Надал: Григор със сигурност ще влезе в топ 10

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Надал: Григор със сигурност ще влезе в топ 10

Мнениеот RedeviL » 13 фев 2009 09:20

Браво,браво да продължава така!!!Григор е само на 17 и вече е най-големият ни талант в тениса дано да успее да влезе в топ20!Това ще е много голям успех като се има напредвид какви са ни възможностите в тениса.Лошото е че в България няма никакви условия за развитието на този спорт,който е един от най-популярните в света.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 13 фев 2009 09:53

Дано думите на Надал да са пророчески и нашето момче да влезе в Топ 10!Вчера гледах мача и се чудех как едно 17 годишно момче може да се опъне така здраво на най-добрият тенисист в света в момента!Това,което му липсваше вчера,беше единствено опитът и малко по-добра физическа подготовка.Но и двете неща лесно се наваксват при положение,че талантът определно го има и то в големи количества!На няколко пъти след невероятни разигравания на Григор и точки в негова полза,настръхвах от думите на коментаторите,които искрено се учудваха и се маеха на това чудо Григор Димитров!Просто вчера се почувствах истински горд от това,че това момче на 17 години ми е сънародник и кара доста медии и специалисти да говорят с възхита за играта и талантът му!Искрено се надявам Григор да върви напред,да се развива и да трупа опит!Успех!
Изображение

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 13 фев 2009 12:59

кога е следващия турнир на които може да участва Григор, някои нзае ли ? Или трябва самия Грищо да го питаме ако го видим. :) :D
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 13 фев 2009 13:20

Много голям талант е това момче. Минус му е слабата физика. Според мен повече тренировки в фитнеса ще оправят нещата. Нужна му е повече сила на удара, а и ръчичките са му слаби, като съм гледал негови снимки. Има време ще се оправи все пак е още доста млад.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 13 фев 2009 18:03

Като се сетя за Каратанчева и гледайки вчера Димитров си мисля следното...
Много е лесно да си мислиш за себе си.Но много е трудно да си коректен с другите.
Това момче каквото и да стане,дай боже да стигне далеч, ме разубеди вчера, че ние българите не сме чак толкова кекави.Вчера даваха зрители които го сочеха и лицата им изразяваха изумление когато получаваха информация за нашия човек, възрастта му, държава и т. н.
Знам че той загуби защото както сподели приятел разбиращ от тенис физически не може да издържи, но се изненадах от мъжкия му характер, когато печелеше решителни точки срещу... номер 1 в света.Някак не вярвах че е българин.Дай боже нещата да са се проенили.Вече да не виждам огънати колена на българи по спортните терени...

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 13 фев 2009 18:28

Ръчичките му не са толкова слаби, все пак ако не ме лъже паметта повечето му асове бяха със 197 км/ч :) На краката може да поработи, ама да не дава господ да стане някое животно като Надал, че просто не е красиво.Абе изобщо му е нужно много много малко за да стане велик.Сега дано някой не ми се расърди, обаче и това искам да отбележа - Надал беше много далеч от обичайната си форма.Поне през първите 2 сета.Пък и в третия, буквално едно брилянтно отиграване го спаси, но това си е големия шампион.Скоро, много скоро и Гришата ще стане Голям и ще му се радваме още повече!
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 фев 2009 18:29

zalozite написа:Много голям талант е това момче. Минус му е слабата физика. Според мен повече тренировки в фитнеса ще оправят нещата. Нужна му е повече сила на удара, а и ръчичките са му слаби, като съм гледал негови снимки. Има време ще се оправи все пак е още доста млад.

Пич, ако си мислиш, че мускулите на ръчичките на Надал са от зобене на паеля, жестоко се лъжеш!!!.... За да се издържат на високо ниво толкова турнири в годинат по цял свят, в различни климатични условия, не стига да се набива само морски дарове и ориз със зеленчуци! Ясно е, че където има много кинти има и нечист спорт, колкото и да се напъват олимпийски комитети и антидопингови централи! Интересно, що ли гърмят само малки нации?!.....Вземи потърси из интернета, за какво става въпрос на Пекинската олимпиада, колко проби въобще не са проверени, колко не са отразени и т.н. ......

Върни се в “Футбол - България”