Еми видно е, че червеникавата селекцията е далеч по стойностна, както и въобще отбора им като тръгнеш от най ниското, до най високото ниво в йерархията на великия армейски клуб. Като най класни мога да определя Грило, Тиеро и Трикаричи(за последния не съм сигурен дали се казва така), въпреки че не са играли още си личи високата им класа.
На Левски селекцията няма какво да я коментирам , тоя Гарата е пълен смешник, вкара до сега само десетина гола и победи сам евро гранда в първия кръг. За какво им е този футболист, та той ще стане голмайстор в Лига Европа, ужас!
Кой направи по-добрите трансфери?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- south_division
- Контакти:
Re: Кой направи по-добрите трансфери?
Абе какво се занимавате с прасетата,това тяхното трансфер ли беше,или купуване на жабари на кило.Най-добрия трансфер го направиха,Батков и Гонзо,и той е на лице!
Според мен ЛЕВСКИ проведаха трансферната политиката тази година по правилен начин. Наблегнаха на основно на българи, а чужденци бяха взети на постовете където очевидно в България има дефицит. Мюлдер наистина е изключителен десен бек...на мен лично доста повече ми допада от Ж.Миланов. За Гара Дембеле няма смисъл да се коментира...достаъчно се изписа.
За селекцията на ЦСКА е достатъчен коментара на Дочев ,че той тези играчи не ги познава и били наблюдавани от ДВД записи. Абсолютно сигурен съм ,че след 1 година не повече 2-ма от тези ще са в отбора. Но така е при условие,че дължиш пари на половината отбори в А група няма как да привлечеш ставащ български футболист!!!
За селекцията на ЦСКА е достатъчен коментара на Дочев ,че той тези играчи не ги познава и били наблюдавани от ДВД записи. Абсолютно сигурен съм ,че след 1 година не повече 2-ма от тези ще са в отбора. Но така е при условие,че дължиш пари на половината отбори в А група няма как да привлечеш ставащ български футболист!!!
- Slavko_1984
- Контакти:
dodo7271 написа:Какво значение има какви играчи са взели цска? През зимата си разтрогват договорите, след като не са получили нито лев заплата. Мисля, че в този Нелсън има хляб и може да го вземе в Левски.
ще ми вземете оная работа в ЛеФски
- Slavko_1984
- Контакти:
south_division написа:Еми видно е, че червеникавата селекцията е далеч по стойностна, както и въобще отбора им като тръгнеш от най ниското, до най високото ниво в йерархията на великия армейски клуб. Като най класни мога да определя Грило, Тиеро и Трикаричи(за последния не съм сигурен дали се казва така), въпреки че не са играли още си личи високата им класа.
На Левски селекцията няма какво да я коментирам , тоя Гарата е пълен смешник, вкара до сега само десетина гола и победи сам евро гранда в първия кръг. За какво им е този футболист, та той ще стане голмайстор в Лига Европа, ужас!
Пълен СМЕШНИК СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- south_division
- Контакти:
Slavko_1984 написа:south_division написа:Еми видно е, че червеникавата селекцията е далеч по стойностна, както и въобще отбора им като тръгнеш от най ниското, до най високото ниво в йерархията на великия армейски клуб. Като най класни мога да определя Грило, Тиеро и Трикаричи(за последния не съм сигурен дали се казва така), въпреки че не са играли още си личи високата им класа.
Благодаря ти!
- Slavko_1984
- Контакти:
south_division написа:Slavko_1984 написа:south_division написа:Еми видно е, че червеникавата селекцията е далеч по стойностна, както и въобще отбора им като тръгнеш от най ниското, до най високото ниво в йерархията на великия армейски клуб. Като най класни мога да определя Грило, Тиеро и Трикаричи(за последния не съм сигурен дали се казва така), въпреки че не са играли още си личи високата им класа.
Благодаря ти!
МОЛЯ!!
- анто маина
Ей това ни е проблема на нас в България,за пет мача разбираме кой става и кой не.И започваме или да плюем ,или да величаем някой.
Много комплексарчета има бе, ама такива са говедата...това ще Ви кажа след края на сезона !!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

В България има още 2-3 отбора освен Левски и ЦСКА (само за справка).
Колкото до темата Левски направи по-добрите трансфери особено тоя с Гарата. ЦСКА какво взе ? Нищо, те взимат и гонят взимат и гонят ако ставаше нещо така...
Колкото до темата Левски направи по-добрите трансфери особено тоя с Гарата. ЦСКА какво взе ? Нищо, те взимат и гонят взимат и гонят ако ставаше нещо така...

Върни се в “Футбол - България”