До БУЛСАТКОМ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Awesome
Контакти:

Re: До БУЛСАТКОМ

Мнениеот Awesome » 28 авг 2010 12:58

HJK написа:Какво спорите за глупости! Борбата на БСК е да накарат колкото се може повече балъци да си сложат чинията. Затова сега форсират с всякакви преки предавания от важни спортни събития. Ловя бас, че след 2 години ще са третостепенен играч на пазара за ТВ правата. Тогава всички онези будали, които сета се включват за 3 мача повече, могат да си ползват чинията, за да си омешат по една шопска салата в нея, че да не им седи зян на балкона... :roll:

Да, балъци сме, защото си гледам на ЛСД ТВ мачовете от водещите първенства от Англия, Испания, Италия, Германия и тн. с прилично качество + 4 Дискавъри-та и още много качествени и интересни програми, а ти чакай в нета с молитви да има стриймове с картина от 6 пиксела и пръскай монитора с пяна, псувайки Булсатком. Имаш крава, пиеш мляко.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 авг 2010 13:07

Аз не знам какъв е проблема?

Който иска да гледа - става абонат на Булсатком и се кефи, който не иска - търси си линкове по интернет..

Къде е проблема?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Lubo1964
Контакти:

Мнениеот Lubo1964 » 28 авг 2010 13:30

ДокладвайОтговори с цитатRe: До БУЛСАТКОМ
от Бижутера на 28 Авг 2010 11:07

Който иска да гледа - става абонат на Булсатком и се кефи, който не иска - търси си линкове по интернет..

Къде е проблема?

Нашата мила Родина е единствената страна,където мачовете/ или част от тях/ на националния отбор по футбол се излъчват по платена,сателитна,частна цифрова телевизия и то по канал,чийто права се държат единствено от същата платена,сателитна,частна цифрова телевизия!Тук не става въпрос за бизнес,пари и конкуренция!Тук става въпрос за национални приоритети!Нямам представа,но би трябвало да не се позволява на Булсатком/нищо против тази телевизия,дори напротив-комплименти за маркетинговия нюх и нежаленето на средства за привличане на нови абонати/ или която и да е било друга телевизия,освен тези с национално безплатно покритие да предават подобни мероприятия!Неизлъчването на Англия-България по някоя от свободните телевизии с национално покритие ще е все едно да се предава Зарята за Съединението по НВО!

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 28 авг 2010 13:43

Awesome написа:Да, балъци сме, защото си гледам на ЛСД ТВ мачовете от водещите първенства от Англия, Испания, Италия, Германия и тн. с прилично качество + 4 Дискавъри-та и още много качествени и интересни програми, а ти чакай в нета с молитви да има стриймове с картина от 6 пиксела и пръскай монитора с пяна, псувайки Булсатком. Имаш крава, пиеш мляко.

Да живеят телевизионните фенове... :roll:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 28 авг 2010 13:55

HJK написа:
Awesome написа:Да, балъци сме, защото си гледам на ЛСД ТВ мачовете от водещите първенства от Англия, Испания, Италия, Германия и тн. с прилично качество + 4 Дискавъри-та и още много качествени и интересни програми, а ти чакай в нета с молитви да има стриймове с картина от 6 пиксела и пръскай монитора с пяна, псувайки Булсатком. Имаш крава, пиеш мляко.

Обоснови се с 2-3 изречения (ако можеш) какво искаш да кажеш с това понятие "телевизионните фенове"?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 28 авг 2010 14:13

Lubo1964 написа:ДокладвайОтговори с цитатRe: До БУЛСАТКОМ
от Бижутера на 28 Авг 2010 11:07

Къде е проблема?

Нашата мила Родина е единствената страна,където мачовете/ или част от тях/ на националния отбор по футбол се излъчват по платена,сателитна,частна цифрова телевизия и то по канал,чийто права се държат единствено от същата платена,сателитна,частна цифрова телевизия!Тук не става въпрос за бизнес,пари и конкуренция!Тук става въпрос за национални приоритети!Нямам представа,но би трябвало да не се позволява на Булсатком/нищо против тази телевизия,дори напротив-комплименти за маркетинговия нюх и нежаленето на средства за привличане на нови абонати/ или която и да е било друга телевизия,освен тези с национално безплатно покритие да предават подобни мероприятия!Неизлъчването на Англия-България по някоя от свободните телевизии с национално покритие ще е все едно да се предава Зарята за Съединението по НВО!

