ИСТИНА ЗА ФОРУМА НА ГОНГ.БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ИСТИНА ЗА ФОРУМА НА ГОНГ.БГ

Мнениеот POPCORN » 07 фев 2009 20:41

mike28 написа:Напротив- нито ще трия темата, нито ще я заключвам- казах ти го вече- ти сам си наказан достатъчно- хората го виждат. :twisted:
Ако желаеш може да наречеш темата "Истината за mike28"
Леко жокерче- до колкото аз знам , главен редактор на гонг е Ники Александров, така че престанете с измислените си теории на коснпирацията.

абе ники може и да е шеф на сайта ама го слушах томислав как говорише един път в ефира когато стана гафа със сашо диков и той каза, ще си помисля дали да закрия форума.Това си го спомням много добре!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 07 фев 2009 20:44

mike28 ,дай едно предложение на админа да даде модераторски права на някой от нормалните фенове на Цска,за да видят другите,че глупостите на подобни индивиди като автора на темата не заслужават никакво внимание!Мисля,че ще е полезно. ;)
Изображение

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 07 фев 2009 20:45

FCB . написа:
plovdiv_chernobql написа:Винаги съм си мислел, че фкб нещо не е в час с нещата, но чак пък толкова....е тва вече ме изуми :lol: :o :o :o :o :shock:

ЕТО ГО ТОЯ Е ГОТОВ ДА ГИ ЗАщИТАВА.ЗАщО ЛИ НЕ СЕ ОчУДВАМ :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

:D :D :D :D :D :D :D И аз не се Очудвам :lol: :lol: :lol: :lol: Само, че не знам кой защитавам.... :roll: Подскажи ми малко :D :?
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

FCB .

Мнениеот FCB . » 07 фев 2009 20:46

POPCORN написа:абе ники може и да е шеф на сайта ама го слушах томислав как говорише един път в ефира когато стана гафа със сашо диков и той каза, ще си помисля дали да закрия форума.Това си го спомням много добре!

ТИ АКО чАКАш НА НИКИ АЛЕКСАНДРОВ ЗНАчИ НЕщАТА СА МНОГО ЗЛЕ.А ФОРУМА ЯВНО ИСКАТ ДА ГО НАПРАВЯТ САМО С ТЕХНИ ХОРА.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 20:46

А и още нещо- радио не слушам- рядко съм пускал гонга за да чуя как вървят мачовете, но това за последен път се случи, когато изгониха Вуцов от Левски. Така, че какво е казал някой от екипа на спортно шоу Гонг не знам и не ме интересува.
Правилата са за да няма анархия, каквато бе до скоро тук. Който иска против когото си иска да пише, но в рамките на нормалното. Никога няма да накажем някого, за една две цветисти реплики. Обаче за обиди във всеки пост, за непрекъснатто спамене и всякакви други МНОГОКРАТНИ нарушавания на правилата следва предупреждение. Ако въпросния потребител не възприеме от забележката- следва бан.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 фев 2009 20:48

Абе като не ви харесва положението,има и други форуми бе :!: Препоръчвам ви някой за грухтящи,че там поне всичко ще се извърта както на вас ви харесва :!: :lol: Смешни сте :lol: :lol: :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 07 фев 2009 20:48

mike28 и изкача логичния въпрос как аджаба ти стана модератор :?: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 фев 2009 20:49

Вие не сте в ред.......То е от ясно по-ясно,че Томислав ще защитава Мъри,ама и вашите нападки не спират :!: Оставете го човека,както оставихте некадърника Стоичков(за теньорските му умения).Ще го видим Мъри какви ще ги надроби.
А относно Мике 28 и другите модератори,много на сериозно се взехте :!: Глупаво е,макар,че не се учудвам,. Всеки българин,като му дадеш малко власт и се самозабравя :cry:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 фев 2009 20:50

Абе това ми е ясно!Те са 20 левскаря и 2 цскара.Тоя син терор преди говореше толкова глупости незнам какво стана с него бан за 1 седмица.тоя си беше за перманентен бан обаче нали е левскар не може така.дори когато беше бан и го виждаха, че влиза с друг ник не го баннаха.а в същото време мене ме опердашиха за 2 седмици където говорих много по-малко простоти от тоя !Живи здрави бе няма лошо имат права да ги ползват! :D
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 07 фев 2009 20:52

Типични изказвания на армейски пубери.Заговор против тях на всички нива.Пълни комици,каквито президентите им такива и феновете!

Върни се в “Футбол - България”