б областни групи? Моля за инфо ако имате.
П.П. Питам от чисто любопитство :)

Металик се намира в Б областна група май трябва да са в северната ама не съм сигурен иначе ние ги издържаме и сме им взели топки, екипировки и други работи.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 сеп 2010 21:06

plovdivchanina написа:
burn149 написа:Имам само 1 въпрос тази година 2-риа играе ли бараж?

Ами трябва да се откаже някой отбор от Източната "Б" група, коте доста често става.

TristaNNN написа:Извинявайте за спама пичове, но имам питане. Явно че следите "В" Група, та ми е интересно: Созопол къде си играят мачовете? Преди седмица като бях на море забелязах че правят много добър ремонт на стадиона, видя ми се че слагат дренаж, понеже целият терен беше изкъртен и посипан с пясък, а наоколо се търкаляха много тръби. Та, види ми се че там се подготвят за нещо доста сериозно :roll:

Созопол играе в Царево и аз бях на почивка в околностите и ходих специално да гледам как върви ремонта явно имат доста пари, но нямат никъв шанс срещу нас и Нефтохимик!!!

Благодаря ти Колега :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 10 сеп 2010 21:08

TristaNNN написа:Извинявайте за спама пичове, но имам питане. Явно че следите "В" Група, та ми е интересно: Созопол къде си играят мачовете? Преди седмица като бях на море забелязах че правят много добър ремонт на стадиона, видя ми се че слагат дренаж, понеже целият терен беше изкъртен и посипан с пясък, а наоколо се търкаляха много тръби. Та, види ми се че там се подготвят за нещо доста сериозно :roll:

Наистина играят в Царево. Очаква се скоро да завършат ремонта и да се върнат в Созопол. Но "скоро" е нещо доста относително.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 12 сеп 2010 21:49

plovdivchanina написа:
SobieskiVanilla написа:Да знаете какво се случи с Металик /Сопот/? Няма ги в А областна, няма ги в никоя от четирите Б областни групи? Моля за инфо ако имате.
П.П. Питам от чисто любопитство :)

Металик се намира в Б областна група май трябва да са в северната ама не съм сигурен иначе ние ги издържаме и сме им взели топки, екипировки и други работи.

Цъ, няма ги там...
http://bfu-tournaments.com/index.php?zi ... d=&tid=126

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 13 сеп 2010 01:06

Намесата на БФС започна! Днес в Димитровград края на мача се дава в 87-та минута, при положение, че са извършени 6 смени и се е лежало поне 15 мин. второто полувреме. Отменен гол за Нефтохимик, недадена дузпа... Загубата на точки е факт, нещата се замитат. Още 2-3 подобни мача със съдийски "грешки" и първенството е предрешено.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 сеп 2010 01:12

pas написа:Намесата на БФС започна! Днес в Димитровград края на мача се дава в 87-та минута, при положение, че са извършени 6 смени и се е лежало поне 15 мин. второто полувреме. Отменен гол за Нефтохимик, недадена дузпа... Загубата на точки е факт, нещата се замитат. Още 2-3 подобни мача със съдийски "грешки" и първенството е предрешено.

Ботев не са ли в вашата група? Ако са тогава не се очудвай
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 13 сеп 2010 01:25

Пропуснах още нещо - почти всички футболисти на Нефтохимик получиха жълти картони, при положение, че мача се игра на една врата - тази на Димитровград! Единия отбор гради, другия само руши и накрая градивният е награден с десет жълти картона.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 сеп 2010 18:37

AnalBreaker написа:
pas написа:Намесата на БФС започна! Днес в Димитровград края на мача се дава в 87-та минута, при положение, че са извършени 6 смени и се е лежало поне 15 мин. второто полувреме. Отменен гол за Нефтохимик, недадена дузпа... Загубата на точки е факт, нещата се замитат. Още 2-3 подобни мача със съдийски "грешки" и първенството е предрешено.

БРЕЙЙ ние толкова гъсти сме биле с БФС-то че чак ни изхвърлиха от А група :lol: Айде стига сте се филмирали :lol: Ако искаха да сме в А щяхме да сме там ,а не сега да ни "помагат" във В :lol:

BULTRAS_TR
Контакти:

Мнениеот BULTRAS_TR » 13 сеп 2010 20:37

za nas e toj religiq написа:
AnalBreaker написа:

БРЕЙЙ ние толкова гъсти сме биле с БФС-то че чак ни изхвърлиха от А група :lol: Айде стига сте се филмирали :lol: Ако искаха да сме в А щяхме да сме там ,а не сега да ни "помагат" във В :lol:

Еми попринцип близко е до акъла , но те тези , които сега много пискат не знам какво ще кажат , когато паднат и като домакин и като гост ПРИМЕРНО ! Иначе , беще голям срам да бием Димитровград само 0на1 , ето видяхме ви и Нафтата колко струват , иначе нашите задници щели да лъснат - видяхме на кой какво лъсна !

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 13 сеп 2010 21:46

BULTRAS_TR написа: Иначе , беще голям срам да бием Димитровград само 0на1 , ето видяхме ви и Нафтата колко струват , иначе нашите задници щели да лъснат - видяхме на кой какво лъсна !

И какво видя? Ритуално рязане на глави. Край на мач се свири в 87-та минута, при положение, че единия отбор яростно търси гола, а се е лежало поне 15 мин. само второто полувреме. Отменен чист гол, целия отбор нашарен с картони... Та, какво точно видя?

Върни се в “Футбол - България”