Наско Сираков: При мен не може да има корупция и мениджърски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Наско Сираков: При мен не може да има корупция и мениджърски

Мнениеот angelov » 07 фев 2009 20:59

[quote="B A T E"
въпроса е ако ни олупат първите 2-3 мача кво ще кажете вие???
аз знам-оправдания оправдания
[/quote]

А я ми припомни какво приказвахте вие след Евро 2004, "Пражката епопея" и всеки срам на нац.отбор под ръководството на червен кадър.

B A T E

Мнениеот B A T E » 07 фев 2009 21:03

angelov написа:[quote="B A T E"
въпроса е ако ни олупат първите 2-3 мача кво ще кажете вие???
аз знам-оправдания оправдания

А я ми припомни какво приказвахте вие след Евро 2004, "Пражката епопея" и всеки срам на нац.отбор под ръководството на червен кадър.[/quote]

айде да не говорим за червените кадри щото ще требва да
се връщаме на САЩ 94

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 07 фев 2009 23:55

Като футболист всички викаха за Сираков : "давай Насе вкарай им не един, а два", а сега като влезе в националния всички: "крадец, ти плащаше на този, на онзи и т.н" еми това е българска работа.Ще си призная Левксар съм, но не съм от тези дето ще псувам другите и да ги обиждам.Видяхме Марков какво направи на два пъти: първо на евро 2004(0:5), сега отново (6:1), дайте възможност и на Левскарите като Сираков и Стоилов да се пробват, ако не успеят тогава и тях ги оплювайте!Има си ред са всичко :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 фев 2009 04:06

Има ли смислъл отново да се обяснява на някои индивиди,че това е най-добрият възможен вариант за националния отбор!?На цесекарчо,седемнайстката,батето ще му кажа само,че Станимир Стоилов е единственият български треньор,който докара отбора си до 1/4 финал за купата на УЕФА след 1989 година,който за първи път вкара бг отбор в Шампионската лига,който постави рекорд за мачове в евротурнирите в един сезон,който спечели за 4 сезона,начело на Левски,и трите купи в България по два пъти,който спечели и двата си мача,начело на националния отбор,който направи така,че за първи път от много години български отбор да участва в последния жребий в турнирите и в чуждестранната преса да се говори за наш отбор,за победи над сериозни клубове,за прекрасни изпълнения на отделни футболисти като Йовов например,самият Мауриньо,който е известен с надменността си,да похвали Левски за играта му!И всичко това се случи благодарение на Станимир Стоилов и Наско Сираков.Благодарение на теб,батка,едва ли нещо такова се е случило или някога ще се случи.Интелигентният човек знае кога да спре.С непрестанните си изяви,ти ясно показваш,че не си такъв.Съжалявам те!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 08 фев 2009 10:20

За Ивайло Петков аз изказах мнение в една друга тема, че вече не става, но наистина най-добре да го видим в 1-2 мача в каква форма е и тогава да коментираме. Аз си връщам думите назад.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Футбол - България”