БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!
Както се пише навсякъде много свеж и възкръснал Национален отбор доста добре се представихме жалко че наказаха единствената ни грешка иначе сички се представииха много добре с изключение може би на Мечо но другите бив6и левскари бяха на ниво!! САМО ЛЕВСКИ
Re: BRAVO NA MOMCHETATA!!!
Веднага си пролича намесата на Мъри.Отборът игра по съвсем различен начин от мачовете при Марков.Разбирасе ще трябва време на Мъри,за да покаже в пълна степен замисъла за играта на отбора.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Re: БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!
Няма да се съглася - грешките бяха две, но ни наказаха само за една
А иначе Мечо наистина нямаше ден, мисля че трябваше да го изкара по-рано и на негово място да пусне Велизар Димитров, но това си е лично мое мнение.Като цяло приятен мач, с оглед на факта че само една тренировка го дели от този със Сърбия.Първото полувреме беше наистина интересно, имахме много добри комбинации, чак ми стана приятно.Пък и головете тогава паднаха.Второто като че ли малко замряхме, и Бербатов нещо се поизгуби.Ей така, м/у другото, мисля че Стилян заслужава да му се върне капитанската лента, отново не особено забележим, но безупречен.

"Some folks are wise and some are otherwise"
- Синя окупация
Браво чак не може да се каже, но поне се видя желание в играта на футболистите ни! Това е добре като за начало!
Не бием ли oбаче Ейре в Дъблин можем да се простим със световното...
Не бием ли oбаче Ейре в Дъблин можем да се простим със световното...
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
Аз лично видях голямо желание за игра у всички
Специално Бербатов не го бях виждал така да играе скоро за националния
Има позитивна промяна и мисля че трябва да се спре с фенската омраза и завист, и да се остави отбора намира 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
чук чук ... поглени Момчетата в червено тръпнеха в очакаване да свърши мача и да почнат Обидите .. типично B тяхeH стил... евала !
- Синя окупация
1914 написа:чук чук ... поглени Момчетата в червено тръпнеха в очакаване да свърши мача и да почнат Обидите .. типично B тяхeH стил... евала !
Така е! Червените фесове винаги по чорбарски начин гледат, но нека ние не им обръщаме внимание!

Още как съм се родил,
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
Върни се в “Футбол - България”