Боби: Ако има Конгрес,новият Изпълком няма да пусне ЦСКА в A

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Боби: Ако има Конгрес,новият Изпълком няма да пусне ЦСКА в A

Мнениеот Adramelech » 12 сеп 2010 18:06

delqnski47 написа:Вместо да ги изритаме тия Перуки всички заедно,ние се караме помежду си!

Миналият сезон, когато Левски искаха нов конгрес, вие къде бяхте (говоря за ЦСКА като цяло, за феновете ясно)?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 сеп 2010 18:07

Боби Михайлов: "ЦСКА е отборът, на когото БФС най-много е помагал"

Емил Костадинов: "Аз спасих ЦСКА от изхвърляне във "В" група" (за тъпоумниците от Парка на свободата разяснявам - значи Емо е бил наясно, че отборът е трябвало да бъде изхвърлен)

Красин Кръстев (шеф на лицензионната комисия на БФС): "Решението ЦСКА да играе в "А" група е единствено на ИЗПЪЛКОМА НА БФС. Все пак става въпрос за ЦСКА, но може току-така да бъдат извадени."

5 май 2010 година - Бойко Борисов ПОЗДРАВИ ЦСКА за незнам си коя годишнина от създаването на клуба (евала, така трябва)

24 май 2010 година - Бойко Борисов НЕ ПОЗДРАВИ Левски за 96-та годишнина от създаването на клуба.

П.С. Още някое доказателство, че ЦСКА е отбор, който се ползва с протекциите на държавата и БФС да ви трябва?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2010 18:11

Adramelech написа:
delqnski47 написа:Вместо да ги изритаме тия Перуки всички заедно,ние се караме помежду си!

Миналият сезон, когато Левски искаха нов конгрес, вие къде бяхте (говоря за ЦСКА като цяло, за феновете ясно)?

Това имам впредвид!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2010 18:18

Колко ли процента от това изречение е вярно?!?

Емил Костадинов: "Аз спасих ЦСКА от изхвърляне във "В" група" (за тъпоумниците от Парка на свободата разяснявам - значи Емо е бил наясно, че отборът е трябвало да бъде изхвърлен)

За тъпоумниците от Подуене разяснявам:Ако ПФК ''Левски'' изпадне(беше изпаднал) в същата позиция като ЦСКА,дали ПФК ''Левски'' ще(ше да) бъде пратен във В група!Хмм....МАЙ НЕ!Така че МЛЪК!

Все пак става въпрос за ЦСКА, но може току-така да бъдат извадени."

Същото се отнася и за ПФК ''Левски''
5 май 2010 година - Бойко Борисов ПОЗДРАВИ ЦСКА за незнам си коя годишнина от създаването на клуба (евала, така трябва)

:lol:

24 май 2010 година - Бойко Борисов НЕ ПОЗДРАВИ Левски за 96-та годишнина от създаването на клуба.

:lol: :lol:

П.С. Още някое доказателство, че ЦСКА е отбор, който се ползва с протекциите на държавата и БФС да ви трябва?

Давай!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 сеп 2010 18:22

TPAKTOP написа:
valio написа:А защо си сигурен,че при едно ново БФС Левски ще получи лиценз?

Кажи ми поне една причина това да не стане

една - ще им изплуват всички кирливи ризи и ще се разбере защо всяка година левски ходи на турне в Израел[/quote]

Ходим за да си перем ризите в река Йордан. ;) :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 сеп 2010 18:35

