ИСТИНА ЗА ФОРУМА НА ГОНГ.БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ИСТИНА ЗА ФОРУМА НА ГОНГ.БГ

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 20:53

Sleepwalker написа:mike28 ,дай едно предложение на админа да даде модераторски права на някой от нормалните фенове на Цска,за да видят другите,че глупостите на подобни индивиди като автора на темата не заслужават никакво внимание!Мисля,че ще е полезно. ;)

Ех, де да ставаше така лесно. На няколко места вече казах, че от екипа на Гонг (от който аз не съм част) обсъждат тази идея и се оглеждат за модератори на клубните форуми. Дали ще стане и кога ще стане -не знам.
Относно автора на темата- всичките ми постове можеш да прегледаш- и ако видиш някъде намек, че съм върл фен на някой отбор, че искам да пишат тук само определена група хора, че познавам лично някой от водещите на предаването- аз ще се прекръстя на Хасан на момента.

FCB .

Мнениеот FCB . » 07 фев 2009 20:55

plovdiv_chernobql написа:
FCB . написа:
plovdiv_chernobql написа:Винаги съм си мислел, че фкб нещо не е в час с нещата, но чак пък толкова....е тва вече ме изуми :lol: :o :o :o :o :shock:

ЕТО ГО ТОЯ Е ГОТОВ ДА ГИ ЗАщИТАВА.ЗАщО ЛИ НЕ СЕ ОчУДВАМ :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

:D :D :D :D :D :D :D И аз не се Очудвам :lol: :lol: :lol: :lol: Само, че не знам кой защитавам.... :roll: Подскажи ми малко :D :?

КОГАТО ИМА ЗАДНИ чАСТИ ЗА ЛИЗАНЕ ВИЕ СТЕ ПЪРВИ ПРИ ТЯХ.И АКО ТРЯБВА ДА ИЗБРОЯВАМ ВСИчКИТЕ НА КОИТО ********,ТО ******* :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 фев 2009 20:58

mike28 написа:
Sleepwalker написа:mike28 ,дай едно предложение на админа да даде модераторски права на някой от нормалните фенове на Цска,за да видят другите,че глупостите на подобни индивиди като автора на темата не заслужават никакво внимание!Мисля,че ще е полезно. ;)

Ех, де да ставаше така лесно. На няколко места вече казах, че от екипа на Гонг (от който аз не съм част) обсъждат тази идея и се оглеждат за модератори на клубните форуми. Дали ще стане и кога ще стане -не знам.
Относно автора на темата- всичките ми постове можеш да прегледаш- и ако видиш някъде намек, че съм върл фен на някой отбор, че искам да пишат тук само определена група хора, че познавам лично някой от водещите на предаването- аз ще се прекръстя на Хасан на момента.

Хасане,Хасане :P :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 21:00

Мисля ,че син терор е с перманентен бан. Какво ще рече, че се вземаме много насериозно?
Това на българина не може да се угоди братче- ако няма правила , що няма правила?, ако има правила- що толкова стриктно трябва да се спазват?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 фев 2009 21:02

1936-1988 написа:Типични изказвания на армейски пубери.Заговор против тях на всички нива.Пълни комици,каквито президентите им такива и феновете!

какви пубери бе професоре.сигурно сме по-голями от тебе.искам просто справедливост.ония беше голям дразнтиел всеки ден само псуваше ЦСКА и кво ли не.пубери всички стнахате голями професори.тоя форум е направен за нас, и някой като се държи така няма значени от кой отбор трябва да го банн.някой влизаме всеки ден други като тебе веднъж в годината и не ти пука.само че аз няма му търпа глупостите тука и да псува ЦСКА !Това е добре, че е с бан евалата, така трябва :)Като нещо е истина е, аз си признавам, че тогаба бях за банн, защото ме ядоса тоя син терор ли къф е :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 07 фев 2009 21:03

MORSKI написа:.......
А относно Мике 28 и другите модератори,много на сериозно се взехте :!: Глупаво е,макар,че не се учудвам,. Всеки българин,като му дадеш малко власт и се самозабравя :cry:

Е какво лошо виждаш във начина на модериране на форума?Аз например много се радвам,че нещата се нормализираха и анархията и простотията,на които бяхме свидетели,вече са история.По-добре ли беше преди Майк да стане мод,тоест форума да има НЯКАКЪВ мод?

А на тези,които все подозират някакви заговори против феновете на Цска,мога да кажа,че ако си погледнат темите,преди да ги пуснат и малко от малко влязат в час,ще си промените мнението.Казвате,че се триели теми с нападки към Мъри примерно.Ми как няма да ги изтрият,като всяка втора дума в тях е псувня и обида?Ай сега някой от вас да напише тема против Мъри на нормален език и да видим дали ще бъде изтрита! :idea:
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 07 фев 2009 21:06

SHYNE написа:mike28 и изкача логичния въпрос как аджаба ти стана модератор :?: :lol:

2-ри опит ..... :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2009 21:10

Трябва да си човек без капка достойнство, за да публикуваш лично съобщение, каквото и да е то.

Май духът на Селския се е вселил у вас, без да го усетите, защото такова изпълнение е повече от селско-направо си е просташко.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 07 фев 2009 21:12

Как да му обясниш на пубера,че като не влизам във форума на цска,не означава че не влизам изобщо във форумите на гонг!?И наши фенове се изнервят,даже бяха отворили тема за дразнители в нашия форум,но никой не прави трагедии,като въпросните хора продължават да си драскат глупостите.Никой не вижда в това заговор.Свикнахте с тактиката на Томов и започнахте...ние сме невинни,пренебрегнати,несправедливО ощетени...ПЪЛНА ГЛУПОСТ :idea:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 21:13

Бях отговорил някъде по-горе, ама съм го затрил явно- толкова ли е важно за теб това ,как аз съм станал модератор? По божията воля предполагам....
Ами бях поканен, което изненада и мен самия, защото бях изгубил надежда в този форум да има някога правила. Дори последните месеци бях спрял да пиша тук.

П.П. Предполагам всичко почна от тази тема: gong/viewtopic.php?f=30&t=873

Върни се в “Футбол - България”