Разкажете за срещи с футболисти от любимия ви отбор.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Разкажете за срещи с футболисти от любимия ви отбор.

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 фев 2009 20:09

B A T E написа:
Cesc Fabregas написа:Здарвейте!Реших да пусна 1 тема за всички-Левскари,Ботевисти,Локомотивци,Цесекари и тн.Ако искате,разкажете за случаи,в които сте се срещали и сте имали контакт с футблоисти,треньори и тн.!
Аз лично винаги ще помня момента,когато си взех фланелка на любимия ми Левски от младия тогава Живко Миланов.По това време носеше фланелката с номер 30.Отидох значи аз на 1 тренировка,бях малък още,и го питам"Живко,може ли,ако имаш,да ми дадеш 1фланелка?",на което той отговори"Ти откъде ме знаеш,аз съм играл само няколко мача!Радвам се за това,така че ще ти дам,само ела утре и ще я имаш!".
Така и стана,до днес ми е много скъпа и ценна! :) Освен това имам и автографи и от всички до един от големия отбор,който игра в ШЛ.
Разкажете и вие! ;) :)

брей чак да му се доплаче на човек лелеййй

Очевидно се опитваш да ме изкараш от нерви,но ще те разочаровам,няма да стане! :lol: ще действам на принипа "Убий тъпака с мълчание!"Можеше да разкажеш нещо,ако си постигнал през живота си,но ти предпочете да се заяждаш смен..както и да е! ;)
;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 11 фев 2009 20:15

Помните ли в близкото минало европохода на Левски в турнира за купата на уефа?А осминафинала с Удинезе?Е на тоя мач предложих на съпругата ми брак.На светлинното табло светна "Нина обичам те, ще се омъжиш ли за мен?" За мен това е най-хубавия момент с любимия отбор.Създадох семейство ,сега имаме прекрасен син и всичко започна на Васил Левски.На всичко отгоре бихме с 2 на 1 и ги отстранихме (на полувремето беше 0 на 1).Още веднаж искам да благодаря на Калоян, Марияна,Любо,Марти Джи и всички които ми помогнаха да направя това.Има и други интересни моменти с играчи на Левски и ЦСКА, но този е най.Като на филм нали.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 11 фев 2009 20:20

ако има фен на ЛЕВСКИ от надежда София и знае как може да се членува в някои умерен фенклуб на ЛЕВСКИ да пише че много малко от приятелите ми са фенове на ЛЕВСКИ и повечето случаи ме яд че немога да ида на стадиона
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 11 фев 2009 20:28

peho написа:Помните ли в близкото минало европохода на Левски в турнира за купата на уефа?А осминафинала с Удинезе?Е на тоя мач предложих на съпругата ми брак.На светлинното табло светна "Нина обичам те, ще се омъжиш ли за мен?" За мен това е най-хубавия момент с любимия отбор.Създадох семейство ,сега имаме прекрасен син и всичко започна на Васил Левски.На всичко отгоре бихме с 2 на 1 и ги отстранихме (на полувремето беше 0 на 1).Още веднаж искам да благодаря на Калоян, Марияна,Любо,Марти Джи и всички които ми помогнаха да направя това.Има и други интересни моменти с играчи на Левски и ЦСКА, но този е най.Като на филм нали.

това мисля всички го помнят и драматизма с който Томето го представи на нас феноветебеше страхотен миг за всички фенове на ЛЕВСКИ и на теб
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 11 фев 2009 20:44

хехе за среши с футболисти от любимият ми отбор имам няколко такива... но има и една случка с която приятелите ми левскари ме базикат и до днес вече 2 години... работих като консултант в един магазин... една сутрин след много тежка вечер бях на работа от 8 сутринта... към 9 и нещо видях една жена която искаше консултация.. отидох при нея и едвам гледайки започнах да давам информация... зад нас двамата имаше един мъж който изобщо не погледнах... той ме пита нещо, но аз не му обърнах внимание и продължих да си обяснявам... той човека ме попита втори въпрос, а аз само махнах с ръка да мълчи... до исказах се.. жената ме разбра и аз се отдълечих малко... след което се обърнах случайно на зад и видях, че жената и мъжа са заедно, а именно Стойчо Младенов със жена си... и т.к бях единствен цесекар от колегите.. ми стъжниха живота от базици :D

No_CENZURE!!!

Мнениеот No_CENZURE!!! » 11 фев 2009 21:07

peho написа:Помните ли в близкото минало европохода на Левски в турнира за купата на уефа?А осминафинала с Удинезе?Е на тоя мач предложих на съпругата ми брак.На светлинното табло светна "Нина обичам те, ще се омъжиш ли за мен?" За мен това е най-хубавия момент с любимия отбор.Създадох семейство ,сега имаме прекрасен син и всичко започна на Васил Левски.На всичко отгоре бихме с 2 на 1 и ги отстранихме (на полувремето беше 0 на 1).Още веднаж искам да благодаря на Калоян, Марияна,Любо,Марти Джи и всички които ми помогнаха да направя това.Има и други интересни моменти с играчи на Левски и ЦСКА, но този е най.Като на филм нали.

Пич как да не помним бе, та ти беше в основата на обрата, благодарение на твоето предложение се повдигна духа на трибуните :)

Аз съм имал не една среща с любимите си футболисти от Левски и не един път съм говорил с тях, помня че първата ми среща беше с Кривия след един мач от УЕФА срещу Локомотив Витебкс, после го видяхме с баща ми в градинката пред стадиона и си поговорихме доста време с него. С Гонзо не един път съм говорил, голям мъжкар е и си държи на думата :)
С целия отбор веднъж се снимах, когато бях на почивка на Боровец, те бяха отседнали в хотел Рила преди мач с Рилецо и аз се снимах с всички до един, най-яка обаче ми е снимката с Гарба Лавал, той почти не се вижда на нея :D
Ричи преди да замине се срещнахме в дискотеката Авеню в студенстски, но аз бях малко пиян и не помня изобщо какво съм говорил с нещо, но той само се усмихваше и ми казваше нещо, което не го чувах и разбирах, абе ако се сетя за още ще го допиша ;)

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 11 фев 2009 21:40

Преди доста години по времето на Божил Колев , Спасов с брат си играеха още и Барона и Топузаков...............Варна имаще голям отбор по баскет.Било е събота ве4ер и Академик играе6е с Левски за първенство в Спортна зала.С баща ми и брат ми закъсняхме за ма4а.Има6е и други хора .Вратите бяха заклу4ени.4акахме около 10 минути и до вратите се появиха два силуета.Те ни отвориха вратата ,поогледаха се и ни казаха по бързо да се вмъкнем докато не е до6ъл някои от охраната да ни иска билети.За моя радост това бяха Барона и Колето Спасов.Бяха много готини с нас и ни пуснаха в залата.Тогава помня бихме Левски с две или три то4ки и залата направо се взриви в овации.Младенов бе6е звездата на Левски тогава.По4ти целият отбор на Морето бе6е там между нас .Това е един много приятен спомен пък и бихме Левски.Това винаги ми е носело радост :D

Върни се в “Футбол - България”