До БУЛСАТКОМ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: До БУЛСАТКОМ

Мнениеот Червени_шампиони » 27 авг 2010 17:46

abahta написа:Приятел пусни си БулсатКом за 15 лв на месец и след това пиши пак!!!!

За к'во ми е БулсатРОМ, като при най-малката буря пише, че няма сигнал?

КЗБ! :mrgreen:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 17:49

Abahta братовчет ми работи там, знам ги много добре и без да си ги пускам...И не че е казал нещо срещу тях. Аз не ща да си ги пускам защото тъща, ми която живее извън София ме кара да и плащам таксата в местната каса, защото тамошната е закрита (пестят :) ) и знам какви са опашки и най- вече арогантното отношение на служителите, не че на моя оператор са много читави ама тия хора се държат с много гнусно самочувстие, да не говорим това, което с очите си не един и два пъти видях спрямо други клиенти на опашката, че наистина скоро не биха ти пуснали сигнала защото са заети( такъв коментар срещнах и при други теми) , което не е в един момент, това е положение, което съм забелязал с години...
Еми няма да се абонирам.
Впрочем след като станаха монополисти в населеното място където е тъща ми, при духване на вятъра така да се каже NO SIGNAL - а за съдействие вече не разчитай. Просто трябва времето да се оправи.
Но ти разчитай на тях, един ден съм сигурен че ще ме разбереш.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 авг 2010 17:51

Zaash написа:Madridist ти изобщо не си ме разбрал. Имам впредвид монополист като телевизионен оператор. Опитват се да елиминират Blizoo и NET+ мисля, че бяха, а със сигурност има и още по- дребни оператори, които замират и колкото повече присламчват от клиентите им толкова по-голям шанс е да станат монополисти с някакъв мижав конкурент според мен в лицето на Blizoo...
И не че съм против това, мен тази борба не ме засяга, аз се възползвам от нея доколкото е възможно като исползвам промоциите, ама булстатковците се уляха откровено...

А ти ако имаше бизнес-конкурент, какво щеше да правиш?! Това е БИЗНЕС и такива са законите му! Не псувай Булсат, а псувай другите безумци, които са се стиснали и не инвестират или рискуват! А аргументът ти, че касите им били с кофти обслужване едва ли е такъв проблем - има си плащания по интернет и по други начини, а и не всички каси са кофти, поне според мен!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 17:52

mmitko ти разлика между ефирна телевизия и телевизионен опретор правиш ли?!!!
И със всичката си глупост се заяждаш че не съм в час????

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 17:54

НИКАГА НЯМА ДА СТАНА АБОНАТ НА БУЛСАТКОМ!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 17:59

ZinedineZidane Не ги псувам. Но номерът дето го скроиха е гаден и не е първия. Това не е бизнес изобщо и ще ти го кажа просто. Опитват се елементарно да ни накарат да им станем абонати точно както онези с PPV системата само дето на тея номерът им е по евтин. Гадното, е че мен като обикновен клиент не ме интересува дали ще са монополисти или не това е грижа на държавата, но те вече имат манталитета на монополисти, защото аз проучих техните условия още преди месец и половина и се оказа,че не са по изгодни но държат испанско, немско плюс каналите на другите, което вече си е монополизъм.Сега с цялата си наглост ни притиснаха за най- интересните за обикновения българин мачове. На стадиона не мога да отида.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 27 авг 2010 18:03

mironi88 написа:
Zaash написа:Ако ти си гледал мачовете и темата ти е досадна си е твой проблем!!!
Никой няма право да ме спре тук в този свободен форум да напиша своето мнение, само защото на някого като теб щяло да му се стори досадно...

Чакай ей сега онзи заблудения модератор дето е фен на Славия да влезе и да ти каже коя точка на правилата нарушаваш и ще видим дали ще си толкова отворен.

:lol:
САМО ЛЕВСКИ!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 18:05

mironi88 някой да ме спрял :lol:

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 27 авг 2010 18:11

Zaash написа:ZinedineZidane Не ги псувам. Но номерът дето го скроиха е гаден и не е първия. Това не е бизнес изобщо и ще ти го кажа просто. Опитват се елементарно да ни накарат да им станем абонати точно както онези с PPV системата само дето на тея номерът им е по евтин. Гадното, е че мен като обикновен клиент не ме интересува дали ще са монополисти или не това е грижа на държавата, но те вече имат манталитета на монополисти, защото аз проучих техните условия още преди месец и половина и се оказа,че не са по изгодни но държат испанско, немско плюс каналите на другите, което вече си е монополизъм.Сега с цялата си наглост ни притиснаха за най- интересните за обикновения българин мачове. На стадиона не мога да отида.

Пич, ти или не разбираш или се правиш на интересен с тая тема... По-горе ти дадоха и пример. Излиза, че БСК трябва да ни се извинят, че са взели някои от най-добрите първенства... Обяснявам ти пак - даден мач или дадено първенство струва, примерно, 1 лев. БСК вади този лев, а другите, дето се пънат да са национални телевизии не дават. Е, кой трябва да има правата върху мачовете... или ако не са спечелили големите ТВ на никой да не го дават... БСК ме кефят, защото направиха на две стотинки всички и показаха какво е свободен пазар - плащаш повече от другите и печелиш....Елементарно е. ... За псуване са другите "велики" телевизии, дето се скриха като мишоци и лишиха доста хора от възможността да гледат интересни мачове...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Omar
Контакти:

Мнениеот Omar » 27 авг 2010 18:28

Гледай сега, Локо. Проблемът не е в това, че са купили правата - дали са повече, споразумяли са се - евала! Проблемът е, че не позволяват на всеки, който желае, и е готов да си ПЛАЩА за удоволствието, да го направи. Аз съм си доволен от моя кабелен оператор, и не искам да го сменям. Защо трябва насила да ставам абонат на БУЛСАТКОМ за ВСИЧКИТЕ програми, които предлагат? Ами не искам всичките, искам само тия, които ме интересуват и съм готов да си плащам за това.
Ситуацията е същата като с Диеми-те едно време - купили права, търсят си парите обратно хората, но всеки, който иска, си плаща пакет, в който са включени, при оператора, който го обслужва. Нищо не пречи на БУЛСАТКОМ, повярвай ми - технически не е никакъв проблем ТВ+ и Филм+ да се ретранслират по кабелните мрежи на всеки оператор. Ако ще и 10-15-20 лв. да решат че трябва да доплащаш - поне да имаш избор. А избор нямаш. Трябва да си слагаш антена и всичките други кабеляци, които не искаш. И да прецакаш сегашния си оператор. Има КЗК, ама за кво ли... В Булгаристан нема смисъл.

Върни се в “Футбол - България”