abahta написа:Приятел пусни си БулсатКом за 15 лв на месец и след това пиши пак!!!!
За к'во ми е БулсатРОМ, като при най-малката буря пише, че няма сигнал?
КЗБ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
abahta написа:Приятел пусни си БулсатКом за 15 лв на месец и след това пиши пак!!!!
Zaash написа:Madridist ти изобщо не си ме разбрал. Имам впредвид монополист като телевизионен оператор. Опитват се да елиминират Blizoo и NET+ мисля, че бяха, а със сигурност има и още по- дребни оператори, които замират и колкото повече присламчват от клиентите им толкова по-голям шанс е да станат монополисти с някакъв мижав конкурент според мен в лицето на Blizoo...
И не че съм против това, мен тази борба не ме засяга, аз се възползвам от нея доколкото е възможно като исползвам промоциите, ама булстатковците се уляха откровено...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
mironi88 написа:Zaash написа:Ако ти си гледал мачовете и темата ти е досадна си е твой проблем!!!
Никой няма право да ме спре тук в този свободен форум да напиша своето мнение, само защото на някого като теб щяло да му се стори досадно...
Чакай ей сега онзи заблудения модератор дето е фен на Славия да влезе и да ти каже коя точка на правилата нарушаваш и ще видим дали ще си толкова отворен.
Zaash написа:ZinedineZidane Не ги псувам. Но номерът дето го скроиха е гаден и не е първия. Това не е бизнес изобщо и ще ти го кажа просто. Опитват се елементарно да ни накарат да им станем абонати точно както онези с PPV системата само дето на тея номерът им е по евтин. Гадното, е че мен като обикновен клиент не ме интересува дали ще са монополисти или не това е грижа на държавата, но те вече имат манталитета на монополисти, защото аз проучих техните условия още преди месец и половина и се оказа,че не са по изгодни но държат испанско, немско плюс каналите на другите, което вече си е монополизъм.Сега с цялата си наглост ни притиснаха за най- интересните за обикновения българин мачове. На стадиона не мога да отида.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта