до mike28
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
до mike28
гнида си голяма ти.. какво си шефче само.. като видиш мнение, което не ти е приятно и го изтриваш веднага.. не търпиш критика и не слушаш хората като ти говорят. Не малко хора напуснаха тоя форум заради теб.. аз съм следващия! Не се съмнявам, че тая тема ще я изтриеш за отрицателно време, защото си толкова комплексирана въшка, че повече няма накъде!
... and You'll Never Wall Alone...
-
Re: до mike28
Абсолютно съгласен съм с теб. Аз също мисля вече да не посещавам този сайт и то заради Майк 

И аз съм съгласен с вас. Не може с такава цензура... до 2 мин ще изтрият и темата сигурно
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
абе оставете го,то нали точно това е идеята на модераторите!
Ако има простотии,да ги маха!Ако има спамови мнения,също да ги трие!
Да не мислите,че му е лесно?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Синя окупация
mike28 оправи си настройките на личните съобщения, защото искам да ти пиша нещо важно! 

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Re: Цензура?
Писах му на Майк28 лично. Пускам го и на Вас, защото не е редно да си пишем ЛС.
Здравей!
Благодаря ти за вниманието и уважението ти за мненията ми. Аз също уважавам мнението на абсолютно всички потребители във форума на Гонг. Относно цензурата:
Посещавам форума от август 2008г. Познавам почти всички потребители на отделните подфоруми. Основната причина за сегашното положение според мен се състои в това, че таканаречените "агресори", станаха такива, защото им се обръщаше прекалено много внимание от страна на потребителите и им се вдигнаха акциите. Знам как се е говорело преди появата на "агресорите" и как се говори сега, когато вече ги няма. Има голяма разлика. Най-много, които се оплакваха от тях и пишеха до вас модераторите да бъдат баннати, за да е по-спокойно, се превърнаха в "другарски съд" и неудобните бяха премахнати. На мен лично никога никой не ми е пречил и не съм използвал опцията "враг". Просто не съм им обръщал внимание. За мен тези, които се обиждат от виртуални нападки са комплексирани. Сигурен съм, че в реалния живот хората са други, само комплексарите са същите. Според мен с новите правила на форума се ограничава свободата на словото и се толерира определен кръг от хора, затова го определих на манастир /ако не си вярващ в наложената религия, си атеист или протестант/. Видях също и кои потребители от старите останаха. Те много си приличат по манталитет, затова смятам, че се толерира определен кръг. Липсва разнообразието във възгледите. И е много лесно някой да бъде баннат. Има една фраза: Ест человек, ест проблема. Нет человек, нет проблема. Сталинският модел още е в действие. Смисълът на форумите в нета е да бъдат посещавани от широк кръг хора, а и виртуалното пространство не е ограничено. Това което се случи във форума на Гонг е ограничаване на права, т.е. на едни са ограничени, а на други не, с промяна естествено на правилата за ползване на форума. В "другарския съд" влезнаха хора, които се комплексираха не от използването на снимки, карикатури и т.н., а от словата. Извинявай, обаче както се казва във всяка лъжа има и малко истина, а понякога истината боли. По тази логика, ако Христолов беше влезнал във форума трябваше да почне да "гърми" наред. Надявам се ме разбираш добре. И накрая, понеже не съм съгласен с новите правила за ползване във форума, ще го посещавам единствено като четец, а и след време може и напълно да се откажа, зависи от интереса. Предполагам, че ще дойде време и голяма част от другите потребители ще направят същото. Директната ви намеса върху коментарите на потребителите вреди. Има други по-свободни сайтове в интернет пространството, където можеш да изкажеш свободно мнението си, независимо какво е то. Най-интересното нещо на света е разнообразието.
Можеше нашият разговор да бъде поместен и във форума. Независимо от това дали ще се хареса на някого или не. Всеки има своето собствено виждане по въпроса.
УСПЕХ НА ГОНГ!
Писах му на Майк28 лично. Пускам го и на Вас, защото не е редно да си пишем ЛС.
Здравей!
Благодаря ти за вниманието и уважението ти за мненията ми. Аз също уважавам мнението на абсолютно всички потребители във форума на Гонг. Относно цензурата:
Посещавам форума от август 2008г. Познавам почти всички потребители на отделните подфоруми. Основната причина за сегашното положение според мен се състои в това, че таканаречените "агресори", станаха такива, защото им се обръщаше прекалено много внимание от страна на потребителите и им се вдигнаха акциите. Знам как се е говорело преди появата на "агресорите" и как се говори сега, когато вече ги няма. Има голяма разлика. Най-много, които се оплакваха от тях и пишеха до вас модераторите да бъдат баннати, за да е по-спокойно, се превърнаха в "другарски съд" и неудобните бяха премахнати. На мен лично никога никой не ми е пречил и не съм използвал опцията "враг". Просто не съм им обръщал внимание. За мен тези, които се обиждат от виртуални нападки са комплексирани. Сигурен съм, че в реалния живот хората са други, само комплексарите са същите. Според мен с новите правила на форума се ограничава свободата на словото и се толерира определен кръг от хора, затова го определих на манастир /ако не си вярващ в наложената религия, си атеист или протестант/. Видях също и кои потребители от старите останаха. Те много си приличат по манталитет, затова смятам, че се толерира определен кръг. Липсва разнообразието във възгледите. И е много лесно някой да бъде баннат. Има една фраза: Ест человек, ест проблема. Нет человек, нет проблема. Сталинският модел още е в действие. Смисълът на форумите в нета е да бъдат посещавани от широк кръг хора, а и виртуалното пространство не е ограничено. Това което се случи във форума на Гонг е ограничаване на права, т.е. на едни са ограничени, а на други не, с промяна естествено на правилата за ползване на форума. В "другарския съд" влезнаха хора, които се комплексираха не от използването на снимки, карикатури и т.н., а от словата. Извинявай, обаче както се казва във всяка лъжа има и малко истина, а понякога истината боли. По тази логика, ако Христолов беше влезнал във форума трябваше да почне да "гърми" наред. Надявам се ме разбираш добре. И накрая, понеже не съм съгласен с новите правила за ползване във форума, ще го посещавам единствено като четец, а и след време може и напълно да се откажа, зависи от интереса. Предполагам, че ще дойде време и голяма част от другите потребители ще направят същото. Директната ви намеса върху коментарите на потребителите вреди. Има други по-свободни сайтове в интернет пространството, където можеш да изкажеш свободно мнението си, независимо какво е то. Най-интересното нещо на света е разнообразието.
Можеше нашият разговор да бъде поместен и във форума. Независимо от това дали ще се хареса на някого или не. Всеки има своето собствено виждане по въпроса.
УСПЕХ НА ГОНГ!
Последна промяна от botev.pl на 11 фев 2009 15:53, променено общо 1 път.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!
- North side Boy
Вярно е,откакто се появи този пич,имам чувството,че някакво надъхано комсомолско секретарче ме наблюдава и в кенефа даже.Струва ми се тясно скроен ,с крайно ограничена култура и лишен от каквото и да е чувство за нещата ....Има и някои добри качества-че е съвестен и упорит,ама това си е жива беля в случая.
По-добре ще е да се маха.Виждам,че няма никакъв авторитет във форума.Трябваше нещо да направи за незрящото момче Добри....търчи,лъжи...

