Какво мислите за състава на МЪРИ ?!? VOTE !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво мислите за състава на МЪРИ ?!? VOTE !
мъДи ******** алеее....всичките говеда в Израел....!!!
-
- Контакти:
Много съмнителна защита.
Живко Миланов не играе като защитник. Редовно пуска играч зад себе си и после гони.
Топчо не може да рита.
Коловати е мистерия поне за мен.
Като Манолев има много в А група.
Искаше ми се да видя пак Данчо Минев, но явно повиквателната си свърши работата - трансфер и край с национала.
Живко Миланов не играе като защитник. Редовно пуска играч зад себе си и после гони.
Топчо не може да рита.
Коловати е мистерия поне за мен.
Като Манолев има много в А група.
Искаше ми се да видя пак Данчо Минев, но явно повиквателната си свърши работата - трансфер и край с национала.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
-
- Контакти:
Ако може някой да спаси отбора от победа довечера,то това ще е Бербатов!Ако пак се влачи като плужек и се прави на звезда,надявам се Мури да го смени още преди почивката!Колкото до състава имам 1,2 забележки,но се надявам,че Стоилов си е направил сметката и мисля определено да заложа на България-това е мач за къща:)!
Последна промяна от mike28 на 11 фев 2009 20:14, променено общо 2 пъти.
Причина: Пиши на кирилица!
Причина: Пиши на кирилица!
Осъзнайте се бе хора , кога сме играли с двама в атака , кой ще тича в центъра , за да играеш с двама в атака - тия двамата от пред трябва да тичат като луди - Бербо и Домо - извинявам се те са от най-големите тичачи 

Споко бе, хора. Има 90 мин и още 6 смени. Тва е контрола, да се видят, малко да свикнат със Стоилов и да преценят как са след подготовката. С който и състав да излезе, няма лошо, второто полувреме останалите. Между другото аз съм нявит и на резултат 3-2, 2-2, та нека и 4-2 да е. Важното е да покажат, че могат да вкарват и да разцъкват. Като отбор. Пък ако паднат с някъв такъв резултат - ше бъдат още по-концентрирани в Дъблин. И на Пвейцария и на Ейре има са добри треньорите, а нашата защите не е добра. Така че, да се стягат още повече за Ейре. Дано да стане интересен мач и голове и в 2те врати.
Без мисъл няма смисъл.
aloha^guy написа:Според Вас това ли е най-доброто ,с което ще излезем срещу Кръстоносците ?
Гласувайте !
http://poll.pollcode.com/jjM1
Много тъпо са зададени възможните отговори. Дори това да е най-доброто, което имаме не значи, че ще бием швейцарците. Не забравяйте кой им е треноьр - Отмар Хитцфелт, който толкова пъти вади Байерн от мизерията и им докара последната ШЛ.
Аз мисля, че ако това са играчите, които да играят с хъс за България и да защитават Мъри /зашото при провал ще виси неговата глава/, то това определено е най-добрия възможен съсътав.
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
- plamen etov
- Контакти:
IRON_BRIGADES написа:http://www.vbox7.com/play:6d9660e5 мъри трябва да взима пример от пената!![]()
![]()
Братле ,че той взе пример самоче на обратно,я колко песионери е взел в национала,остава да влязат в игра и той Наско,и Боримиров че тогава тешко им на всички в групата,ще им късаме гащите.......от целувки

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Все едни и същи, докарал е старите куци коне,Коловати помните ли го с Пажин каква"желязна зашита" парвеха,много съм скептичен,нормално е феновете на Левски сега да са доволни,ама да видим.
Какво ще кажат,ако тяхните герои се осерат пак
Аз лично мсиля,че в България има таланти на всеки пост,но политиката на Бфс е такава,че ни съсипа футбола и това не е от днес или от вчера,още батето се месеше на треньорите 
В Черно Море имаме една от най-стабилните защити ,да не кажа най-стабилната и нито 1 повикан,щом може да вика онези от Сливен,може и от нас да повикат,това е конторлна все пак,какво им пречи да пробват нови варианти???
Ама не ми се отваря тема,че само ще се ядосам!
Няма оправия тзои футбол и това е
Какво ще кажат,ако тяхните герои се осерат пак

В Черно Море имаме една от най-стабилните защити ,да не кажа най-стабилната и нито 1 повикан,щом може да вика онези от Сливен,може и от нас да повикат,това е конторлна все пак,какво им пречи да пробват нови варианти???
Ама не ми се отваря тема,че само ще се ядосам!
Няма оправия тзои футбол и това е

Аз предлагам довечера,след мача,който има възможност,да влезе във форума и в една тема да обсъдим играта,състава и т.н.Сега само можем да предполагаме,а и до голяма степен да бъдем предубедени!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Състава
Състава е най-лошият възможен
Просто защитата ни ще е трагична
Дано поне вратарят ни е на ниво
Ако напред Бербо направи нещо, това ще е 

Върни се в “Футбол - България”