"Кривия" е нужен на отбора !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
"Кривия" е нужен на отбора !
Дори след този мач,където ако не друго то националите показаха поне желание за игра,се видя още веднъж,че на отбора е нужен Сашо Александров-Кривия.Смятам,че с него и възвръщащия си формата Стилиан Петров нещата в средата на терена ще се пооправят.Проблема обаче е защитата.Колкото до нападението за пръв път от няколко мача насам ми хареса Бербатов.Дано добрата му игра е плод на желанието му за изява и в националния отбор,а не страхът от простудно заболяване заради лошите атмосферни условия.Дано и Мартин Петров се възстанови по-бързо.
Re: "Кривия" е нужен на отбора !
Тойч,е е нужен,нужен е,ама не иска
И е прав,сетиха се за него като стана на 34,а 6 години в Турция никой не пита за него 

- smash_the_reds
За Сашо Александров съм напълно съгласен,но какъв проблем има в защита?Коловати е незаменим!!!Не може от това ,че са ни вкарали един гол да се правят такива изводи!

dimitar59 написа:Дори след този мач,където ако не друго то националите показаха поне желание за игра,се видя още веднъж,че на отбора е нужен Сашо Александров-Кривия.Смятам,че с него и възвръщащия си формата Стилиан Петров нещата в средата на терена ще се пооправят.Проблема обаче е защитата.Колкото до нападението за пръв път от няколко мача насам ми хареса Бербатов.Дано добрата му игра е плод на желанието му за изява и в националния отбор,а не страхът от простудно заболяване заради лошите атмосферни условия.Дано и Мартин Петров се възстанови по-бързо.
Съгласен съм с теб,но си малко критичен към защитата

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- стичо
- Контакти:
Кривия, смятам че може да изправи отбора! 

Еми викнете и дядо Боримиров.
Върни се в “Футбол - България”