popaj написа:Вярно е,откакто се появи този пич,имам чувството,че някакво надъхано комсомолско секретарче ме наблюдава и в кенефа даже.Струва ми се тясно скроен ,с крайно ограничена култура и лишен от каквото и да е чувство за нещата ....Има и някои добри качества-че е съвестен и упорит,ама това си е жива беля в случая.По-добре ще е да се маха.Виждам,че няма никакъв авторитет във форума.Трябваше нещо да направи за незрящото момче Добри....търчи,лъжи...
Точно пък ти майминке мрсъна

MORSKI написа:popaj написа:Вярно е,откакто се появи този пич,имам чувството,че някакво надъхано комсомолско секретарче ме наблюдава и в кенефа даже.Струва ми се тясно скроен ,с крайно ограничена култура и лишен от каквото и да е чувство за нещата ....Има и някои добри качества-че е съвестен и упорит,ама това си е жива беля в случая.По-добре ще е да се маха.Виждам,че няма никакъв авторитет във форума.Трябваше нещо да направи за незрящото момче Добри....търчи,лъжи...
Точно пък ти майминке мрсънаДа говориш против него,аз също не го харесвам,ама мога да му се поставя на мястото.С такива злобари като теб разговор не може да се води
Абе,какво си ми се лепнал?Да не искаш стотинки за една тревица,а?

Върни се в “Футбол - България”