Швейцария - България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Гледайте поредния резил

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 23:11

kkatan написа:проданов,не знам какъв си ,но какво се натягаш , бе младо, успокой се, пийни си ракийката ,и се осъзнай ,че ,щом има нещо говеждо в състава... зле сме , и ще ни мачкат!!!!

Не знам дали забелязваш, но от последните минутки, след смените отбора се напълни със свинско. От тогава коментатора все по-често казва- силни минути за отбора на швейцария....

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Швейцария - България

Мнениеот edmon_dantes » 11 фев 2009 23:45

Аман от чорбарски, комплексирани мнения. Колко злобни душици са, нямам думи! Отбора от доста време не е играл по този начин, няма и спомен от старомодния, грозен начин на Пламен Марков. Мъри за пореден път доказва, че е най-добрия български специалист. Какво им е слабото на Швейцария? Бият Гърция като гости, приличен отбор са. С малко късмет можехме и да бием, ако не беше пропуска на Ангелов. Ама по-важно е играта, а тя не беше никак лоша. Яд ме е само, че Домо не влезе в игра, защо не го пусна Мъри?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 11 фев 2009 23:50

Щото е младок и ако беше огелпил нещо след мача със Сърбия наще щяха да го изядат с парцалите? (просто предположение)
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 12 фев 2009 00:11

Не знам дали забелязваш, но от последните минутки, след смените отбора се напълни със свинско. От тогава коментатора все по-често казва- силни минути за отбора на швейцария....

И на мен това ми направи впечатление.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Върни се в “Футбол - България”