ГРИГОР ДИМИТРОВ Vs РАФА НАДАЛ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tennismonster
Контакти:

Re: ГРИГОР ДИМИТРОВ Vs РАФА НАДАЛ

Мнениеот tennismonster » 12 фев 2009 20:02

redchampions написа:Е по кой канал, де?!

AMRO World Tennis Championship

Левски-София-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-София-1914 » 12 фев 2009 20:16

Днес е денят нашето момче да разбие Рада Педал ! Айде гриша,стискаме ти палци,разбий гадния *******!
Айде,папараци,майна стамболийски

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 12 фев 2009 20:18

Левски-София-1914 написа:Днес е денят нашето момче да разбие Рада Педал ! Айде гриша,стискаме ти палци,разбий гадния *******!

Рада Педал е бъдещият най-добър тенесист за всички времена.И е абсурдно да си мислим че григор може да му устой на темпото, ако земе сет трябва да сме повече от щастливи.
GGMU

Потребителски аватар
Левски Обичаме Те
Контакти:

Мнениеот Левски Обичаме Те » 12 фев 2009 20:19

redchampions написа:
IRON_BRIGADES написа:писна ми вече!100 пъти ви дадох линк за мача!давам го за последен път http://atdhe.net/ !качеството е идеално!УСПЕХ ГРИША!!!!!

Е по кой канал, де?!

http://atdhe.net/live-tv-3354.html

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 12 фев 2009 20:25

Lord of memories написа:
Левски-София-1914 написа:Днес е денят нашето момче да разбие Рада Педал ! Айде гриша,стискаме ти палци,разбий гадния *******!

Рада Педал е бъдещият най-добър тенесист за всички времена.И е абсурдно да си мислим че григор може да му устой на темпото, ако земе сет трябва да сме повече от щастливи.

Абе най-добрият тенисист за всички времена е Роджър Федерер,а ти сигурно си влезнал във филмите.
Като не си сигурен в Гришо по-добре млъкни. Ние искаме Гришо да го смаже,а ти си настоявай на Рафа *едал !

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 12 фев 2009 20:29

LSFC1914 написа:
Lord of memories написа:

Абе най-добрият тенисист за всички времена е Роджър Федерер,а ти сигурно си влезнал във филмите.
Като не си сигурен в Гришо по-добре млъкни. Ние искаме Гришо да го смаже,а ти си настоявай на Рафа *едал !

Казах ''бъдещия'' и въпросния *едал громи федерер навсякъде къде го свари, ебати неуважението, затва се наричате българи (и аз за съжаление).
И няма как да съм сигурен в човек на моята възраст !
GGMU

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 12 фев 2009 20:35

http://atdhe.net/live-tv-3354.html
супер
ще гледаме страхотен тенис
Изображение

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 12 фев 2009 20:39

bet365.com :D :D :D
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 12 фев 2009 20:39

нашия Григор срещу човека с "удобните гащи"

Той е Рафаел Надал! Той е №1 на планетата! Той е от Испания! Той е заработил над 20814797 долара на корта.

Да, почти съвършен е като играе, но има един недостатък! Става дума за един тик, който ме дразни много от женска гледна точка.

Рафа от години не си намери идеалните слипове!

И днес в незабравимия полуфинал в Мелбърн този „характерен” жест на издърпване на впилото се бельо, буквално бе единственото, неприятно натрапващо се нещо за окото. И това не остава май незабелязано само от женското, а и от мъжкото око. Най-много през две минути дясната ръка на Надал се използва, за да „освободи” и намести гащите.

От доста време наблюдавайки играта на родения в Манакор тенисист, ми прави впечатление, че Надал има тик да си вади събралото се трико на едно характерно място преди да посрещне или изпълни сервис.

Явно нито баща му Себастиан, който има ресторант и стъкларница, нито приятелите му не са го посъветвали какво бельо да си избира, за да му е удобно.

Поне аз знам, че част от задължителните критерии за избор на мъжко бельо (слиповете, боксерките, прашките и т.н. всевъзможни варианти) са да бъде изработено от меките, фини и приятни за носене материи. Затова най-често се прибягва до микрофибър и ликра. При такъв проблем като този на Надал, специалистите препоръчвали безшевни слипове.

Да взема да му купя и изпратя един чифт?!

Цветът, моделът, размерът са все фактори, които могат да предизвикат буря вместо усмивка при мъжете. При Рафа това видимо е постоянно торнадо.

Ето и пояснение от самия световен №1: „Типичните гащи „пирати”, който използвам са тесни и не са като шортите, боксерките. Нямам проблеми с тях. Това е един навик, който съм придобил като малък и се опитвам да го избягвам, но не е лесно”.

Успех в опитите, Рафа!
Изображение

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 12 фев 2009 20:46

Рада Педал е бъдещият най-добър тенесист за всички времена.И е абсурдно да си мислим че григор може да му устой на темпото, ако земе сет трябва да сме повече от щастливи.[/quote]

Като не си сигурен в Гришо по-добре млъкни. Ние искаме Гришо да го смаже,а ти си настоявай на Рафа *едал ![/quote]
Казах ''бъдещия'' и въпросния *едал громи федерер навсякъде къде го свари, ебати неуважението, затва се наричате българи (и аз за съжаление).
И няма как да съм сигурен в човек на моята възраст ![/quote]

Няма значение. От Федерер по-голям няма,няма и да има.Той е най-великия играч.Ако си слушал коментарите на Евроспорт ще разбереш как казват най-големите имена в тениса.

Върни се в “Футбол - България”