стоилов - поредна загуба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: стоилов - поредна загуба

Мнениеот UltraBlue » 07 фев 2009 20:54

Кога любимия ти отбор постигне нещо по добро, можеш да дойдеш и да се ракламираш :!: До тогава ти казах на кой да се радваш,мисля че ще те огрее в някой храстче на Панчарево :!: :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 07 фев 2009 21:04

Авторът на това е пълен , смешен , кръгъл , дебел , смотан , олигофренясал , малоумен дебил ... Извинявай , но е ФАКТ !!! 8-) Ти кво предлагаш ? Кой да стане треньор ? Който и да стане треньор идиотите като теб винаги ще грухтят ! Та вие грухтяхте и срещу Барбуков , пък сега го боготворите ... Та вие напускахте стадиона още в 60-тата минута и сипехте безсмислени оправдания , а сега левскарите били майстори на оправданията ... Та вие от новата си история нямате един успешен сезон в Европа с мачове през пролетта , та вие от новата си история имате най-отрицателното съотношение на спечелени с/у загубени мачове , та " червените " треньори на националния отбор след 94-та носеха срам и унижение за националния отбор ! Тройчо Отличника ли искаш да дойде ? Или Стоичков , който оплюхте и заслужено той псува е такива като теб ? Или Д. Пенев , който не може да върже 1 просто изречение ? А може би П. Марков ? Стоилов ръководи 2 мача и ги спечели ! Играта в Беларус беше нещо много по-различно от предните мачове !!! Показа , че не го интересуват имената на играчите , а мотивацията , дисциплината и моментното спшортно-техническо състояние на играчите !!!! Изтрии тази смешна тема и си я качи в Армейци нз си кво точка ком .... Там няма да те псуват хората , защото има същите идиоти като теб ! Лека вечер не забравяй 5-те молитви на ден ! Лека вечер :!:

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 07 фев 2009 21:07

B A T E написа:както се вижда от историята , новия нац селекционер
не може да побеждава в европа.
след срамния рекорд - 10 поредни загуби в европа ,
имаме ново потвърждение на тенденцията - този пък с румънския Клуж

според мен - нищо добро не чака национала

Много пъти съм го казвал, Не плюй на високо, защото
храчката пада върху тебе!
Искам да те попитам и те моля да ми отговориш чест-
но - ритнал ли си поне веднъж топката на футболния
терен, защото всичките ти писания във форума,
показват пълната ти некомпетентност, груба при-
страстност и лаизъм.
Та треньорът на 20 век, г-н Пенев, загуби от Литекс
с 8-0 и въпреки всичко никой не оспорва качествата
му.
Ст.Младенов, като ръководител на нац.отбор като-
строфира, нееднократно със срамни резултати, но
въпреки това, публиката на ЦСКА, го обявява за
свой любимец.
Едва ли знаеш, тъй като ГА не го е писал, но Хр.
Стойчков неедократно е искал Мъри за свой по-
мощник в националния отбор и именно той му уре-
ди стажа в Барцелона, като най-преспектив-
ния кадър.
Явно не искаш да си припомниш и изказването на
Бербатов, който окачестви мачовете за европей-
ското първенство водени от Стоилов, за най-ка-
чествените от този цикъл.
Когато фактите говорят и чорбарите трябва да
мълчат!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2009 21:29

B A T E написа:
delpi написа:Клуж е доста сериозен отбор, незнам дали знаеш за тазгодишното им представяне в Европа. Съмнявам се. А и все пак това е подготовка.
Но за теб далеч по-важното е да си излееш злобата към един треньор, който ти е донесъл толкова много нещастие през последните години нали така :D

неееее , не си разбрал
аз от стоилов много съм доволен.
с тия негови евро рекорди - да му се връща.

но да не излизаме от темата.
фактите са си факти.
силен или слаб съперник - мърю е доказал че не може да
побеждава евро отбори

Затова ли е валиден все още лозунгът "Бой, Чехия и Стойчо" :mrgreen: ...или пък "Малта, Малта, къде щеше да си, ако не беше Балъков, а само Стоичков" :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 09 фев 2009 00:23

Загубите, които Литекс записа в контролите нямат никакво значение спрямо националния отбор, че да се оплюва Мъри, това си е потготовка на отделен отбор, а и допуснатите две загуби доидоха от много добри отбори, единя от които е носителят на Суперкупата на Европа. Интересно ми е защо непусна тема след победата на Мъри над Шанхай та да видим как щеше да се коментира това от чорбарите за успеха на националния селекционер

СтанимирО

Мнениеот СтанимирО » 09 фев 2009 12:47

След "ерата" Стоичкофф, Тройчо Младенов, Плачем Марков и дръгливо магаре да сложим начело на националния отбор пак ще е по-добре и ще имаме шансове .......

Върни се в “Футбол - България”