Жребий групи Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Разпределение на урните за жребия
Чета и се чудя- да се смея ли, да плача ли
Два български отбора влизат в групите на Лига Европа, а вие вместо да се радвате се чудите кой-как влязъл... Какво значение има?! Нали и Баждеков и Чичо Митко утре ще са на жребий
ЦСКА са имали лесни съперници, отстранили са ги.Те не са избирали съперниците, паднаха им се след жребий... Левски беше с по-тежки съперници, мачовете им бяха по-трудни, но и те са в групите.
Това е най-важното. Успех утре и на двата отбора! Стига с тая омраза и злоба... Радвайте се на малкото успехи, които имаме.(Май-май ние-феновете и тях не заслужаваме
)
- mertezaker
- Контакти:
топчоооо, продължаваш бе! Това, че ЦСКА влезна без усилия(както вие миналата година) ти е помрачило радостта от победата! И аз ви пожелавам успех и ме е много яд, че Литекс не успя да влезне!
mertezaker написа:топчоооо, продължаваш бе! Това, че ЦСКА влезна без усилия(както вие миналата година) ти е помрачило радостта от победата! И аз ви пожелавам успех и ме е много яд, че Литекс не успя да влезне!
ХАХА въобще не ми е помрачило радоста от победата.Аз даже не се интересувах от ЦСКА и след като се прибрах от мача на Левски разбрах резултата......
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
ЛИВЪРПУЛ,ЛЕВЕРКУЗЕН,ЦСКА,ПАОК
СЕВИЛЯ,МАНЧЕСТЕР(СИТИ),ЛЕВСКИ,РАПИД
СЕВИЛЯ,МАНЧЕСТЕР(СИТИ),ЛЕВСКИ,РАПИД
- mertezaker
- Контакти:
Топчооо на 27 Авг 2010 01:42
mertezaker написа:топчоооо, продължаваш бе! Това, че ЦСКА влезна без усилия(както вие миналата година) ти е помрачило радостта от победата! И аз ви пожелавам успех и ме е много яд, че Литекс не успя да влезне!
ХАХА въобще не ми е помрачило радоста от победата.Аз даже не се интересувах от ЦСКА и след като се прибрах от мача на Левски разбрах резултата......
Е защо тогава толкова злоба??? Аматьори били?! Е вие миналата година кой отбор победихте за да влезете в Лига Европа???
mertezaker написа:Топчооо на 27 Авг 2010 01:42
Е защо тогава толкова злоба??? Аматьори били?! Е вие миналата година кой отбор победихте за да влезете в Лига Европа???
Айде лека вечер утре ще мисля трезво сега съм под влияние на победата .........
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Няма ли да се намери някои вече да заключи темата...?
Не че нещо достатъчно се наспами..
Не че нещо достатъчно се наспами..
С Нас Който Иска,Срещу Нас Който Може...Ултра ЛЕВСКИ
- mertezaker
- Контакти:
т Топчооо на 27 Авг 2010 01:48
mertezaker написа:
Топчооо на 27 Авг 2010 01:42
Айде лека вечер утре ще мисля трезво сега съм под влияние на победата .........
CSKA sus Man sity Sevilia i utreht da moje da opravi malko golovata razlika na sity i da digne nastroenieto na seviliq sled otpadaneto im ot CL 
Щутгарт,ПСЖ,Рапид В е един приемлив жребий за мен.
Атлетико М,Манчестър С,Йънг бойс-най-лошия вариант.
Зенит,Сампдория,Утрехт-среден вариант.
Атлетико М,Манчестър С,Йънг бойс-най-лошия вариант.
Зенит,Сампдория,Утрехт-среден вариант.
Върни се в “Футбол - България”