Югоизточна "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

burn149
Контакти:

Re: Югоизточна "В" група

Мнениеот burn149 » 10 сеп 2010 20:27

Жоржиньо написа:Такива отбори като Созопол нямат място в Б група.. виждаме ги Равда .. имат само една точка .. или Ботев или Нафтекс ше влезне ..

Който плаща както някои колеги казват ,че е по добре отбори с пари ,но не отбори с традиции ще имат места по А и Б групите. Който е следил поне малко миналата година групата е ясно,че Марица си продадоха 1 място. Затова футбола ни е на такъв хал парите трябва да се насочват малко по правилно ,примерно вместо това село Равда или Созопол по добре Хасково, Пазарджик ,Русе ,Плевен и други по големи центрове .Където има по голям "материал" за работа няма значение дали са мръсни или чисти парите за мен щом човекът е решил да дава пари за футбол да построи едно комплексче на пример като на Брестник или Любимец нека после да го плюят ,че бил мафиот и тем подобни.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 сеп 2010 20:31

burn149 написа:
Жоржиньо написа:Такива отбори като Созопол нямат място в Б група.. виждаме ги Равда .. имат само една точка .. или Ботев или Нафтекс ше влезне ..

Който плаща както някои колеги казват ,че е по добре отбори с пари ,но не отбори с традиции ще имат места по А и Б групите. Който е следил поне малко миналата година групата е ясно,че Марица си продадоха 1 място. Затова футбола ни е на такъв хал парите трябва да се насочват малко по правилно ,примерно вместо това село Равда или Созопол по добре Хасково, Пазарджик ,Русе ,Плевен и други по големи центрове .Където има по голям "материал" за работа няма значение дали са мръсни или чисти парите за мен щом човекът е решил да дава пари за футбол да построи едно комплексче на пример като на Брестник или Любимец нека после да го плюят ,че бил мафиот и тем подобни.

Именно .. точно тва искам да кажа ..

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 10 сеп 2010 20:33

Най -интерсното първенство тази година

burn149
Контакти:

Мнениеот burn149 » 10 сеп 2010 20:36

federer90 написа:Най -интерсното първенство тази година

+1

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 10 сеп 2010 20:38

burn149 написа:Имам само 1 въпрос тази година 2-риа играе ли бараж?

Ами трябва да се откаже някой отбор от Източната "Б" група, коте доста често става.

TristaNNN написа:Извинявайте за спама пичове, но имам питане. Явно че следите "В" Група, та ми е интересно: Созопол къде си играят мачовете? Преди седмица като бях на море забелязах че правят много добър ремонт на стадиона, видя ми се че слагат дренаж, понеже целият терен беше изкъртен и посипан с пясък, а наоколо се търкаляха много тръби. Та, види ми се че там се подготвят за нещо доста сериозно :roll:

Созопол играе в Царево и аз бях на почивка в околностите и ходих специално да гледам как върви ремонта явно имат доста пари, но нямат никъв шанс срещу нас и Нефтохимик!!!
Изображение

nikulus
Контакти:

Мнениеот nikulus » 10 сеп 2010 20:43

plovdivchanina написа:
burn149 написа:Имам само 1 въпрос тази година 2-риа играе ли бараж?

Ами трябва да се откаже някой отбор от Източната "Б" група, коте доста често става.

има и друг вариант,но нали знаете ,че имаме много "доброжелатели".те са прекалено тъпи да се сетят сами,затова нека не раздухваме прекалено много

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 10 сеп 2010 20:43

moni74 написа:Созопол определено нямат сили да издържат цял сезон. За място в 4-ката - това е максимумът. Тази година всички отбори от пловдивдско, и всички съдии ще свирят за Ботев. Няма какво да се заблуждаваме. Догодина са в Б, след още една - обратно в А група.

Дотук никой съдия не е свирил за Ботев,надявам се и по-нататък да е така!!!Имаме добър отбор и великолепна публика-смятам,че това ще е достатъчно за първото място.Важното е да запазим уважението и добрия тон с вас-феновете на Нефтохимик!Няма смисъл от безпочвени обвинения!!!И ние чуваме,че вашия отбор дава премии на всеки наш противник за победа,ама колко е вярно, това е друг въпрос.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 10 сеп 2010 20:55

Незнаех че Нафтекс съществува и още по малко че играе в нашата група .....
Изображение

nikulus
Контакти:

Мнениеот nikulus » 10 сеп 2010 20:56

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iAt8Ze_gR7M[/youtube]

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 10 сеп 2010 20:58

Да знаете какво се случи с Металик /Сопот/? Няма ги в А областна, няма ги в никоя от четирите Б областни групи? Моля за инфо ако имате.
П.П. Питам от чисто любопитство :)

Върни се в “Футбол - България”