ПСК Лефски е първият СЪВЕТСКИ отбор у нас!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

No_CENZURE!!!

Re: ПСК Лефски е първият СЪВЕТСКИ отбор у нас!!!

Мнениеот No_CENZURE!!! » 11 фев 2009 18:21

hlucho написа:Вече взе да ми писва! Хубаво създадени сме през 1948 г. Да се срамувам ли от това?! Не! 20 години живеем в някъква форма на капитализъм! А ние продължава ме да си доказва ме, кой е по, по, най! Дали в Испания обвиняват Реал, че са фашистки отбол (Франко е бил един от изявените му фенове)! Нада ли! Испанците успяха да се справят с комплекса на Гражданскат си война! А тук в наща мила родина ...!

Прав си тук. Точно така е, както го казваш. Просто не трябва да се срамуваш от историята си, а не да се опитваш да я променяш. Малко са останалите истинки мъже обаче, повечето са комплексирани мъжки п утки и педа ли

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 фев 2009 18:29

Добре де B A T E, да кажем, че след като си го написал това е вярно. И какво от това? Все пак по онова време е било нормално в България да се взима пример от СССР. И как по дяволите реши, че Левски е бил съветски отбор? Да не би Левски да е играл в съветското първенство, а не в бълграското?

novik

Мнениеот novik » 11 фев 2009 18:36

я се ебете в гъза бе комунистически лайна!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 18:42

B A T E написа:
No_CENZURE!!! написа:
hlucho написа:Вече взе да ми писва! Хубаво създадени сме през 1948 г. Да се срамувам ли от това?! Не! 20 години живеем в някъква форма на капитализъм! А ние продължава ме да си доказва ме, кой е по, по, най! Дали в Испания обвиняват Реал, че са фашистки отбол (Франко е бил един от изявените му фенове)! Нада ли! Испанците успяха да се справят с комплекса на Гражданскат си война! А тук в наща мила родина ...!

Прав си тук. Точно така е, както го казваш. Просто не трябва да се срамуваш от историята си, а не да се опитваш да я променяш. Малко са останалите истинки мъже обаче, повечето са комплексирани мъжки п утки и педа ли

един от тези със сигурност е No_CENZURE!!! хе хе

Жоро,нямаш ли си достатъчно работа в спорт1,че пишеш паксвилчетата си в гонг?Приготвяй писанията за националите,готов ли си с тях,а Жорка?Другарю Атанасов,голям ще го ядете някъде!Казвам ви го със загриженост!А сега отново да минем на ти,бат Жоро,ти къде работеше едно време,бе,не беше ли в Работническо дело? :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

il_gusto
Контакти:

Мнениеот il_gusto » 11 фев 2009 18:42

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Смееееееех! Лелеее, чета секви простотии, измислици, теории, хипотези и кво ли още не, написани как ли не и с какви ли не грешки, обаче много рядко се смея. Повечето пъти ме дразнят малоумщината или безобразният правопис.
Обаче на тая тема се смях! Както ми беше казал един приятел в една селска дискотечница подпийнал: "Благодаря ти, че съществуваш!" Ама ей така, погледна ме и истински пиянски го изцепи.
Та и аз сега на автора на тоя бисер искам да му кажа "Благодаря ти, че съществуваш!"
Ти си истински ценител и способен анализатор на историята. След години Проф. Вучков ще бледнее пред тоя титаничен ум и колосален Ентелект. Евала! Машала! Аферим!!! Хвала на такави хора!!!
П.С. Чакаме още!!!
Без мисъл няма смисъл.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 11 фев 2009 18:43

Много е прав koi4i за автобуса! Човек,който изкарва Карадочев комунист е най-малкото за съжаление! Пък,който не познава олимпийския поздрав е само за смях!Напълни се София с много интелегенти откакто няма жителство! ;)

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 11 фев 2009 18:44

acmilan написа:Жоро,нямаш ли си достатъчно работа в спорт1,че пишеш паксвилчетата си в гонг?Приготвяй писанията за националите,готов ли си с тях,а Жорка?Другарю Атанасов,голям ще го ядете някъде!Казвам ви го със загриженост!А сега отново да минем на ти,бат Жоро,ти къде работеше едно време,бе,не беше ли в Работническо дело? :mrgreen:

Много си сигурен, че е ГА! Личи си, че "БАТЕ" е психично болен, но я ми кажи по какво позна? :lol:
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 фев 2009 18:45

Ама най-старнното е,че той очевидно не разбира,че така сам си отрязва мераците за модератор! :lol:[/quote]

абе аз искам да съм модератор само на форума на цска - така говедата
нема да могат да серат миризливите си л*йн* там!
пак некои не е разбрал :lol:
[/quote]

От известно време на сам,правя големи опити д аотговарям културно на такива като теб,които преди време бих напсувал!Послушах съвета,който delqnski47 ми даде,не сгреших,и искренно му благодаря! :)
А теб те оставям без коментар!Опитах се да говоря нормално с теб,не искаш,ОК,твоя си работа...
;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 18:46

il_gusto написа::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Смееееееех! Лелеее, чета секви простотии, измислици, теории, хипотези и кво ли още не, написани как ли не и с какви ли не грешки, обаче много рядко се смея. Повечето пъти ме дразнят малоумщината или безобразният правопис.
Обаче на тая тема се смях! Както ми беше казал един приятел в една селска дискотечница подпийнал: "Благодаря ти, че съществуваш!" Ама ей така, погледна ме и истински пиянски го изцепи.
Та и аз сега на автора на тоя бисер искам да му кажа "Благодаря ти, че съществуваш!"
Ти си истински ценител и способен анализатор на историята. След години Проф. Вучков ще бледнее пред тоя титаничен ум и колосален Ентелект. Евала! Машала! Аферим!!! Хвала на такави хора!!!
П.С. Чакаме още!!!

Прав си за автора на темата бате Жорко Атанасов,но една забележчица-за какъв правопис говориш колега като думи смех и секви няма в нашия език :lol: ;) Не нападай така бат Жоро,той няма сега да ти отговори,защото вече готви пасквилчето за националите :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 18:47

Синя окупация написа:
acmilan написа:Жоро,нямаш ли си достатъчно работа в спорт1,че пишеш паксвилчетата си в гонг?Приготвяй писанията за националите,готов ли си с тях,а Жорка?Другарю Атанасов,голям ще го ядете някъде!Казвам ви го със загриженост!А сега отново да минем на ти,бат Жоро,ти къде работеше едно време,бе,не беше ли в Работническо дело? :mrgreen:

Много си сигурен, че е ГА! Личи си, че "БАТЕ" е психично болен, но я ми кажи по какво позна? :lol:

Няма кой друг да е просто,Марианчо Макариев е зает сега с цска и затова само ГА има толкова свободно време,че да пише и в гонг :D

Върни се в “Футбол - България”