Ха Димитър Боприсов: Този път си бъдем твърди към БФС! Ами и те си бъдат твърди към вас бе смешник да видим кой си излезе победител от тази война! Жалко за феновете на отбора не заслужават да ги управляват такива малоумници! ;)
В нормалните държави също стават ощетявания, но като коментираш федерацията те глобяват и млъкваш! Тука за всяко ущетяване си сменят цялото БФС Боби може да е некадърник, но хубаво им го каза да си налагат парцалите, че ако дойде друго БФС те може и да не са в А група! ;) Себе си оправили скачат на БФС! ;)
Вие да сте чували Челси и Манчестър да искат оставката на FA или изобщо да си позволяват риторика спрямо тях? Или пък ако имат служители в клуба свързани с федерацията да заплашват преди мач, че ако съдийте ощетят отбора им ще изкарат отбора от терена :shock: :lol:
Подобни циркове само в нашата скъпа България могат да се случат ;)
Не защитавам Боби по никакъв начин той трябва да си върви, но не е Димитър Борисов човека който ще го свали и му иска оставката! Това в европа е недопустимо шефове на клубен отбор да отправят такива реплики лъм шефовете на федерацията! Спомняте ли си как ощетяваха нашите отбори в Европа претендирахме за дузпи, неотсъдени фалове и т.н. Що не поискахте оставката на Платини като сте толкова отворени а? Що не му я поискахте сигурно и той си има кусури? А в България ми се правите на големите шефове дето си решават кой ще ръководи бг футбола - смешници! ;) То айде вие играхте с аматъори нямаше какво да ви ощетяват толкоз те ощетяваха другите отбори ама сега нали се сещате, че ако имат претенции не за 2 а за 5 дузпи неотсъдени срещу Бешикташ пак няма да искат оставката на тоя некадърник Платини нали? Ама тука са много важни това ме дразни, че всички тука си мислим, че ни е бащиния, а не защитавам Боби! ;)
Последна промяна от runnersa на 12 сеп 2010 19:16, променено общо 4 пъти.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 сеп 2010 18:41

delqnski47 написа:

За тъпоумниците от Подуене разяснявам:Ако ПФК ''Левски'' изпадне(беше изпаднал) в същата позиция като ЦСКА,дали ПФК ''Левски'' ще(ше да) бъде пратен във В група!Хмм....МАЙ НЕ!Така че МЛЪК!

Давай!

http://cskasofia.com/news.php?id=1179&t ... -s-licenza

нищо лично, просто факти ;)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

zoro333
Контакти:

Мнениеот zoro333 » 12 сеп 2010 18:47

ПОДОБРЕ ВЪВ В ГРУПА ОТКОЛКОТО ТОЗ ДА РАЗСИПВА ФУТБОЛА

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 сеп 2010 18:48

Гуу написа:
Даниел Младенов написа:БФс стяга страховити разкрития за бакиите на превратаджиите от "Титан"

Палячовците от "Титан" са успели здраво да разсмеят президента на БФС Борислав Михайлов с щенията си за нов конгрес. "Нали ще трябва да правим нов Изпълком и този път няма кой да ги пусне пак в "А" група с тия финансови проблеми", е бил коментарът на Боби.

Както е известно той на два пъти официално признава, че ако се спазват буквално нормативните документи, ЦСКА трябва на момента да бъде запратен където е и предишният отбор на боклукчиите Металург - във "В" група. Самият Емил Костадинов пък изтъргува завръщането си на "Армията" като гаранция, че ще уреди затъналият в дългове клуб с лиценз.

От БФС стягат страховити разкрития за състоянието на ЦСКА, ако от Борисовата градина продължат да мрънкат срещу това ръководство.

Да ви видим сега :)

Добре, това сега нормален президент ли е, кажете ?
От думите му става ясно, че самият той не спазва и нарушава разпоредбите в нормативните документи на БФС, като това го заявва съвсем спокойно, без капка да се замисли и осъзнае какво всъщност говори. След това изкаване съм още повече убеден, че трябва да се измете, пък дори и това да означва ние да изгорим. Смешник, гледайте какви хора управляват футбола в България.

Искам най-напред да изхвърлят ЦСКА (което повярвайте ми е за ваше добро), а после и БФС да напуснат за дето не са ги изхвърлили до сега
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2010 19:04

dodo7271 написа:
delqnski47 написа:

Давай!

http://cskasofia.com/news.php?id=1179&t ... -s-licenza

нищо лично, просто факти ;)

Това не дава отговор на въпроса ти :arrow:
Още някое доказателство, че ЦСКА е отбор, който се ползва с протекциите на държавата и БФС да ви трябва?
Последна промяна от delqnski47 на 12 сеп 2010 19:07, променено общо 1 път.
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”