mistreated написа:Има пълни ненормалници тука, честно ви казвам. Ми да почнем да съдим Евроспорт, че не пускат ефирно участието на Пиронкова на US Open (то едно участие... точно каквото ще бъде и утре вечер). Или пък да осъдим Диемите и Нова спорт, че не можем заради тях да гледаме свободно участието на българските футболисти в английското първенство. Или пък да осъдим Ринг, че не можем заради тях да гледаме свободно мачовете от нашето първенство. Сега ще запищят някои "ама това е националният отбор по футбол". Е и, питам аз? Какво от това? Някои хора ги вълнува тенис, други баскетбол, трети пък искат да гледат Листопад. Нека осъдим всички телевизии, че се опитват да изкарват пари от своята дейност, що пък да плащаме, като може всичко да е безплатно? Само че, понеже нямате никакво понятие за какво говорите, не знаете, че и в Англия и в Германия, Испания, Италия и във всички развити държави ПЛАЩАТ годишна такса, за да могат да гледат националните си телевизии. В Англия е 110 паунда на година, в Испания мисля че бяха около 100 евро. Вие колко сте дали, за да гледате националния отбор по национална телевизия?
Като не разбираш нищо от закони не се изказвай