Батков:-Немската прокуратура нищи ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cherney2
Контакти:

Re: Батков:-Немската прокуратура нищи ЦСКА!

Мнениеот cherney2 » 13 сеп 2010 00:39

Славният родопчанин - Тодор Батков, ще разгроми болшевиките и ще ни изведе отново до четвърт финал поне, ей богу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Батков:-Немската прокуратура нищи Цска!

Мнениеот delqnski47 » 13 сеп 2010 00:43

Ако се замисли човек,комунистът си е мнохо хитър!Естествено,че сега напада ЦСКА,нали сега е момента!Отборът му върви и левскарите го забравиха,че съществува!Това е добре за него...
Хубаво е че накрая няма да сме пострадалите,ние - ''червените'' фенове(както става всеки път,когато Батков се появи пред камерите и започва с неговите бисери по ЦСКА)
П.П.Левскари...действайте,преди да е станало твърде късно(това звучи смешно от устата на един ''червен'' фен нали...еми...окей)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 13 сеп 2010 00:53

единствен източник на "таргичните" новини, свързани с ЦСКА е ..Батков.Аз не му вярвам, а вие???????????..и с оглед на "подкрепата", която ни заявяват феновете на ФеКаЛевски, съм длъжен да им пожелая една сладка загуба с 5-0 , още на старта в групата.После това, те си знаят, как да зарадват народа с нови географски открития...успех на Гент в ЛЕ и дано Тара стане първият президент на клуб, който се е самоубил, след двуцифрена загуба на отборчето си.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 01:48

Абе друго си е след лангата на Гара да се криеш един месец,пък сега да се бараш и да си дизтарикат...Ама то това е нормално-да желаеш загуба на Левски с 0-5,или с 0-12,след като не можеш да я постигнеш...А оная ланга бая ще боли още,че и напролет на Герена ще да се идва,ох на дядааааааа...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 13 сеп 2010 01:55

Синьо сърце написа:Абе друго си е след лангата на Гара да се криеш един месец,пък сега да се бараш и да си дизтарикат...Ама то това е нормално-да желаеш загуба на Левски с 0-5,или с 0-12,след като не можеш да я постигнеш...А оная ланга бая ще боли още,че и напролет на Герена ще да се идва,ох на дядааааааа...

Е тва е да си връзкар, няма бан, няма нищо ;) .Имам една молба към теб: Моля, никога повече да не ме наричаш "колега" :!: , по никакъв повод.Благодаря за разбирането.

vankata
Контакти:

Re: Батков:-Немската прокуратура нищи Цска!

Мнениеот vankata » 13 сеп 2010 02:16

TPAKTOP написа:Щом Батков плюе по ЦСКА значи следват проблеми в левски! ;) Помнете ми думата!

Ами може и да си прав - идва четвъртък, идва едно неизвестно отборче Гент ли, Генк ли и аз не му знам името.........

vankata
Контакти:

Мнениеот vankata » 13 сеп 2010 02:18

cherney2 написа:Славният родопчанин - Тодор Батков, ще разгроми болшевиките и ще ни изведе отново до четвърт финал поне, ей богу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.... до четвърт финал за купата на България - да.....

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 сеп 2010 08:50

Това не е новина- действително прокаратурата в Бохум разследва мача Базел- ЦСКА 3:1. Дори съдията на мача беше скандално спрян от съдийство. Докъде ще стигне разследването и дали ръководни фактори от ЦСКА са замесени ще разберем. Само бих помолил някои колеги съфорумци да си спомнят играта на ЦСКА в защита в този мач- на практика сами си вкараха 2 гола. Друг е въпроса,че точно тогава отбора на ЦСКА особено някои от защитниците се намираха под огромен натиск и напълно нормално да сгрешат.
Иначе за Батков- една голяма уста.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 сеп 2010 09:38

Вие се шегувате,ама няма се очудя и да има нещо вярно . То вярно ,че мача ви с Базел беше доста странен ама айде.Да не споменаваме и най пресния случай срещу Сливен.... :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 13 сеп 2010 09:59

Крадецът вика дръжте крадеца.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Върни се в “Футбол - България”