Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
cskachampion написа:Смятам че тези назначения са полезни. Стоилов е по-добър от останалите български треньори, като изключим Пенев. Сираков поне няма да позволи да му се качват на главата, както правеше Пламен Марков - и до къде я докарахме с него - до 1-6. Надявам се двамата да се отнасят коректно към националния отбор, така може и да се класираме за ЮАР. Тук много хора пишат за Левски и ЦСКА, а това няма място при националния отбор. Пенев го каза точно : ``Няма Стоилов и Пенев, гогато говорим за България``. Щом може Треньор № 1 на България за 20 век да пожелае успех на националния начело с Мъри и да не го плюе, значи можем и ние. Ако резултатите бъдат подобни на Марковите, ще има недоволство. Но нека поне да изчакаме и да видим какво ще стане, човека сега започна и някои го величаят, други други го отписват. Дано България да се класира отново на голям форум в ЮАРи да видим един нов отбор до края на квалификациите.
cskachampion написа:Лелее човешката глупост край няма. Темата е за националния а се пишат постове за блъснати котета... Да се чудиш защо ли им е трудно на истинските фенове които ги е грижа само за техния отбор и не страдат от син или червен комплекс. Все още повечето са такива и да се надяваме, че така и ще остане, защото иначе няма да има футбол а говорилня, а успехите на ЦСКА и Левски ще си останат далечен спомен. Футбол без фенове не може да има, но фен не е човек, които се радва на издънките на отбора си, ако друг отбор се е издънил повече. Всеки да си гледа кошницата, защото поне аз не знам да има отбор, стигнал високо ниво без да има кон***енция. Повече силни български отбори правят по-голяма кон***енция в националния. Според мен имаме потенциал да се класираме на Световното ако всички се раздават на 100 % и мисля, че ще ни е далеч по-приятно да гледаме националите в ЮАР, а не да спорим футболистите на кой отбор са се издънили повече. Спомнете си 94 и дали някой е мислил за Левски и ЦСКА тогава.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост