"Кривия" е нужен на отбора !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimitar59
Контакти:

"Кривия" е нужен на отбора !

Мнениеот dimitar59 » 12 фев 2009 00:09

Дори след този мач,където ако не друго то националите показаха поне желание за игра,се видя още веднъж,че на отбора е нужен Сашо Александров-Кривия.Смятам,че с него и възвръщащия си формата Стилиан Петров нещата в средата на терена ще се пооправят.Проблема обаче е защитата.Колкото до нападението за пръв път от няколко мача насам ми хареса Бербатов.Дано добрата му игра е плод на желанието му за изява и в националния отбор,а не страхът от простудно заболяване заради лошите атмосферни условия.Дано и Мартин Петров се възстанови по-бързо.

MORSKI
Контакти:

Re: "Кривия" е нужен на отбора !

Мнениеот MORSKI » 12 фев 2009 00:10

Тойч,е е нужен,нужен е,ама не иска ;) И е прав,сетиха се за него като стана на 34,а 6 години в Турция никой не пита за него :!:

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 12 фев 2009 00:10

Съгласен ...

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 фев 2009 00:12

За Сашо Александров съм напълно съгласен,но какъв проблем има в защита?Коловати е незаменим!!!Не може от това ,че са ни вкарали един гол да се правят такива изводи!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 фев 2009 00:18

dimitar59 написа:Дори след този мач,където ако не друго то националите показаха поне желание за игра,се видя още веднъж,че на отбора е нужен Сашо Александров-Кривия.Смятам,че с него и възвръщащия си формата Стилиан Петров нещата в средата на терена ще се пооправят.Проблема обаче е защитата.Колкото до нападението за пръв път от няколко мача насам ми хареса Бербатов.Дано добрата му игра е плод на желанието му за изява и в националния отбор,а не страхът от простудно заболяване заради лошите атмосферни условия.Дано и Мартин Петров се възстанови по-бързо.

Съгласен съм с теб,но си малко критичен към защитата ;) В сравнение с предните мачове днес се справиха добре :!: Разбира се има какво още да се желае там,но там по скоро проблема е липса на синхрон :!: Аз лично не видях някаква фрапантна индивидуална грешка :) Смятам че като се възстанови Тунчев,а и ако Мъри навия Томашич да се върне,нещата там ше са още по добре :!: Знаем какъв синхрон имаха Топчо и Игор 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 12 фев 2009 00:27

Кривия, смятам че може да изправи отбора! ;)

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 12 фев 2009 00:33

Еми викнете и дядо Боримиров.

Върни се в “Футбол - България”