тогава вече ще се говори за нелоялна конкуренция и третиране на едни медии като превилегировани, при все това, че всички са равни на пазара. някой беше написал, че правата първо се предлагат на бнт, а после на всички останали. а за какво ми е бнт да излъчва мач, ако го коментира ценко симов(литекс-дебрецен :twisted: добре че бях на мача) или кольо ибришимов? конкуренцията ражда качество и ниски цени.аз не знам в абсолютни цифри колко струват правата за италия и испания, но щом не ги предава всеки, а тв+ значи говорим за сериозни суми. и аз като съгражданина мадридист смених синята с червена чиния за испанските мачове, но за да гледам барса.освен това качестото на картината на бск е без конкуренция и никой не може да ме убеди в обратното
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 28 авг 2010 14:24

Awesome написа:
HJK написа:

Обоснови се с 2-3 изречения (ако можеш) какво искаш да кажеш с това понятие "телевизионните фенове"?

Нещо като пуканкоядящи кинозрители в спортен вариант, ама не баш... ;)

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 28 авг 2010 14:34

Първо, не ме познаваш, за да знаеш какъв съм!
Второ, това, че мога да гледам тези първенства, не означава, че по цял ден седя през телевизора и не изпускам мач. Аз избирам какво и кога да гледам.
Трето, ходя редовно на мачове на любимия си отбор (ЦСКА) и националния отбор, което се съмнявам ти да правиш.
Четвърто, запитай се каква е ползата от БНТ да ползва средства от бюджета след като не може да осигури излъчването на мачовете на националния отбор да бъдат гледани в национален ефир, но може да предава новини на турски.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Lubo1964
Контакти:

Мнениеот Lubo1964 » 28 авг 2010 14:45

Нашата мила Родина е единствената страна,където мачовете/ или част от тях/ на националния отбор по футбол се излъчват по платена,сателитна,частна цифрова телевизия и то по канал,чийто права се държат единствено от същата платена,сателитна,частна цифрова телевизия!Тук не става въпрос за бизнес,пари и конкуренция!Тук става въпрос за национални приоритети[/quote]
тогава вече ще се говори за нелоялна конкуренция и третиране на едни медии като превилегировани, при все това, че всички са равни на пазара. някой беше написал, че правата първо се предлагат на бнт, а после на всички останали. а за какво ми е бнт да излъчва мач, ако го коментира ценко симов(литекс-дебрецен :twisted: добре че бях на мача) или кольо ибришимов? конкуренцията ражда качество и ниски цени.аз не знам в абсолютни цифри колко струват правата за италия и испания, но щом не ги предава всеки, а тв+ значи говорим за сериозни суми. и аз като съгражданина мадридист смених синята с червена чиния за испанските мачове, но за да гледам барса.освен това качестото на картината на бск е без конкуренция и никой не може да ме убеди в обратното[/quote]
Пак казвам -нямам нищо против БСК,КОНКУРЕНЦИЯТА И ПАЗАРА-НАПРОТИВ!Всяка телевизия е свободна да печели права с пари и качество.Но тогава трябва да направи така,че спечеленото събитие/с национален приоритет/да се излъчва свободно в цялата страна!Както например Формула 1-излъчва се по ТВ7,която вече взе национално покритие.Надявам се СЕМ да се намеси заради мача Англия-България!

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 29 авг 2010 14:50

Awesome написа:Първо, не ме познаваш, за да знаеш какъв съм!
Второ, това, че мога да гледам тези първенства, не означава, че по цял ден седя през телевизора и не изпускам мач. Аз избирам какво и кога да гледам.
Трето, ходя редовно на мачове на любимия си отбор (ЦСКА) и националния отбор, което се съмнявам ти да правиш.
Четвърто, запитай се каква е ползата от БНТ да ползва средства от бюджета след като не може да осигури излъчването на мачовете на националния отбор да бъдат гледани в национален ефир, но може да предава новини на турски.

Първо, само изречението за LCD-то в първия ти постинг е напълно достатъчно да ти се щрихира един бърз профил. ;)

Второ, няма нужда да ми даваш обяснения за графика си пред телевизора. Факт е, че телевизионните фенове претопиха истинските фенове и сега всеки втори е на пуканки и бира пред Диемата и Ринга, а в същото време стадионите пустеят и футболът ни умира - нали футболът го правят феновете, обаче феновете ги няма, защото си броят инчовете от дивана в хола!

Трето, по груби сметки имам 800+ мача на стадиона и не си спомням някога да съм пропуснал мач заради причина "ще го дават по телевизорА", тъй че съмненията ти са абсолютно безпочвени. Сядам пред телевизора само в случаите, когато нямам физическата и/или финансовата възможност да гледам на стадиона, и то с пълното съзнание, че няма да видя и 1/20 от мача, въпреки големината на приемника и множеството камери и повторения на ситуациите. В крайна сметка футболът се случва на стадиона, а не на екрана. Който не проумява това, може с чиста съвест да се пише в графата "телевизионен фен".

За четвъртото си абсолютно прав, с изключение на вметката за турските новини, която няма никакво отношение към темата.

Поздрави ;)

Върни се в “Футбол - България”