Жребий групи Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Разпределение на урните за жребия
Топчооо, ИЗВИНЯВАЙ бате че се класирахме

- Iuliqno Ronaldo
- Контакти:
искам да ни се паднат - които се паднат ... Важното е след последния съдийски сигнал на 6-тия мач ТОМИСЛАВ РУСЕВ да крещи ЛЕВСКИ Е НА 16-на ФИНАЛ !!!
Еи хора, спрете се де! Нека се насладим на не6то хубаво- ЛЕВСКИ!!! И Оставим жалките да си мислят каквото си искат. Наи важното е 4е се насладихме тази ве4ер на вси4ко - игра, публика УСПЕХ:))))) кои каквото иска да говори и пише, не ми пука нали съм щастлив. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!! И преди..... и сега.... лежски зна4и свобода
))))

- benquick
- Контакти:
Re: Жребий групи Лига Европа
Топчооо написа:Късмет,късмет като гледам с който и да се паднете в група и 1-та точка ще е успех за вас
Късмет,късмет ма и той ще свърши все някога и като гледах снощната ни игра може и точка да не вземеме този път.Щом Текезесето ни смачка не ми се мисли за другите отбори какво ще ни правят.То бива да сме слаби ама чак толкоз..............

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- vladovichev
- Контакти:
Честито на 2-та тима.
Литекс за пореден път показа, че няма лице за пред Европа. Жалко, но факт...
За жребия - дано чичовците Митко и Баждеков имат късмет
За "червените" искам ЮВЕ, Брюж и Шериф !!!
Литекс за пореден път показа, че няма лице за пред Европа. Жалко, но факт...
За жребия - дано чичовците Митко и Баждеков имат късмет

За "червените" искам ЮВЕ, Брюж и Шериф !!!
- stoicho_317
- Контакти:
жребият за левски и цска
УРНА 1: Атлетико Мадрид, Ливърпул, Севиля, Порто, Виляреал, ЦСКА Москва, ПСВ Айндховен, Зенит, Ювентус, Спортиг Лисабон, Щутгарт, АЗ Алкмар
УРНА 2: Стяуа Букурещ, Лил, Динамо Киев, Андерлехт, Леверкузен, ПСЖ, Брюж, Палермо, Хетафе, Бешиткаш, Манчестър Сити, Сампдория
УРНА 3: Спарта Прага, АЕК, Металист Краков, ЛЕВСКИ, Розенборг, Залцбург, ЦСКА СОФИЯ, Одензе, Наполи, Борусия Дортмунд, Динамо Загреб, БАТЕ Борисов
УРНА 4: Арис Солун, Рапид Виена, ПАОК Солун, Лех Познан, Кърпати Лвов, Йънг Бойз, Утрехт, Гент, Лозана, Шериф Тираспол, Дебрецен, Хайдук Сплит
УРНА 2: Стяуа Букурещ, Лил, Динамо Киев, Андерлехт, Леверкузен, ПСЖ, Брюж, Палермо, Хетафе, Бешиткаш, Манчестър Сити, Сампдория
УРНА 3: Спарта Прага, АЕК, Металист Краков, ЛЕВСКИ, Розенборг, Залцбург, ЦСКА СОФИЯ, Одензе, Наполи, Борусия Дортмунд, Динамо Загреб, БАТЕ Борисов
УРНА 4: Арис Солун, Рапид Виена, ПАОК Солун, Лех Познан, Кърпати Лвов, Йънг Бойз, Утрехт, Гент, Лозана, Шериф Тираспол, Дебрецен, Хайдук Сплит
- stoicho_317
- Контакти:
Re: жребият за левски и цска
Порто Брюж ЛЕВСКИ Рапид Виена АЗ Алкмар Стяуа Букурещ ЦСКА СОФИЯ Лозана

- Roger_Federer
- Контакти:
Незнам за вас,но могат да станат доста интересни групи.Сега като погледнах урните и евентуалните съперници в главата ми изникнаха следните идеи:
ЦСКА
Ювентус
Манчестър Сити
Лозана/Хайдук Сплит
Левски;
ПСВ Айндховен
Сампдория
Дебрецен/Йънг Бойс
Лично аз си пожелавам силни съперници и за двата отбора и естествено да има и някой лесен,ако така може да се каже,за да вземем и да бием,но силните съперници гарантират зрелище и...спектакли.Така че всеки от отборите в 1. урна ми изглежда доста интересен,дори руските тимове са доста качествени,особено Зенит.С интерес бих гледал мачове ЦСКА-Ливърпул или Левски-Ливърпул,а също така и сблъсъци с Юве,Сампдория,Порто или Сити.Има доста качествени отбори във всички урни.Интересното е,че БАТЭ Борисов отново се разминаха с нас,или ние с тях,може и така да е,но старият добър Дебрецен може пак да удари...ако пак някой от нашите се падне с тях ще падне яко смях!Нищо чудно ЦСКА да им се падне,но ще видим.Най-поносимите съперници в 4. урна са Лех Познан и Лозана Спорт,Шериф също е супер вариант.Най-тежките съперници там са Утрехт и Йънг Бойс,а от втора урна също могат да изскочат старшно силни отбори.Който изтегли Стяуа ще е с най-голям късмет,защото предвид другите тимове този съперник направо би бил мечта.Ще видим,може доста силни тимове да дойдат тук.
ЦСКА
Ювентус
Манчестър Сити
Лозана/Хайдук Сплит
Левски;
ПСВ Айндховен
Сампдория
Дебрецен/Йънг Бойс
Лично аз си пожелавам силни съперници и за двата отбора и естествено да има и някой лесен,ако така може да се каже,за да вземем и да бием,но силните съперници гарантират зрелище и...спектакли.Така че всеки от отборите в 1. урна ми изглежда доста интересен,дори руските тимове са доста качествени,особено Зенит.С интерес бих гледал мачове ЦСКА-Ливърпул или Левски-Ливърпул,а също така и сблъсъци с Юве,Сампдория,Порто или Сити.Има доста качествени отбори във всички урни.Интересното е,че БАТЭ Борисов отново се разминаха с нас,или ние с тях,може и така да е,но старият добър Дебрецен може пак да удари...ако пак някой от нашите се падне с тях ще падне яко смях!Нищо чудно ЦСКА да им се падне,но ще видим.Най-поносимите съперници в 4. урна са Лех Познан и Лозана Спорт,Шериф също е супер вариант.Най-тежките съперници там са Утрехт и Йънг Бойс,а от втора урна също могат да изскочат старшно силни отбори.Който изтегли Стяуа ще е с най-голям късмет,защото предвид другите тимове този съперник направо би бил мечта.Ще видим,може доста силни тимове да дойдат тук.
Здравейте,
Моля някой да каже какво става с коефициентите ни /на всички БГ отбори/ за догодина. Колко точки трябва да спечелят отборите ни в групите, за да са поставени отново? Според мен това е най-важното, защото като гледах другите поставени....
Моля някой да каже какво става с коефициентите ни /на всички БГ отбори/ за догодина. Колко точки трябва да спечелят отборите ни в групите, за да са поставени отново? Според мен това е най-важното, защото като гледах другите поставени....
Върни се в “Футбол - България”