Аз съм автора на темата.
Не съм проспал темата ,аз от къде да знам , че е новият лео меси:)
Лукас Трекаричи
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Лукас Трекаричи
От Левски съм, но се радвам че такъв футболист идва в България.Нищо, че идва в ЦСКА. Дано покаже с какво се е харесвал едно време на грандовете. От друга страна явно има някакъв спад в формата щом като опира до българското първенство.И то без пари идва момчето. Успех му желая. И дано Цска продалжават да взимат такива футболисти. Млади и талантливи, а не някви италиански дудуци. Така е по-сладко да биеш Цска. Когато са силни а не когато и Малеш може да ги бие.
За разлика от вас тук, които обсъждате само статистики аз съм го гледал и ми е добре познато момчето...който следи Аржентина знае също кой е! Още в Ривър като беше на 12 години го даваха на един турнир за деца и само него даваха от над двеста деца, правете си сметка! Няма да ви лъжа, талантлив е, но у нас имаме дарбата точно такива таланти да съсипваме! Момчето има техника, каквато у нас трудно може да се намери, а това, че не бил вкарал нищо не значи. Кой каза, че вътрешните халфове трябва да вкарват? Само у нас имаме играчи като Янчев с по 8-9 гола на сезон, защото нямаме качествени нападатели! Ако се адаптира може спокойно да е титуляр на ниво далеч над А група!
- blue avalanche
- Контакти:
aloha^guy написа:Пичове,не се излагайте.... Имал само 1 гол - той е плеймейкър,не е нападател,как искате на 17 години да скъса мрежата на противника...Самия факт,че идва национал на Аржентина трябва да ни радва ,а вие се скъсвате да плюете,без да сте видяли са какво става на въпрос..А от клипа в Ютюб става ясно че разполага с ОГРОМЕН талант !!!
Аз в Youtube знайш кви клипове мога да си направя?Ще им спукам гьона!Пак играчи,които никой не е гледал кво играят:белот ли,сантасе ли?После да не ми рИвете:"Купихме куцо конче!Титан-вън!"
blue avalanche написа:aloha^guy написа:Пичове,не се излагайте.... Имал само 1 гол - той е плеймейкър,не е нападател,как искате на 17 години да скъса мрежата на противника...Самия факт,че идва национал на Аржентина трябва да ни радва ,а вие се скъсвате да плюете,без да сте видяли са какво става на въпрос..А от клипа в Ютюб става ясно че разполага с ОГРОМЕН талант !!!
Аз в Youtube знайш кви клипове мога да си направя?Ще им спукам гьона!Пак играчи,които никой не е гледал кво играят:белот ли,сантасе ли?После да не ми рИвете:"Купихме куцо конче!Титан-вън!"
Искам да си направиш клипче как играеш срещу Ривър Плейт, ще ми е интересно да видя какъв си виртуоз.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Футбол - България”