Смех Смех Смех

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Armagedon

Re: ЛеWCки тънел два дни в кипърска мизерия

Мнениеот Armagedon » 30 яну 2009 07:12

delqnski47 написа:
Armagedon написа:Батка....ти не ни говори такива работи,щото като те гледам си сменяш настроението през два коментара........ ;) Преди малко пишеше глупости за ЦСКА,а сега изведнъж.........говориш неща които самият ти не можеш да изпълниш!!!Дори и самият ти аватар дава пример за уважение между тебе и мене!!! ;) :|

Кое е глупост? Това, че бяха изкарали една нощ без ток и топло в бунгалата на Панчарево?! А, това как ще се държа си е мое лично право - хората по човешки, с прасетата по свински!!!

Ти както искаш се дръж,мене ми е през онаята работа и нищо не съм ти казал ;) Искам да ти кажа,че коментарите които ги пишеш че не трябвало да има злоба тука,по принцип тия думи се казват пт интелигентни фенове като мене,hlucho,Blue_Lion,Angelov,hi4o_93,msm и т.н.!!!За съжаление ти не спадаш от тях!!! ;) Всеки който попиташ тука ще ти го каже същото!!! ;) ;) ;)[/quote]

Първо не зная кой те е излъгал, че си интелигентен?!!! Но си в дълбока заблуда, че се имаш за такъв!!! Второ не си ми никакъв, че да се обръщаш към мен с "батка"!!!Батка викай на татко си!!!И трето - твоето мнение не ме инетересува - нали знаеш къде можеш да си го завреш?!! Айде със здраве!!!

Върни се в “Футбол - България”