Я виж ти...И с кого е воювала България през 1914-а И чие име е откраднато, че ми стана наистина интересно Кашчей
1912,Балканска Война,1913-междусъюзническа,която,на практика прелива в Първата световна-до1918.
ЦСКА - царският клуб
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - царският клуб
Я виж ти...И с кого е воювала България през 1914-а И чие име е откраднато, че ми стана наистина интересно Кашчей
1912,Балканска Война,1913-междусъюзническа,която,на практика прелива в Първата световна-до1918.
Стига де!Недей попълва пропуските в образованието им

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
popaj написа:Я виж ти...И с кого е воювала България през 1914-а И чие име е откраднато, че ми стана наистина интересно Кашчей
България влиза в Първата световна през 1915-а, но това е друг въпросТ.Не разбрах чие име е откраднато и от кого?
Доколкото съм запознат, само у нас имена на национални герои са и имена на футболни клубове и по стадионите се псуват и Левски и Ботев, което е доста жалко.Други пък имат за име една нищо незначеща абревиатура, което също е жалко.
За царски клуб, май трябва да е както в Испания, където почти всички отбори са Реал, тук трябва да са Царски, защото са царе на изхвърлянията и оправданията

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
1. Попай - вие си плюехте камата, вие си плюехте младенов, преди половин година и пената плюехте. За костадинов пък направо щяхте да го биете на армията, хайде стига. При нас не е така. Не можахте да съберете пари за Джони Велинов, та във форума на Левски левскари отвориха тема за него и събираха пари. Относно легендите - нито ти, нито аз съм дорасъл да преценяваме хора, станали легенди на двата клуба дали са легенди. Ако ми кажеш, че си на нивото на Сашо Костов например по каквото и да е - ОК, ще се съглася с теб.
2- Олд дет, не знам за какво ниво говориш, при положение, че точно ти винаги и при една дума да ти е мнението, тя ще е жлъч на тема Левски. Но факт е, че индивида с име БАТЕ, който е наследник и аз не знам на кой кретен вече, продължава да съществува. Колкото до реакцията ми - въпреки ,че не видях нищо остро в нея, само факти - прочети още веднъж собствените ви думи -
Но както винаги - вие сте праведните ангели. Ние сме сините лумпени. Но по правило има световна инквизиция срещу вас.
2- Олд дет, не знам за какво ниво говориш, при положение, че точно ти винаги и при една дума да ти е мнението, тя ще е жлъч на тема Левски. Но факт е, че индивида с име БАТЕ, който е наследник и аз не знам на кой кретен вече, продължава да съществува. Колкото до реакцията ми - въпреки ,че не видях нищо остро в нея, само факти - прочети още веднъж собствените ви думи -
.Въпреки,че имам много приятели фенове на този отбор,съм забелязал едно нещо -най-големите лекета,лигльовци и подлеци,като по правило са фенове на ФК Подуене.
Моите наблюдения водят до същите изводи
Но както винаги - вие сте праведните ангели. Ние сме сините лумпени. Но по правило има световна инквизиция срещу вас.
Върни се в “Футбол - България”