sedem_!_dva написа:stinkata33 написа:Малък приятелю направих си регистрация,за да ти отговоря на всичките простотии които пишеш в този форум!!!
Следя изявите ти доста от отдавна и все ми се струва че не си дорасъл да коментираш неща които са доста далеч от твоето недоразвито мозъче(имам в предвид че не си дорасъл все още)!
Живея в Лондон от 3 години,а както знаеш тук е родината на футбола.Та тук мога да ти гарантирам,че хората с които съм говорил за Бг футбол ,познават единствено отбора на ЦСКА.Колкото и странно да ти се струва познавам момчета фенове на Ливърпул които носят фланелки на моят отбор.Те не се срамуват да кажат че са били победени(няколко пъти)от отбор по силен от техния
Много те моля повече да не коментираш неща които не засягат теб и твоят отбор.Него прави изглеждаш смешен!!!
Феновете на Тотнъм и Манчестър не знаят кой е сираков,те носят екипи с името на Бербатов.Неми казвай че той не е наш играч защото онзи с малката буква които съм написал също не е ваш както всички знайни и незнайни анти футболисти преминали през Герена.Не се занимавай с Да Коща,Настич и Лаанзат те ще получат това което заслужават,и парите си и нещо повече бъди сигурен'
И в заключение ти благодаря предварително, от името на всички червени фенове,че ще изключиш от бедния си речник четирите свещени букви ЦСКА!!!

Голям коментар. Сигурно си помисли, че ти повярвахме на глупостите. Фенове на Ливърпул отиват на мач, сядат в The Kop с фланелки на ЦСКА, с емблемата на отбора и грейват с по една комунистическа петолъчка

Голям смях честно. А пък гордите англичани да кажат победени от по-силен отбор, което даже не е и вярно е просто върха на коментара ти. Предишния сезон на далечната 1982 когато ги отстранявате отново се срещате с тях, а резултатите са 5:1 и 1:0 за Ливърпул, сега като ги бихте на Анфийлд първия мач ви правиха смешни в София, помня как се разхождаха с топката във вратарското поле

Ако не те е срам да пишеш за Бербатов след всичко, което викахте по него просто не знам от какво може да се засрамиш.
И какво ще получат друго Настич, Да Коща, Лаанзат освен парите си

Ще ги биете ли

Вие сте добре известни навсякъде, особено в Пловдив и Мездра, с бойните си умения, та нали сте ЦСКА София Хулиганс Арми
И последно какво им е свещенното на четирите букви, като те нямат нищо общо с това, което сте в момента, каква армия, какъв спортен клуб