Коментаторите на БНТ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Коментаторите на БНТ
Кога някоя друга телевизия ще започне да излъчва ма човете на на ционалния за да слушаме адекватен и безпристрастен коментар.Незнам Миланов какво е направил на тоя ангелов,но тоя цял мач не спря да го плюе.И през цялото време най-големия му довод беше,че в неговата зона играел дебютантът....от Сампдория.Не съм голям привърженик на Миланов,но когато плюят играч на националния с и без причина ми става гнусно.Даже Петър Александров тактично се опита да му подскаже,че не е той човека който да дава оценки, но тоя е толкова тъп,че неможа да го разбере.Даже когато коментира Бг мачовете постоянно налага някаква теза,която вярна или не се коментира на другия ден по всички форуми,защото българина може да разбира от всичко,но е свикнал да му се казва и да бъде воден за ръка обикновено от по-глупави от него.Коментатори,които насаждат омраза нямат място в националната телевизия.България трябва да е над всичко.Най- вече над любимият ти отбор.
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Коментаторите на БНТ
Никой не е плюл Миланов, коментаторът за това е сложен там, да коментира мача и естествено да дава оценки, ти какво искаш да хвали всички. Специално аз много мразя безлични коментатори, а Ивайло Ангелов определено не е от тях.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
А между другото в началото на мача каза "Ето го и първият съдийски сигнал. Швейцария срещу Португалия, контолен мач на "Стад дьо Жьонев" в Женева"

ГУНДИ Е ВЕЧЕН
коментаторчето беше доста зле както обикновено.
На няколко пъти избухнах в смях от разсъжденията му на тема филогия, фонетика....
Най се издразних на коментара му след пропуска на Бербатов, че сега щяли да го плюят...за какво да го плюят че направи максималното...много обичат да нажежават обстановката тия коментатори.
Да не говоря като тръгна да обяснява кой футболист колко мача имал за отбора си и млъкна че в крайна сметка не може да каже...защо? ПРОСТО ЗАЩОТО Е НЕПОДГОТВЕН както обикновено
На няколко пъти избухнах в смях от разсъжденията му на тема филогия, фонетика....
Най се издразних на коментара му след пропуска на Бербатов, че сега щяли да го плюят...за какво да го плюят че направи максималното...много обичат да нажежават обстановката тия коментатори.
Да не говоря като тръгна да обяснява кой футболист колко мача имал за отбора си и млъкна че в крайна сметка не може да каже...защо? ПРОСТО ЗАЩОТО Е НЕПОДГОТВЕН както обикновено
големи щуротии избълва тоя титан на щурналистиката
Коментара на Канал 1 винаги си е бил такъв,щуротии,недомлъвки,глупотевини,издържах го само половината мач,просто ми дойде в повече.Относно Живко Миланов-по скоро да го продадат в чужбина ,че да спрат да го викат в национала.Ето има десен бек-по добър от него и той изведнъж стана ляв бек.Питам нима няма по добри леви бекове от него?Не ми отговаряйте,въпроса е риторичен...Много бяга,тича,подскача,хвърля се с хъс,ала КПД му е около нула,за Левски си е добър,но за национала не съм съгласен!
GO HARD OR GO HOME!
Ne be6e dobur ma v sravnenie s Pepi i onq Ibri6imov e naprao cvete

- petrof
- Контакти:
Абе че по принцип коментаторите ни не са добри съм съгласен, но да се плюе само БНТ не е сериозно. Не виждам с какво по другите телевизии например по БТВ пък са толкова добри. Този Ангелов не мога да кажа че е слаб по скоро е на средно ниво...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Da i na mene mi napravi vpechatlenie,che go opluva,izglejda ne mu e lubim futbolist.Ama toi si e 4orbar tozi,nali im komentira ma4ovete.Vapreki tova smqtam ,4e Milanov igra prili4no v tazi zona i pazi topkata dobre.
- a boy named goo
- Контакти:
del piero написа:Da i na mene mi napravi vpechatlenie,che go opluva,izglejda ne mu e lubim futbolist.Ama toi si e 4orbar tozi,nali im komentira ma4ovete.Vapreki tova smqtam ,4e Milanov igra prili4no v tazi zona i pazi topkata dobre.
Грешиш, Ивайло Ангелов е локомотивец
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Върни се в “Футбол - България”