Към Ники Александров

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mts13
Контакти:

Re: Към Ники Александров

Мнениеот mts13 » 12 фев 2009 12:17

Чорбарчетата ги тресе такава злоба,че и световни шампиони да станем никиевците пак ще пишат глупости

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 12 фев 2009 12:18

тва не е злоба а са си чисти комплекси

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 фев 2009 12:20

lubeste написа:тва е коментар на злобно прасе

Мъжки, защо с тая злоба бе. Къде видя коментар за мача в статията. Както съм написал по-горе , става въпрос за еуфорията след мача. Излишни са тези хвалби, след като още нищо не сме постигнали. Трябва да се слезе от облаците веднага, защото трудното тепърва предстои.

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 12 фев 2009 12:24

msm написа:
lubeste написа:тва е коментар на злобно прасе

Мъжки, защо с тая злоба бе. Къде видя коментар за мача в статията. Както съм написал по-горе , става въпрос за еуфорията след мача. Излишни са тези хвалби, след като още нищо не сме постигнали. Трябва да се слезе от облаците веднага, защото трудното тепърва предстои.

нямах предвид твоя коментар

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Към Ники Александров-Не те ли е срам?

Мнениеот msm » 12 фев 2009 12:28

naso написа:мсм, така е, критика трябва да има, обаче каква е критиката в изречението
Пламен Марков започна повторния си дебют в началото на миналата година отново с гостуване. На Северна Ирландия. Мачът обаче не завърши хикс.

или в самото заглавие. Кво да напрей Мъри, че го хвалят, кат няат кво друго да пишат журналистите...

Ами критиката е такава, че тогава победихме, но никой не хвалеше толкова много отбора и треньора след мача.И въобще не става въпрос за това какво пишат журналистите, а това как треньора е видял мача. Нормално е след контрола да се спомене, че все още има върху какво да се работи, и че не всичко е по мед и масло. А това то Стоилов никъде не се спомена.

kempera
Контакти:

Мнениеот kempera » 12 фев 2009 12:35

Ники ти претендираш че си интелегентно момче и сигурно е така не те познавам лично но мога да кажа съвсем категорично. че обективизма ти е в петите.толкова злоба не бива. Ти си заслепен от пристрастието си към ЦСКА.Не мисля че с това си пристрастие граничешто с истериа ти си полезен като журналист още повече в РИНГ .Аз мисля че томето и колектива ви трябва да помислят по въпроса и да ти съдействат да станеш прес аташе на ЦСКА за да не останеш гладен с подобни коментари

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 12 фев 2009 12:40

НЕ ПОДКРЕПЯМ ТОВА МНЕНИЕ НА НИКИ АЛЕКСАНДРОВ! Ники дори да си прав(което е доста рано да се каже) ще ти кажа едно нещо! Не може да се критикува така който и да било треньор само след първата му приятелска среща, която на всичкото отгоре не сме загубили. Докато Марков и Стоичков бяха треньори не обелихте една дума при все,че на всички беше ясно, че националния отбор се реди по чужди интереси(особено при Стоичков). Коментарът ти е твърде субективен и най-вече - С НЕГО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПОМАГАШ НА СИТУАЦИЯТА, А ПО-СКОРО И ВРЕДИШ! Нека минат 3-4 мача начело с Мъри и си говори каквото искаш. Само че когато трябва наистина да критикуваш някой се завираш в миша дупка. И не само ти ами целия екип на ГОНГ! ХАЙДЕ ОБЯСНИ НА ХОРАТА ЗАЩО Е ТОВА. Аз ще Ви кажа! Защото няма независима журналистика в България! Защото ВСИЧКИ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА, КОИТО ИМ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ(което си е може би нормално,ама някак си на запад не е баш така). Аз лично съм изненадан много от подхода ти! А и в крайна сметка какво като Марков спечели срещу Северна Ирландия. ТОВА И МАЧА С БОСНА(в който ни скриха топката) СА ЕДИНСТВЕНИТЕ МУ ПОБЕДИ! ТАКА ЧЕ КАКЪВ Е ТОЗИ БЕЗУМЕН ДОВОД! ЧЕ ЧАК МЪРИ ДА ГО Е СРАМ! НАПРАВО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ЕДИН УВАЖАВАН (и от мен) ЖУРНАЛИСТ СЕ ИЗКАЗВА ТАКА! ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ФУТБОЛА НИ, А ИМЕННО СМЕХОРИЯТА В БФС СИ ПИШЕТЕ РАЗНИ ЕТО ТАКИВА БЕЗСМИСЛЕНИ СТАТИИ!

kokaar
Контакти:

Мнениеот kokaar » 12 фев 2009 12:42

Da de i tuk idva vuprosa zashto trqbva Muri da se sramuva.....eto tova ne razbrah az ot tazi statiq

ozzmozis
Контакти:

Мнениеот ozzmozis » 12 фев 2009 13:12

а теб не те ли е срам да говориш глупости по адрес на мъри ясно е че не са те прегръщали като малък и комплексите те задушават но ние ти прощаваме защото знаем че си бездарен и некадърен и това е най-доброто което твоито розаво мозаче може да роди браво на томето че по-бездарен от теб не е намерил да коментира отборчето от панчарево

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 12 фев 2009 13:42

Моят коментар се състои само от фразата -
Чисто по български! На написаното отНики
Александров, дори и Ивайло Дражев, би завидял!
За съжаление темата за българската журналисти-
ка е много важна, защото страната ни е в настоя-
щата ситуация, не без съдействието и четвърта-
та власт.
Некомпетентност, продажност, лакейничене, коруп-
ция, тенденциозност, жълтина, груба апологетика,
всичко това се наблюдава в нашата журналистика
и се превръща в трайна тенденция!
Коя нормална телевизия,в нормална страна,би си поз-
волила лукса да пуска коментатори, като този по
БНТ? В коя нормална страна, спортните журналисти
са толково замъглени от фенщината си, че да не
са обективни в преценките си и да работят против
националния отбор? Не сме ли свидетели на постоян-
ни инсинуации, които подриват и малкото положи-
телни наченки и се превръщат в преграда за разви-
тие? Нека някои ми обясни, какво е положителното,
когата един следствен - Ивайло Дражев, всеки
ден има трибуна в електроните медии и вестници-
те и неговите абсурдни и недоказани твърдения се превръщат в основа на цели предавания! Чашата
преля вчера, когато същият индивид се изказа по
канал 3 за играта на националния отбор с ампломб
на последна инстанция. А "компетентните" журнали-
стите раболепно мълчаха, все едно, че сър Алекс
Фъргюсън е на телефона!
Всичко това щеше да е смешно, ако не беше толко-
ва трагично!

Върни се в “Футбол - България”